2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست
مرسی گلم چه ساعتی بازه ؟

پری صابونموووو🥴😍😍😍

صابونم آبی بود این رنگی شد. راستی دوقاشق هم گلاب ریختم بوش خوب بشه😄 الانم تو یخچال گذاشتم ببنده

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@pari95  

راستی هم زدنش خیلی سخت بود لامصب باز نمیشد چند بارم آب زدم بازم آبشو کشید. منم که بی اعصاااب با گوشت کوب برقی کارشو ساختم😎😁😁

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
پری صابونموووو🥴😍😍😍 صابونم آبی بود این رنگی شد. راستی دوقاشق هم گلاب ریختم بوش خوب بشه😄 الانم ت ...

جنرال موتور کی بودی تو 😆😆😆

اره خودشه افرین 👏👏💋💋

خوب کردی 

من پوستم خیلی خشکه یدفه روغن زیتون ریختم😆😄

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اره برا منم سکه ای هسش دوتاس تازه دونه ای ۲۰ تومن داد گف اینا خارجیه عمرشون زیاده😒😒😒😒😒😒ینی الا ...

چند خریدی ترازوتو ؟ازیناس ک میری روش خودش روشن میشه وزنو نشون میده؟یا باید روشنش کنی

خدایا شکرت 🌸
جنرال موتور کی بودی تو 😆😆😆 اره خودشه افرین 👏👏💋💋 خوب کردی  من پوستم خیلی خشکه یدفه روغ ...

برا من چربه. راستی یه سوال دیگه همسرم میگه پوست تو چربه گلیسیرین رو بزنی نکنه جوش بزنی! گفتم بذار بپرسم بعد بگم بگیره

وزن اولیه       وزن هفته قبلی      وزن امروز ۱۰۲       ...

افرین سحر جون خیلی عالی

داری به دهه ۸۰ نزدیک میشیا

چیکارش کردی درست شد؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@pari95     راستی هم زدنش خیلی سخت بود لامصب باز نمیشد چند بارم آب زدم بازم آبشو کشید. ...

خخخخ عجب کاری ابشو باید اندازه بریزی چون سفت میشه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چند خریدی ترازوتو ؟ازیناس ک میری روش خودش روشن میشه وزنو نشون میده؟یا باید روشنش کنی

۲۰ لیر خریده بودم خیلی وقت پیش فک کنم سال ۹۳ بود 

اره ازاونایی ک میری روش خودش روشن میشه 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
خخخخ عجب کاری ابشو باید اندازه بریزی چون سفت میشه 

دیگه دیگه😄😄😄 باام خستم کرد از اون ورم آش میپزم سیمام اتصالی داد و کارشو ساختم😂😂😂🤪🤪🤪

سلام فاطمه جون. مرسی گلم. منم 100گرم کاهش😩. حال و هوای پری دارم ولی.

سلام سهیلای نازنینم😘😘😘

من حااالممممم خرابه بدنم حالا داره میفهمه پریودم 😖😖😖

گزارش#  

🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡

🐤صبحانه: ۳ گردو+عسل +یذره کره+نان تافتون۳۰ گرم =۲۱۴ کالری🐈

🐤ناهار: ۷ قاشق خورشت بامیه+۷ قاشق پلو+۳۰ گرم سبزی خوردن= ۴۶۰ کالری🐈

🐤شام: ۵ خرما+۲ گرم کنجد+۵ گرم ارده+۲ گردو=۱۸۵کالری🐈

🐤میانوعده: زردآلو+هلو+کشمش +چای=۲۵۸کالری🐈

🐢کالری مجاز ۱۱۲۲🐢

🐢کالری دریافتی ۱۱۱۸🐢

🐝چالش ۸ لیوان آب️✔

🐝چالش چوب️✔

🐝چالش حذف قند و شکر مصنوعی️✔

🐝چالش درازنشست🎈

🐝ورزش امروز خواستم برم تازه خونریزی و دردرم شروع شده😖🎈

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون قوی هستم، دلسوزم، و سنگ صبور بقیه💌💌💌

چالش_انگیزه# به احتمال زیاد برادر شوهرم زن میخواد و اگه ب امید خدا جور شد من دارای جاری خواهم شد🙈🙈الان ارادم قویتر شده این وزنمو برسونم ب جایی ک میخوام و این اندامووووو دیگه نگم برااااااتون😍😍😂😂

🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡

به حکمتش دل بسپار 🌿
افرین سحر جون خیلی عالی داری به دهه ۸۰ نزدیک میشیا چیکارش کردی درست شد؟

مهدیه جون ناراحتم وزنم قبل عمل ۹۰.۲۰۰ بود 😭😭😭

هیچی چندبار محکم تر کوبیدم روش 😂😂یهو روشن شد بعد رفام دخترمم بیارم وزن کنم نشون نداد باز همونجوری شد 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜