2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست

سلام سرگروه جونم حق با شماس قبول دارم...

ولی اصلا همه چیه زندگیم بهم ریختس یجوریه انگار نمیتونم با تمام سعی ک میکنم به روال عادی برگردم

امروز برام مهمن رسیده اصلا انقد شلوغ بود نتونستم کالری بشمرم فردام هستن با اجازت از پس فردا بیام خدمتت

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اشکال نداره عزیزم 

ممنون ک ایراد بنی اسرائیلی نمیگیرید♥️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی مراقب باش عزیزم خدارو شکر که بهتری ایشالا زود خوب خوب بشی ❤️❤️

مرسی عزیزم فداتتتت الهه جون😘😘😘😘😘😘😘😘😘⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نمیدونم ولی میدونم شهرمام نیستی من زاهدانم🤪

آره شهر شما نیستم خوب گقتیتیا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

@شیرین_آردا

سلام عزیزم

این برنامه امروزم یکم شام سنگینه

ولی خب فقط ی 5 شنبه هاس ک میریم دنبال هرچی ک شکم بگه😋

و این ک خب تولدمه... با اجازه تون... 

مجازم 1400 تاس. ک 300 تا بیشتر میشه امروز. 

انشالله از برنامه فردا کم میکنم

و این ک خب چون خیلی نباید طبق کالری شماری رعایت کنم خیلی مهم نیس دیگه... 

آب ک گفتم چالش‌ش رو نمیتونم رعایت کنم

ورزشم ر حتما میکنم و 300 تا کالری امروزو میسوزونم، دیروز پریود شدم و امروز پاک شدم. شیر تو شیریه دیگه

این از برنامه بنده:

انگیزه#  

بعد 10 کیلو کاهش وزن نسبت ب قبل بارداری ب رفقام میگم من چ تغییری کردم؟ 😀

میگن کیفتو عوص کردی🤦🏻‍♀️

گفتم متفاوت انگیزه بدم🤣🤣🤣🤣

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
لطف داری عزیزم😘😘. بگو خیالت راحت کرونا نیست بابا.ی مریضی اومده تب و لرزه و احتنالا اسهال استفر ...

سلام گلم واقعا شرمنده دیشب نتونستم‌گزارش بدم

از عصری رفتیم بیرون گوشی منم‌دست این پسرا بازی کردن خاموش شد ساعت ۱۲ اومدیم‌منم غش کردم از خستگی

.

صبحانه :(ناپرهیزی کردم🙈)چای شیرین+نان بربری+پنیر لیقوان=۳۱۳

.

ناهار:پلو ۱ کف گیر+ق قورمه سبزی+ماست و خیار=۳۵۰

.

میان وعده: ۲تا دونه قیسی=۵۰

.

شام:۲تا شیرینی زبان=۱۵۰.

.

کالری مصرفی۹۵۰(چون ورزش نداشتم کالریمو پر نکردم)

کالری مجاز ۱۱۶۵

.

ورزش :روز دوشنبه ای ورزش کردم پام درد میکرد به حدی که نمیتونستم راه برم سه شنبه ای به بدبختی ورزش کردم

ولی دیروز دیدم اصن نمیتونم ولی عوضش از ساعت ۷ تا ۱۱ راه رفتم و خرید کردم پاهام جووون نداشتا

.

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
باریکلا👍👍👍

سلام سرگروه جون 

من دیشب آخر شب رسیدم روسیاه هم هستم تو مسافرت نه ورزش کردم نه درست و حسابی رژیم داشتم فکر کنم اضافه کردم ولی جرات نکردم برم رو ترازو گفتم باشه همون یکشنبه 

از امروز دوباره شروع میکنم🙈🙈🙈🙈

گزارش#  

صبحانه تافتون ۳کف.پنیر معمولی ۳۰گرم.شیر ۱لیوان(۳۰۰)

ناهار کوفته تبریزی ۱ عدد.ماست کم چرب.۱لیوان دوغ و ۱۰۰گرم سبزی خوردن(۴۱۵)

شام سوپ ورمیشل ۱۰ق.ماست ۱پیاله(۴۱۰)

میان وعده.چای.خرما.بادام ۵عدد.زردالو ۳تا.هلو ۲تا .گوجه سبز ۱۵تا.شیر کم چرب ۱لیوان.گیلاس ۱۰تا(۴۸۹)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی۱۶۱۴

اب ۸ لیوان 

نیم ساعت تردمیل.۵۰شنا دیوار.۱۰۰طناب.چالش چرخش چوب 

@مهدیه24  

مهدیه جون شرمنده دیروز یه کاری پیش اومد از صبح زود رفتیم تهران دیشب ساعت ۲اومدیم.نتونستم گزارش بدم بیهوش شدم دیگه.

راستی چرا من نبودم رفتید اون تاپیک دوباره برگشتید؟😉🤔

افرین مهدیس🌸 امروز سالم خوریت خوب بود👏👏👏👏👏

خداروشکر سمیه بعد چنننند وقت تونستم رضایتت رو بدست بیارم😘

برای اون روز هایی که کم کاری کردم ازت معذرت میخوام💐

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عزیزم نباید منتظر باشی مثل عمل زیبایی برات جواب بده  در حدی که صورتت یکم پر بشه هست  و بط ...

مرسی گلم ک جواب دادی.گلیسرین صورتو سیاه نمیکنه؟و اینکه سیب زمینی آبپزو هر روز باید بخورم؟؟خودت اینارو امتحان کردی؟

خدایا شکرت 🌸