2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
مهدیه جان من اسمم فاطمه است گشنمه سیر نمیشم چیکار کنم 😭😭

😢😢همیشه سالاد فصل کنار دستت باشه

یا اگه میدونی اگه سالاد باشه اول غذا میخوری بعد سالاد

۱ساعت قبل از غذا درستش کن بخور 

من خودم وقتایی که غذای سرخ کردنی شب درست کردم ومیخوام نون هم نخورم وگشنمه زودتر سالادمو میخورم که سر سفره کمتر گرسنه باشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
جووون

سلام عشقولی اعلام وزن نکردی امروز ؟؟؟ بگو این هفته من لیست مینویسم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام برم پیش مادرم صبح بیمارستانه افتاده دستاش شکسته مادرم یادته تازه ۳هفته بودچشماشوعمل کرده الان ...

وای اخی عزیزم

ان شاالله زود خوب بشن 😢

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم خیلی خوب بود 👌🏻 فقط صبحانه مفصل تر بخور راستی کدوم ورا نیشسین؟🤣

ممنون چشم من شبا خیلی دیر میخوابم دیگه تا ظهر خوابیم با بچم وقت نمیشه صبحانه خورد 😂😂😂😂😉 طرفا پروین هستیم شما کدوم وری ؟؟؟؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
😢😢همیشه سالاد فصل کنار دستت باشه یا اگه میدونی اگه سالاد باشه اول غذا میخوری بعد سالاد ۱ساعت قبل ...

چشم گلم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
ممنون چشم من شبا خیلی دیر میخوابم دیگه تا ظهر خوابیم با بچم وقت نمیشه صبحانه خورد 😂😂😂😂😉 طرفا پر ...

همتونم که باهم همسایه این🤣🤣🤣

ما مسجد سید

شکوه وپری وزینب دور وری همین😄

سلام عشقولی اعلام وزن نکردی امروز ؟؟؟ بگو این هفته من لیست مینویسم 

من وزنم نمیگم😢 دختر بیتربیتی شدم اینسری.

بقیه رو هم خبر ندارم.

ما (دور از جون مینا و بقیه بچه های قرمز)یتیم شدیم.کسی نیست هدایتمون کنه😂 من ک همش تو دیگ بودم😐

وزنمم نمیگم افسردگی گرفتم😫

انگیزه# هم باید بخونم.هر شب باید بخونم😟

من وزنم نمیگم😢 دختر بیتربیتی شدم اینسری. بقیه رو هم خبر ندارم. ما (دور از جون مینا و بقیه بچه های ...

از تو بعیده ☹☹☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@sepiiiiiideh     @pari95     سلام عزیزان شبتون بخیر شرمنده دیر گزارش میدم ...

سلام گلم 😚😚

دیگه هله هولتو خوردیا  از فردا منتظر گزارش بی نقصیم 💘

کاهشت عالی میشه هفته دیگه 😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
همتونم که باهم همسایه این🤣🤣🤣 ما مسجد سید شکوه وپری وزینب دور وری همین😄

عه پس چقدر هم محله ای دارم اینجا 😁😁😁😁 ولی من هیچ کدوم بچه های زرد رو نمیشناسم با من دوست نمیشن تنهااااام😢😢😢 تو گروه بنفش دو سه نفر دوست داشتم  اینجا نه 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عه پس چقدر هم محله ای دارم اینجا 😁😁😁😁 ولی من هیچ کدوم بچه های زرد رو نمیشناسم با من دوست نمیشن ت ...

عزیزم برای رقابت بیشتر رقیب پیدا کن خیلی خوبه

کم کم هم با همه اشنا میشی🌼

همتونم که باهم همسایه این🤣🤣🤣 ما مسجد سید شکوه وپری وزینب دور وری همین😄

مهدیه جون شاغلین شما ؟ به نظرتون هدفم چند باشه خوبه قدم ۱۶۰ و استخون بندیمم نسبتا درشته فکر کنم ، تو بارداریم تا ۹۰ رفتم هفته آخر خیلی بد بود 😂😂😂 تو اسفند ماه هشتاد شده بودم الان شدم ۷۰ 

@شیرین_آردا  سلام سرگروه جون

خوبی

صبحانه=0

ناهار=برنج 10ق و مرغ40گرم و دوغ479

شام=ی ناخونک به تن ماهی40

میانوعده=بادوم و فندق280

مصرفی800

مجاز1470

آب10

ورزش 0

درگیر کارای عقب افتاده بودم تا همین الان نرسیدم پر کنم کالریمو

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

سلام گلم 😚😚 دیگه هله هولتو خوردیا  از فردا منتظر گزارش بی نقصیم 💘 کاهشت عالی میشه هفته دیگ ...

سلام عزیزم شبت بخیر اره رفته بودیم گردش خوردم ولی خیلی کم بجز تخمه. 

روی جفت چشمام پری جونم حتما دیگه این هفته رعایت میکنم و ورزش, مچ پامم در رفته فقط ترق ترق صدامیده. 😑😑😑