2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829691 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     گزارش#   19.خرداد صبحانه:50گ تافتون+14گ پنیرخامه ای+1لیوان شیرکاک ...

گلم چرا حالت خوب نیس 😕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سرگروه عزیزم سلام خیلی ممنون بابت صبوریت انشالله اجرشو خدا بهت بده  گزارش#   صبحانه : ...

سلام گلم🌸 مرسی عزیزم

عالییی رعایت کردی . افرین👏👏👏👏👏

حالت بهتر شد، شروع کن به ورزش😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش روز هوازی و قدرتی ۲۰دقیقه حلقه زدم  حرکت چرخش با چوب دوتا۳۰تا حرکت چرخش پهلو د ...

خداا قوت ورزشکار💪💪💪👌👌👌

چشم عزیزم ممنون از لطفت ... واقعا موندم چه کار کنم با بچه بد غذا 😯 آره مادرشوهر منم خیلی اظهار فضل ...

ببین دختر خوب رب و آبلیمو خوب نیست به بچه ات بدی

ولی توی سوپاش براش نمک و فلفل بریز (منم میریزم، حتی تو خارج از کشور مواد غذایی یا ادویه هایی که یکم ممکنه حساسیت زا باشنو زودتر برای بچه شروع میکنن) 

نمک و فلفلم فقط در حدی بریز که از اون بی طعمی دربیاد (نری تند و شور کنیا) 

این از این

دیگه براش پوره درست کن

دختر من پوره سیب درختی و هویج و سیب درختی و کدو تنبل رو خیلی دوست داره. (یعنی سیب و هویج هایی کهذخیلی ریز خورد شده رو بریز تو شیر بزار رو گاز بزار باهم بجوشن تا جایی که کاملا بپزن (رو به له شدن) بعد یکم. کره بزن به پوره و میکسشون کن

پوره سیب و موز هم میتونی بهش بدی، سیبو با شیر بزاری بپزه گقتی پخت با کره و یکم موز میکس کنی

یا فرنی براش بپز با خرما پوست کنده(خرما رو تو شیر له کن، کره بزن و آرد برنج) 

دیگه اگه بچه ات 8 ماهو رد کرد میتونی بهش صبحانه چندتت تکه بیسکوییت مادر و خرما رو تو شیر جوشیده له کنی بهش بدی

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

—————————

🌸سخت به معنای غیر ممکن نیست، یعنی باید بیشتر تلاش کنید🌸

زهرا دکتر نرفتی؟؟؟؟ چت شده کم قوه نشدی؟؟

خودم حس میکنم‌سرماخوردم جلو پنکه ورزش کردم.بعدم‌کولر روشن‌بود ازحموم اومدم‌🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه نرفتم‌دکتر

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@mamanali95     صبحانه : پیتزا 😑 (۳۴۰ تا) ناهار : استنبلی و ماست (۳۲۰ تا) شام : نان و ع ...

ماشالله صبحانه😝😝😝

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
عزیز_دلمی#  

سلام سرگرووووووه جون

دیشب یه دفعه خوابم برد ببخشید الان گزارش دیروز رو گذاشتم

صبحونه:نون سوخاری ۲۰ گرمی+۲خرما+۱کبریت پنیر=۲۰۰

میانوعده:یک لیوان شیر +دو قاشق جو+۱قاشق چ عسل=۲۰۰

ناهار:۱۰قاشق پلو+۵قاشق قورمه سبزی+۱۰ عدد زیتون+یک لیوان دوغ=۶۰۰😓

میانوعده:۴۰ دانه نخود+۱ خرما=۶۰

شام:۲تخم مرغ اب پز+نصف پیاله ماست+یک کاسه سالاد=۲۰۰

بعد شام: هندوانه نیم کیلو=البته فقط پوستش رو خوردم واسه همین کالریش رو کم می زنم🙄:۵۰

جمع کل:۱۳۰۰

چالش قند💡

دراز نشست💡

ورزش آویزون شدن از میله بارفیکس۱۵ دقیقه💡

چالش آب حدودا ۱۲ تا 💡

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
سر درد و حالت تهوع دارم😳

😑😑😑حامله نیسی؟ 

😖 نه

منم مطمنم‌نیسم

سردر و تهوع و بدن درد دارم میمیرم😔😔دیروز تب و لرزم داشتم 🤦‍♀️

خداا قوت ورزشکار💪💪💪👌👌👌

سلامت باشی ان شاءالله عزیزم😍😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍