2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829727 بازدید | 290067 پست

سلام بچه ها

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

یه چالش ۱هفته ای حذف قند وشکر و چالش ۲هفته ای ورزش 

میخوایم باهم انجام بدیم

این چالش برای گروه زرده و اجباریم هست

بقیه گروه ها هم دوست داشتن انجام بدن اشکالی نداره

فقط توی گزارشتون باید بگین چالش1️⃣2️⃣✅

چالش1️⃣👈🏻۱هفته ای

حذف قند ومصنوعاتش وپولکی و... حتی شکر قهوه ای⛔

انواع شکلات تلخ حتی ۹۹درصد⛔

بیسکوییت ساقه طلایی⛔

چالش 2️⃣  👈🏻 ۲هفته ای

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام بچه ها 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 یه چالش ۱هفته ای حذف قند وشکر و چالش ۲هفته ای ورز ...

@گل_کادوپول  

@فونیکس96  

@abremaman  

@گلیman  

@لاغرمیشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم عالیی هستی🌸👏👏👏👏 فقط من نگرانتم، اصلا نون و برنج نمیخوری.. ضعف نکنی، ریزش‌مو نگیری!!! م ...

قربونت برم که اینقدر حواست هست💖💖 انواع ویتامین هارو میخورم البته دکتر بهم داده بخاطر کم خونی و اینکه قرص منیزیم میخورم واقعا خیلی خوبه

سلام بچه ها 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 یه چالش ۱هفته ای حذف قند وشکر و چالش ۲هفته ای ورز ...

@sargole 💣

@pigili 💣

بچه ها اینو بخونین 

گزارشم نمیدینا

بامدادخمار@

Donyay_kochak@

عزیزم من ب امیدخدا از امروز میخوام شروع کنم وزنمو ضبدر ۲۰ منهای ۲۰۰ کنم ؟ چرا 

پس بقیه چرا منهای ۱۰۰ میکنن 

من آخه شیر میدم انقدر کالری برام کم نیست؟

چالش ها رو از کجا باید پیدا کنم و انجام بدم؟

😫😫😫 عزیزم‌من نمیدونم بخدا هرکاری میکنم نمیرسم بیام گزارش بدم.میگم ب نظرم برم ؟؟نظرت چیه اع ...

رعایت میکنی ؟؟؟

هر هفته کاهش داری یا کلامیخوای بری ؟

اگر کاهش داری هفته ای بیا وزنتو بگو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام سرگروه عزیز... دیروز خگخ پونصدتا بود کالری مصرفی مجازم 1300 ...امروزکالری مصرفی حدودا ...1815. ...

تا وقتی خودت نخوای هیچ کس نمیتونه کمکت کنه. اینکه بخوای کالری خگخ رو با این بشوری ببری میتونم بگم که مطمئن باش اشتباه میکنی اصلا ربطی بهم ندارن. لطف کن به هدفت فکر کن و زودی به هدفت برس🧡 ناهارت افتضاااااح بود 

ورزش هم نداشتی حتما

آب چی؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
والا من تازه رژیم شروع کردم.توی توضیحات الهه جون خوندم که باید هستی راصدابزنم.ولی یکنفر از دوستان گف ...

گلم توی لیست نیستین شما. خاموش بخونین و رعایت کنین. اگه میخواین اشکالاتتونو بگم میتونین صدام کنین حتما جواب میدم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا    سلام عزیزم صبت بخیر😗 صبحانه:نیمرو.۱ کف نان سنگک.گوجه.۲۲۱کالری نهار:قیمه ...

سلام گل سرسبد گروه

عالیه گلم مثل همیشه

@شیرین_آردا     گزارش# ۹۹۰۳۲۴ امروز فست انشاالله🤗 صبحانه ۲عددسفیده تخم مرغ+کمتر از ...

قدرتی یکم بیشتر برو گلم

سلام من دوس دارم فقط انتحاری بزنم😑😑😑

اصلا نمیدونی چی میگم نگین جونا انقدر گرسنمه😤😤😤سر دردمممم ب شدت 😔صبحانه هم فسته یکم نون پنیر خوردم ولی خیلی گرسنمه 🤧🤧🤧انقدر اعصابم خورده ک نگووووووو

بیا دعوام کن 🥴🥴🥴😭😭😭😭

ازرژیم خستم مخصوصا ک اون هفته اضافه کرده بودم صدرصد این هفته هم‌چون ورزش ک دوسه روزه فقط دارم 

همه ش هم چیزهای پرکالری میخوردم فستم ک فقط شنبه تونستم بگیرم 😒اعصابم بهم ریخته😔😔😔

@donyay_kochak  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم