2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
سلام من قسمت پایین شکمم زیر ناف پهلوها م همون قسمت مثل یه کمر بند پهن از بقیه بدنم خیلی چاق تر یعنی ...

سلام عزیزم😘💐

برا زیر شکم باید حرکت مخصوص خودشو بری من هر چی حلقه زدم اون قسمت نرفت کمتر شاید بشه ولی سفت و جمع نمیشه..یه مدت حرکت زیر شکم میرم به سفارش سمیه جون خیلی خوبه انگار داره جمع میشه خداروشکر..بزار عکسش رو برات میزارم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه پس حتماً هفته دیگه یه کاهش توپ میخوام ازت😀😍موفق باشی🌷

سلام زهرا جاااانممممم 🤗

امروز رفتم رو وزنه نزدیک بود سنکوپ کنمممم🤕🤕🙆🙆😫😫😫😫😫

۶۰۰گرم زیاد شده بودممممم😷🤒🤒😤😤😤

بعد یادم اومد نزدیک پریودیمه🙄😅😆

من یک هفته قبل از پریودی کلیییی ورم میکنم 😣

پس این هفته 🎈

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰

وزن هفته پیش ۶۶

وزن اللان🎈

وزن هدف۶۵

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی ،دور کمرم از ۸۴شده۷۴،فقط حلقه نخریدم تا الان،آره تا خریدن حلقه ،پهلو برم ببینم چطور میشه،

چقدر خوب کم شده تو عالی هستی ماشاءالله بهت 👏👏👏

حلقه خوبرحتما بخر ولی به اندازه بزن مثلا روزی نیم ساعت بیشتر نشه...آره برو ان شاءالله برات نتیجه میده

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
مرضیههههه😍😍😍😍 هیچی فقط به شدت رعایت کردمو گشنگی کشیدم و ورزشمو بیشتر کردم🙊🙊🙊🙊

ای جونمممم خیلی عالیه😍😍🥰🥰🥰

منم منتظر دشوری😫😫

دیشب کلی مسهل کننده خوردما

اما دیر خوردم قبل خواب خوردم باید زودتر میخوردم 😕

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چالش شکم وپهلو کدوماش

اینه عزیز

ممنون عزیزم،آره باید بخرم،چشم❤

قرربونت باربی خانم😊💪💐😘

من خیلی عشق شیرینی جات بودم اصلا نمی‌تونستم جلوی خودمو بگیرم دیروزکیک پختم باورت میشه اندازه دویا سه ...

@donyay_kochak  

نگین بیا کلا ازکیک بدم اومده 😂😂😂😂😂هی میگفتی چقدر کیک میخوری تو 😂😂😂😂چالش برای من گذاشتید زده ام کنید ممنون واقعا😂😂😂😂😂😂😂😂😂آنقدر لاغر شدم سایز ام شده ۳۸💃💃💃💃💃💃💃💃امروز برم وزن کشی ببینم چند شدم😛😛😛😛😛😛😛😛دستت درد نکنه نگین جونی 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عالیهههه گل گلاب جونی🌷🌷🌷❤❤❤

سلام عزیزم روز وزن کشی بخیر

وزن هفته قبل تر تر  81

وزن هفته قبل تر   80.5

وزن شروع   وزن هفته قبل          وزن الان      وزن هدف

87                 80.5                   80               56

1 هفته استپ کامل کرده بودم،هفته قبل ترش نیم کیلو کم کردم.الانم نیم کیلو کم کردم البته این هفته ورزشم را بیشتر کرده بودم.لازم کاری انجام بدم؟

@سمیه1396

وزن هفته پیش ۶8/۵۰۰

وزن این هفته  ۶۸  

وزن#

چرا گلم؟

من تو ماه رمضون و قبلش ک روزه بودم قشنگ میتونستم رژیم فست رعایت کنم اما از هفهته پیش ک خیلی شل شدم تو رژیم (احتمالا چاقم شدم) از دیروز تصمیم گرفتم برای رژیم دوباره 💪تا بعد ازظهر همه چی عالی بود اما باید میرفتم خونه مامانم رفتم و انتحاری زدم دلمه خوردم شام ناگت خوردم یعالمه نون چایی با ابنبات اگ خونه خودم بودم یا روزای معمولی رژیم بود اینجوری انتحاری نمیزدم😐😐😐😞😞براهمین گفتم میشه چن هفته فست نگیرم تا درست بشم😐🥺🥺🥺اخه من زیاد میرم خونه مامانم و توخونه برا فست برنامه میریزم و انجام میدم . یهو بچم بهانه اونجا رو میگیره میریم بعد بمب 🧨🧨انتحاری میزنم😐😐😐😐😐🤦🤦 راستیمن خونه مامانمم ترازو نیست وزن کنم.احتمالا شب بتونم برم رو وزنه چیکار کنم؟

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
سلام زهرا جاااانممممم 🤗 امروز رفتم رو وزنه نزدیک بود سنکوپ کنمممم🤕🤕🙆🙆😫😫😫😫😫 ۶۰۰گرم زیاد ش ...

سلام گلم😍😍خدانکنه سنکوپ😂😂خوبه خودت میدونی  ورمه پس کاظمه😀😀امروزمیدمت به سمیه😘😘موفق باشیییییییییی عسیسممم😍😍🌷🌷سبزی شدنت مبارک💚💚

سلام عزیززززم خوبی؟؟؟ اره گلم بالاخره داریم عقد میکنیم 😍

خوبم گلی .

چه خبر خوبی😚😚😍😍💋💋

مبارکه گلم ایشالله خوشبخت شید عزیزم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم