2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829700 بازدید | 290067 پست
سلاام. وقت بخیر. ببهشید من توتاپیک قبل عیدتون بودم خیلی موثربود. کاهش وزن داشتم. ممنونم ازتون البته ...

یه سوالی دلشتم خدمتتون من چطورتثبیت کنم ودوره بارداری رو چطورکنترل کنم؟ ممکنه راهنماییم کننی🙏🙏🌹🌹ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش# روز یکشنبه سلام @مهدیه24 جان کالری مجاز۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۴۹۰ فردا این ۵۰ تای اضافی که خوردم رو جبران میکنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
ببخشید چقد طول کشید تا این وزنو کم کنین؟؟ و اینکه روزی چند ساعت ورزش میکردین؟؟ پوستتون شل نشد

روزی یک ساعت تا یک ساعت رب زومبا 

پیاده روی هم تا دو ساعت هم طول میکشه

بعضی وقتها هم کوهنوردی 

الان ۱سال و ۱۱ ماه

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

گزارش# روز یکشنبه سلام @مهدیه24   جان کالری مجاز۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۴۹۰ فردا این ۵۰ تای اضاف ...

باشه عزیزم اشکال نداره خیلی عالی بود 👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
یه سوالی دلشتم خدمتتون من چطورتثبیت کنم ودوره بارداری رو چطورکنترل کنم؟ ممکنه راهنماییم کننی🙏🙏🌹🌹 ...

سلام عزیزم.

بهت تبریک میگم.

برای رزیم در بارداری باید

وزنت رو ضربدر 30 کنی و +500 بخاطر فندقت.

برنج و شیرینی جاتم محدود کن.

لبنیات بیشتر بخور. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@مهدیه24  با عرض سلام و پوزش بابت تاخیرم

گزارش امروز ۱۱ خرداد

صبحانه : سه عدد خرما =۵۹

یک فنجان شیر سهمیه شیردهی 

میان وعده : چای +دو حبه قند کوچک + ۴ عدد بیسکویت مادر =۱۰۲

ناهار :یک لیوان آش رشته = ۲۵۰

میان وعده :دو کف دست نان تافتون + کمی پنیر + یک سیب زرد کوچک =۱۵۴

یک لیوان و نیم شیر سهمیه شیردهی

شام :ده قاشق استامبولی + سالاد با سس مایونز و آبلیمو و سرکه سیب=۵۲۱

میان وعده :چای + قند + یک قاچ گرمک + یک دلمه برگ مو به اصرار جاریم اگه نمیخوردم خیلی ناراحت میشد= 🙈🙈🙈🙈🙈۱۲۹

کالری مجاز = ۱۳۰۰ 

کالری مصرفی =۱۲۱۸

ورزش ✔💪💪💪💪💪 یک ساعت و نیم قدرتی تمام بدن + تمرینات مخصوص شکم ، کپل ، پا  با آپ لاغری 

چالش ورزش با چوب ✔ 

چالش# انگیزه :من هر روز به هدفم نزدیک تر میشم با توکل به خدا و تلاش و پشتکار خودم و راهنمایی های سرگروه مهربونم مهدیه جان ، دلم میخواد پسرم وقتی بزرگ میشه یه مادر سالم و خوش اندام داشته باشه نه یه مامان چاق خپل 😂😂😂😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۸۵۰

————————-

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ببخش گلم الان یکی ازبچه هاوزن دادیکی دیگه ازبچه هامونده آخه گزارش میدادیهورفته بی خبراشکال نداره وای ...

عزیزم زیر گروهت نازلی سخن نگفت نمیتونسته اینجا پست بزاره مشکل داشته توام تگ نمیشی یه تاپیک دیگه زد به من گزارش داد گفت بهت بگم گزارششم خوب بود 🥰🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@مهدیه24    با عرض سلام و پوزش بابت تاخیرم گزارش امروز ۱۱ خرداد صبحانه : سه عدد خرما = ...

سلام عزیزم عاشق انگیزت شدم🤣🤣🤣😅😅😅

عزیزم من ایرادایی میگیرم ناراحت نشیا برای خودت میگم

اول اینکه قند زیاد خوردی😳

به خودت عادت بده چاییاتو با خرما یا کشمش بخوری

تو وعده صبحانه تا ۳کف نان رو حتما بخور

به جای اینکه توی میان وعده بخوری

شامم اگه مهمونی بودی چاره ای نبوده که هیچی

ولی بهتر برنج تو وعده ناهار اونم ۷قاشق باشه👌🏻

ورزشات عالی خوشمان امد🤎💛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲