2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826533 بازدید | 290067 پست
ورزشاتو تعقیر بده اگر که اثری نداشته برات 

چرا اثر داشتی پریناز جون ولی نمیدونی چقددددر کم

مثلا 1 یا 2 سانت تغییر کرده سایز پاهام توی یک عالمه مدت ورزش

ورزش هامو هم چجوری تغییر بدم؟ 

چون من مدام اینطوریه که اول باید هوازی برم اگه نرم دیگه آخر قدرتی ها حوصلم نمی‌کشه هوازی رو برم🤐😅

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عشقم 😘😘❤️😍  اره جات خالی دهنم صاف شده 😅😅  نه هنوز باید کلی تلاش کنم دوسه ماه&n ...

سلام الهه جون چقدر دلم واست تنگ شده💛🌷

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام وزن شروع ۶۴/۴۰۰ وزن اکنون۶۳/۷۰۰ ۷۰۰گرم کاهش البته صبحانه خوردم وزن کردم ناشتا نبودم😑 @سم ...

سلام گلم🌸

عالییی کم کردی دختر👏👏👏👏👏

خو اول وزن میکردی ، بعدش صبحونه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام الهه جون چقدر دلم واست تنگ شده💛🌷

سلام مهدیه جونم قربونت عزیزم منم خیلیی دلم تنگ شده بود همش دلم اینجا بود 😭😘😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مبارکا باشه خانووووم زردی شدنت💃💃💃💃💃 قربونت عزیزم شاگرد زرنگ🌷🌷🌷❤❤❤ @مهدیه24     ...

باشه عزیزدلم💛🌷

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
شوهر دادی بس دیگه 😂😂😂😂😂😂😂

😆😆😆😆😆😆تمومی نداره کهه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وای نگو میخوام بشینم گریه کنم ازدست معده گشادم. اسلیم گرفتم من خاک به سر56تومن شوهرم انداخت سطل اشغا ...

بیین هرچی بود تموم شد از الان تا هفته بعد بدون دغل و کلک رژیمو جلو بب و ورزش کن 

چیزی نیست زود کم میشه 

تو_میتونی_قهرمان# 💋💋💋

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه😢 تا شنبه باید صبر کنم نوبت پر کردن دارم نه نمیتونم دیگه فست بگیرم آخه رفتم تو اقدام برای باردا ...

به سلامتی گلم  

سللم گلم🌸 بازم که جالش چوب را نرفتی کهه

سمیه یعنی خدایی این همه من اومدم رعایت کردم و ورزش کردم بعد چند وقت تو همون نیمه خالی لیوان رو دیدی؟ 

😂

بازم فراموش کردم 🤐میدونی خیلی ذهنم درگیر نیست براش😅

ولی الان دیگه میخوام برم گوشیم رو کوک کنم که یادم نشه😒

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160