2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم قربونت خوبم. عزیزم ورزشت عالی بود.  کالریتو پر کن ازین ب بعد. آب بیشتر بخور. صبح ...

سلام سلام سهیلا جون واااای که دلم کلی برات تنگ شده بود😘😘😘😘😘

گوش شیطون‌کر بلاخره کارام‌تموم شده کلی ام‌مهمونی دادم این چند وقته پوستی ازم کنده شده که خبر نداری🤕🤕

ین هفته اصلا ورزش نکردم ولی کالریمو داشتم 

عوضش اینقد کار حونه انجام دادم که نگوووووووو قشنگ کزت بهم میگفت عزززیزم اینقد کار نکن .

الانم بسته خریدم

از فردا گزارشم سر جاش هست گلم

فقط اینکه پریود شدم امروز یکشنبه وزن میکنم  اگه لاغر تر شده باشم‌که هیچ اگه نه بخاطر پری 😆😆😆

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

@donyay_kochak  

سلام‌نگین جونم من امروز و اصلا رعایت نکردم نمیدونم چمه چرا انگیزمو از دس دادم راهنمایی کن چ کنم😭😭😭😔😔😔😔

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مهدیه24 سلام سرگروهم ببخشید دیگه من فقط این موقع میتونم بیام گزارش بدم تازه بچم خوابیده و شبم مهمونی بودیم دیر برگشتیم شرمنده 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

گزارش ۱۶ خرداد

صبحانه = سه کف دست تافتون + یک قاشق عسل و ارده + پنیر 

م: یک لیوان شربت آبلیمو

ناهار : سه کف دست نان تافتون + یک قوطی کبریت پنیر + هندوانه یک قاچ

م: شیر سهمیه شیردهی + عسل + دارچین + هندوانه + بستنی 

شام: ده قاشق پلو + ۶ قاشق خورشت قیمه + ماست 

کالری مجاز = ۱۳۰۰

کالری مصرفی = ۱۳۵۰

ورزش : انجام نشدولی خیلی تحرک داشتم خونه تکونی کردیم خیلی راه رفتم و وسیله بلند کردم بعدشم خرید و فروشگا کمرم داره نصف میشه خیلی کالری سوزوندم امروز 😍😍😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
😅😅😅خب پس اگه تاحالا فست نگرفتی با ۷۰۰ ببند

اخ جووووووون هفتصددددد😎😎😎😎

ای خداااااا..اخه چرااااا من😭😭

من میتووووووونم😃💪

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
گزارش#   صبحانه ۴کف لواش.پنیر ۳۰ گرم.گردو ۳تا.چای.کره نصف ق.(۳۳۰) ناهار سیب زمینی در فر.ماست ...

👏👏👏👏❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@مهدیه24   سلام سرگروهم ببخشید دیگه من فقط این موقع میتونم بیام گزارش بدم تازه بچم خوابیده و ...

سلام عزیزم

خسته نباشی خدا قوت همین خرید وپیاده رویشم کلی کالری میسوزونه

چون میگی مهمونی بودی شام رو ایراد نمیگیرم 

بقیه اش عالی بود👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اخ جووووووون هفتصددددد😎😎😎😎 ای خداااااا..اخه چرااااا من😭😭 من میتووووووونم😃💪

میتونی چرا نتونی فقط امضامو بعد بخون

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم خسته نباشی خدا قوت همین خرید وپیاده رویشم کلی کالری میسوزونه چون میگی مهمونی بودی شام ر ...

مرسی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
گزارش#   صبحانه املت۱ قاشق نان سنگک یک کف دست نهار باقلاپلو با گوشت ۸قاشق ناشت موسیر ۲قاشق ...

سلام گلم برای خودت قانون بزار 

هفته ای به هله هوله که دوست داری به خودت جایزه بده 

هروز نخور روی کاهشت اثر داره 

انشالله گلم مطمعنم تو میتونی 👏👏💜💜💪💪💪💪

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش# سلام پریناز جون.   ص:نون روغنی+چای شیرین+پنیر+چای و قند۱۹۸ ن:خوراک مرغ+ماست۱۶۶ ش: ران...

سلام گلم 💜

چرا ۱۰۶۰ تا خوردی  ؟

کالریتو پر کن دختر قشنگم 😚😚

@pari95     سلام عزیزم خوبی؟ میدونم نیستی ,فردا اومدی بگو ببینم خوش گذشت؟  من خودم ...

سلام رقاص خودم💜👏👏

خوبی😍

من خوبم جاتون خالیییی

بدک نبود از همون صبح ارم کار کشیدن تا حالا😒😒😒😂

افرین گلم ملسی که حواست بود😍 😚😚

@pari95   گزارش#   صبحانه.نان وتخم مرغ وسیب زمینی ابپز ناهار.استامبولی میان.نون محل ...

👏👏👏💜💜💜💜

عا بخدا. کاهش آسونه.  نگه داشتنش سخته

آره والا از دست این شوهر ها 🥴🥴🥴🥴🥴🥴

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

نکات_روز_فست#  

گروه_زرد#  

✅خانمایی که ماه اول رژیم هستن میتونن فست رو با ۷۰۰ببندن

✅نمونه برنامه غذایی روز فست رو تو امضای استارتر حتما بخونین

✅روز فست غذای شور وسنگین نخورین مخصوصا در وعده شام

✅حتما حتما فردا فست رو رعایت کنین که ۱شنبه از رگ‌گردن به ما نزدیکتره🤪

✅بیشتر سبزیجات بخورین کاهو خورد کنین با خیار کنار دستتون باشه هر وقت گرسنه شدین بخورین

آب ۸لیوان رو حتما بنوشید

✅روز فست برای اینکه کمتر گرسنه بشین بعد از هروعده مسواک بزنین

✅اگه یبوست دارین فردارو تا دو لیوان آب وخاکشیر میل کنین

🌼🌼🌼🌼🌼🌼

بچه ها تنبلیون اومده ورزش نمیکنینا حواسم هست😄

✅مصرف کربوهیدارتت رو باید کنترل کنین نون برنج رو باهم نخورین

در روز نون تا ۴۰گرم وبرنج تا ۱۰۰گرم مجازیم

همیشه کنار غذاتون سالاد بخورین

✅مولتی ویتامین مینرال یک روز درمیون بخورین حتما

۱شنبه وزن کشیه

با رعایت شرایط وزن کشی

✅۱ساعت بعد از بیدار شدن وناشتا بودن وwc رفتن

ولباس وترازوی همیشگی وزن کنین

وزنتون رو اینجوری بهم بدین

وزن شروع    وزن هفته قبل    وزن فعلی    هدف

اگه پری  هستین حتما با این 🎈بهم بگین

تا۱۲ ظهر دیگه وزناتونو بگین

دوستون_دارم_یهعالمه#