2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست
بچه ها من دوست شوهرم فردا با خانمش میان خونمون برای اولین بار 😥پاگشایی از دیروز درگیرم 😭😭😭😭نا ن ...

@مامان_یاشار  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سرگروه جدید🌺😃 @donyay_kochak       گزارش#   ...

گلم همین صفحه پست گذاشتم بخون

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
صبحونه رو سالمتر و کامل بخور عزیزم. سوسیس و دلستر هم ناسالمه سعی کن دیگه نخوری .حداقلش تا ی ماه دیگ ...

سلام، بیسکویت و سوسیس چشم😥

دلستر تلخ رو فکر میکردم بد نیست، نخورم دیگه؟! 🤕

گروه آبی💙وزن شروع ۵۷/۵۰۰💙وزن هدف ۵۰💙قد ۱۵۵💙💙شروع رژیم ۹۹/۲/۲۸💙💙 وزن فعلی ۵۵/۳۰۰

@sepiiiiiideh  گزارش#  

سلام مهربون 

افطاری.نصف لیوان شیرمحلی یه دونه رطب

۴ق آش

ازافطار تاالان درحال ورزشم

میانوعده گرمک

شام تخی آبپز وکلم وگل کلم

اینارم یه ساعت بعدمیخورم

مصرفی۶۱۵

مجاز۱۵۸۰

چالش چوب✅

پیاده روی

حلقه

طناب

پروانه

درازنشست💟💟💟

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
امروز رفتم پارچه خریدم برای لباس مجلسی دادم دخترعمه ام بدوزه برای عروسی برادرشوهرم تو پارچه فروشی ک ...

😅😅😅😅😅😅فک کنم دیگه یادت رفت درمورد رنگ‌ازش بپرسی🤣🤣🤣🤣

واقعن حس خوبیه 🥰👌🏻👌👌🏻👌🏻ادم شارژ میشه حسابی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش# صبحانه چای+شیراز+سنگک کالری شد91 میانوعده صبح ماست وخیار1لیوان کالری شد160 نهارماکارونی 5 ...

همه چی عالی هستی جان.

فقط کالریتو حتما حتما پر کن.

چالش هم ورزشی چرخش پهلو با چوب.

و دوتا چالش انگیزشی هم داریم.

#خودتو_دوست_داشته_باش‍ ‍ 

و

چالش_انگیزه#  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
مرسی قندعسلم مبااااااارکا باشه😂😂😂😂 ایووووول ب پری😂😂

واااااقعااااا. 

همیشه هم بد نی پری جوووون😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عه واقعاااا یکم خیالم را راحت کردیا  چشم ممنون گلم شوهرم هییییی میگ بچه ازت نگیره 😔 ماسک زدم ...

خیالت راحت باشه عزیزم هیچی نیس.

فقط و فقط باید استراحت کنی و تقویت بشی. همین.

بچه تم فعلا بوس و بغل نکن تا خوب شی ایشالا.

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم

چالش ران کنار شکم هستا اینو هر روز انجام میدادم الان اون بالایی میرم

پیاده روی هر روز خیلی موثره

@گل_کادوپول  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وای مهدیه🤣🤣🤣🤣🤣 منم گفنم نه خیلیم لاغر نیستما😂😂😂😂

شکست نفزی فرمودی😂

من زدم تاپیک این یه چند وقت که الهه نبود اونجا میزاریم

عزیزم نتونستم کامل تاپیک رو بخونم اما حدس زدم میخواین لیست وزن این هفته رو بذارید و احتمالا گزارش وزن کشی ما رو لازم دارین

من این هفته یکشنبه روز اول پریودم بود وزن نکشیدم

نام.      وزن شروع.     وزن هفته قبل.    وزن فعلی.      وزن هدف

نازلی‌.          ۶۷.               ۶۳/۱۰۰.            🎈.              ۵۷

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud