2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست
@donyay_kochak     سلام نگین جون دخترم مریضه .اگه گزارش ندادم اخطار ندی

الهی چی شده سرما خورده ؟؟؟ مواظبش باش گلم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای بچه ها اینا ببینید😂😂😂😂

واااااای 😆😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کوتاه نکنم دمشو؟  دوستم میگه جیه این ابرو بلندا

نه گلم همینجوری لاکچری، قشنگتریی

خیلی خوشگلی.. خوش به حال شوهرت

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونت برمممممم ای جاااان منتظرممممن😍😍😍😍😍 عاقا نظرت رو نگفتی 😅😅😅😅😅

نانازی. قیافت آرومه.دلنشین و ساده .

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
😅😅😂😂😂 شوهرت شوهر من نباشه😆😆😃😂😂😂😂 شوخی کردم😓 یعنی ۷ ساله میدونه من بدون جوراب نمیرم جا ...

😂😂😂😂.

شوهر منم فقط ب پام نگاه میکنه. روسری هم نپوشم شاید هی نفهمه😂😂😂.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نه گلم همینجوری لاکچری، قشنگتریی  خیلی خوشگلی.. خوش به حال شوهرت

😍😍😍

نه بابا خوشگل کجا بود 😢

منکه از خودم ناراضیم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😂😂😂😂. شوهر منم فقط ب پام نگاه میکنه. روسری هم نپوشم شاید هی نفهمه😂😂😂.

😂😂😂😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@عسل9669    

سلامت باشی آره از هموناست منتها از دوچرخه خیلی بختره چون تمام بدن رو درگیر میکنه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

گروه_بنفش# 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

آماده  باشد برای ورزش 

📣📣📣🎶📣📣📣📣📣📣

😅😅😂😂😂 شوهرت شوهر من نباشه😆😆😃😂😂😂😂 شوخی کردم😓 یعنی ۷ ساله میدونه من بدون جوراب نمیرم جا ...

حالا شوهر من میگه چرا جوراب میپوشی گرمه🤭

من اصلااا دوس ندارم مهمونی که میرم پاهام پیدا باشه😳

حتی خونه بابا اینام وپدرشوهرم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلاااام نه پری که مسیول گروه بنفشه تا سپیده برگرده😄 شونصد🤣🤣🤣 مثل یه اب خوردن کمش میکنی پروفتم ...

بارها خواستم لاغر بشم نشدم😢...چیکارکنم ارادم خوب شه؟عزیزم من برنامه مانکن نصب کردم این نون معمولی ها نداره چی باید بجاش واردکنم؟

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹