2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست
عزیزم میان وعده ات بیشتر از ۱۰۰کالریه زردالو هر کدومش ۲۰تاس  منم نصف لیوان گیلاس وزن شده خورد ...

نه فقط تخمه رو زدم 100کالری اونارو همش جدادجدا زدم تو مانکن فقط تخمه خربزه بدون پوست تو مانکن بود که یه لیوانش 300تا کالری داشت من یکم همینجوری با پوست بود اندازه نزدم خودم 100کالری حساب کردم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش#  

ص:نون تست جو+كره بادوم زميني(١٢٠)

ناهار:ماهي تيلا پيلا+پلو+خيارشور+تهديگ سيب زميني(٣٩٥)

عصرونه:چاي+هندونه+زردالو+هلو+كيك خودم پز(٢٩٥)

شام:دل و جگر+نون(٤٣٠)

مصرفي:١٢٤٠

مجاز:١٢٤٨

ورزش:٢٥ دقيقه حلقه+چالش چوب دو ست ٥٠ تايي+١٠ دقيقه ام چالش شكمو رفتم حال نداشتم كامل نرفتم=٣٥٠ سوزوندم

اب تا اخر شب ٨ ليوان ميخورم

@سمیه1396  

@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه ها من یه بسته خریدم بعد ۳ کیگش شبانه هست 

من همیشه شبا برنامه هامو میزارم تو صف دانلود و میخوابم 

اما امروز فهمیدم که نوشته اون ۳ گیگ فقط برای برنامه های بومی هست 

منکه برنامه های ایرانی ندارم 😩😣😣😣

توی اینترنت بزنم برنامه کودک برا پسرم دانلود کنم آیا؟ 

اینترتم خارجیه یا بومیه؟ 

چیکارش کنم 😓😓

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها من غصه دارم

ینی میشه با 20 کیلو لاغر شدن پوست آدم شل نشه؟ 

الان همه جام شل شده و افتاده

جوری ک فک میکردم چاق از شدم بس ک بی ریخت تر شدم

با ورزش درست میشه؟؟؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من اخطار دادم ؟؟؟ گفتم اگه دادی بگو ندادی هم اخطار اما تو گفتی دادم منم دیگه اخطار ندادم تگ نمیشی عز ...

نگین جونم گلم قصدم ناراحت کردنت نیس بخدا من فکر کردم اخطار دادی......کاملا درکت میکنم اگه موجب رنجشت شدم عذر میخام سرگروه خوشگلم💋💋💋💋💋💋من میگم تو خیلی خوبی و اگه اجازه بدی تو گروهت میمونم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
زهرااا جونممممم 😍😍🤗🤗 عزیز دلمممم عذر میخام امروز درگیر دندون پزشکی و...هستم شاید ی کم دیررشه ...

ایرادنداره تمناجون❤❤ممنون گلم که خبرمیدی😘😘

انشاءالله که برای کارزیبایی رفته باشی دندون پزشکی نه دندون درد🙏😣

بچه ها من غصه دارم ینی میشه با 20 کیلو لاغر شدن پوست آدم شل نشه؟  الان همه جام شل شده و افتاد ...

نطر شخصی خودمه این

ی بدن شل و پر از ترک خیلی بهتر از یه اندام چاق و بدسایزه.

شل نمیمونه نگران نباش.ورزش کن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نه فقط تخمه رو زدم 100کالری اونارو همش جدادجدا زدم تو مانکن فقط تخمه خربزه بدون پوست تو مانکن بود که ...

مگه تخمه خربزه هم کالری داره؟؟؟؟؟؟؟

یعنی خاک آرزوهام فرو ریخت😩😩😩😩.

کرفس نداره که

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نداشتم سی لاکس ولی بهمم جواب نمیده.حالا لواشک و اینا که گفتی لاید برم بخرم  روغن زیتونم داریما ...

سلام عزیزم بهتری? اره حتما برو بخر برگه ها رو خیلی عالی جواب میدن بهتراز روغن زیتون. من روزی چندتامیخورم. 

@سمیه1396 سلام باربی جون😘😘

گزارش# ناشتاخاکشیرعسل ۲۱

ص:نان سنگک۲۱گ.تخم مرغ آبپز.نسکافه باشیرتلخ.خرما۲۵۳

میانوعده:گرمک۷۷

ن:نصف باگت.۵۰گ فلافل.سالاد۵گ سس۳۲۳

میانوعده:بادام زمینی.چای سبز۱خرما.زردآلو۱۴۶

ش:۵۰گ سبزی کوکوباکاهو۱۰۰

کالری مجاز۱۰۲۰❤❤کالری مصرفی۹۲۱بقیشم شیرمیخورم😘چالش چوب ودرازنشست💚آب زیاد

ورزش:۳۰دقیقه قدرتی.چالش شکم.۱۵دقیقه حلقه