2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826888 بازدید | 290067 پست

سلام عضو جدیدم قبوله؟

لطفا برای حاجت منم ی صلوات بفرستید. بگین خدایا حاجت این بنده تو بهش بده... #منتظر_منجی (مهدیِ فاطمه)🌱 برای ظهور امام زمان صلوات بفرستید🌾

@سمیه1396  

گزارش#  ‍ ‍ 

سلام 

صبحانه نیمرو+ ۲ کف لواش+گوجه 

میان وعده چای خرما+خربزه+سیب 

ناهار آب دوغ خیار +یه کف نون خشک 

میان وعده لواشک+انجیر+گردو 

شام گوشت+سیب زمینی پخته+سالاد+ماست 

میان وعده گیلاس

مابقی کالری شیر 

کالری مجاز'مصرفی ۱۱۰۰ 

چالش ها ✔

اب✔

از صبح کارامو میکردمو الانم دارم اصلاحمو میکنم و برم حموم و کلی کار دیگه 

فردا از صبح میرم خونه جاریم کمکش و نیستم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂خخخ خیلی خوردم خداییش.  باشه پاشم برقصم ورزشامم بکنم, شام نخورم دیگه؟ 😅 تو ورزشا روکرد ...

تو هرچی تا الان خوردیو بسوزون شامت مهمون من بخور 😄😓😒

پاشو 

من چالشامو رفتم از صبحم دارم میدوم کلی کار کردم 

اصلاحمو دارم میکنم بعدش برم حموم 

فردا من نیستم میرم خونه جاریم کمکش تا اخر شبم ۱ و ۲ میشه تا بیام خونه فردا شب نمیتونم گزارشارو چک کنم بچه ها پرسیدن بگو بهشون 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خواهش گلم اگه میتونی زرد الو و هندونه و گرمک طالبی اینا رو یه مدت حذف کن ایشالا زودتر به نتیجه میرسی ...

عزیزم ممنون از راهنمایی خوبت گلم مرسی ازت...ان شاءالله که وزنت عالی کم شده باشه و به خوشی و سلامتی برسی به تثبیت گرچه ازاینکه میخوای از گروه بری دلتنگ میشم بس خوبی 😍...ان شاءالله که زودتر به هدفت برسی خیلی ممنون عزیزم حقیقتش نمیدونستم خگخ چی بخورم امروز کم اورده بودم همینجور تعدادمیوه زیادمیکردم که شیردروعده صبحانه کلاهمه چی رو به هم زد(اون هم اجبارخانواده 😕)...مرسی عزیزم ازراهنمایی خوبت 😉❤ سعی میکنم کمتر اینایی که گفتی بخورم تا منم وزنم خوب کم بشه😘😘😘😘

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
 عزیزم ممنون از راهنمایی خوبت گلم مرسی ازت...ان شاءالله که وزنت عالی کم شده باشه و به خوشی و سل ...

مرسی عزیزم نظر لطفته انشالله شما هم ارتقا بگیری و انگیزه بیشتری داشته باشی واسه ادامه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
تو هرچی تا الان خوردیو بسوزون شامت مهمون من بخور 😄😓😒 پاشو  من چالشامو رفتم از صبحم دارم می ...

چشم حتمابهشون میگم, میخوای گزارشاروبگیرم؟ 😍😍😁😁

خوش بگذره گل خانوم چشم الان میرم بسوزونم. نه هیچ جدی میلم ندارم برای شام احتمالا یه هویج بخورم. ورزش هم20تادرازنشست. 20تاحرکت پهلو75دقیقه هم رقص تند الان برم بکنم. 

مرسی عزیزم نظر لطفته انشالله شما هم ارتقا بگیری و انگیزه بیشتری داشته باشی واسه ادامه

ان شاءالله مرسی عزیزم

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
گزارش سلام عزیزم کالری مجاز:1450 8 لیوان آب چالش ها را نمیتونم انجام بدم

سلام عزیزم 

👏👏💜

چالش چوب اجباریه تونستی برو خیلی موثره 

چشم حتمابهشون میگم, میخوای گزارشاروبگیرم؟ 😍😍😁😁 خوش بگذره گل خانوم چشم الان میرم بسوزونم. نه هیچ ...

👏👏👏👏👏💜💜💜

مرسی گلم افرین که اینقدر خوردی 😆😆

افرین ۴۰۰ تا دیگه بسوزون انگار هیچی نخوردی 😄😂

👏👏👏👏👏💜💜💜 مرسی گلم افرین که اینقدر خوردی 😆😆 افرین ۴۰۰ تا دیگه بسوزون انگار هیچی نخوردی 😄 ...

😂😂😂خخخ خواهش میکنم دست شکمم دردنکنه. 😅

چشم برم بسوزونم400تا پرانرژی برگردم. مواظب خودت باش فعلا من رفتم, فردام میگم بهشون نیستی. 

😂😂😂خخخ خواهش میکنم دست شکمم دردنکنه. 😅 چشم برم بسوزونم400تا پرانرژی برگردم. مواظب خودت باش فعلا ...

مرسی مهربونم 

آفرین به این انگیزه و انرژی 

تو_بهترینی💜#