2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832949 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم شبت به خیر     گزارش# فست#   خودتو_دوست_داشته_باش# ...

سلام گلم😘😘شب شماهم بخیر🌼

گزارشت حرففف نداره👏👏👏💙💚♥❤ عکس فلافل رژیمتودیدم خیلی عالیه منم یه روزدرست میکنم ممنون که ماهم یاددادی 😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه دقیق اسمشو بگین که دان کنم؟یا عکس بدین ازش

این چالش های ۳۰ روزه شکم عالیه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه هاجونی خیلیییییییییی ممنونم که درنبودزیباجون همکاری میکنیدمنظم گزارش میزارید ان‌شاءالله زودی نتیجه تلاشتونوببینید🎊🎉🌼🎺❤♥💚💙💙

@تمنا366عزیزم شماکه تگ میشدی😣

@نازلی_سخن_نگفت چقده بده که تگ نمیشیم

فردا میرم تثبیت بعد یه سال وخورده😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مبارکککککککک باشهههههه دوست جونی دست راست روسرمن😂💙💙💚💚♥❤🎉🎊🎊🌼🌼🌼🌼

مرسی مهربونم😍

😂

گزارش#  

@donyay_kochak  

اب .۸لیوان 

ورزش : یک ساعت زومبا فیتنس + چالش کار با چوب 

صبحانه : ۲۰ گ نان لواش + ۱۵ گ پنیر خامه کم چرب (۸۸)

ناهار : ماش پلو ۷ ق (۲۸۰)

شام : دوتا فلافل + ۳۰ گ نان لواش (۲۶۷)

میان وعده : هندوانه ۲۳۵ گ (۷۰)

مصرفی ۷۰۶ 

وقتی که واقعا برایت اهمیتی نداشته باشه که دیگران درموردت چطور فکر می کنند به یک درجه ای از آزادی می رسی که بعدش می توانی به هر موفقیتی دست پیدا می کنی.

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سلام گلم خیلی خوب بودی👏👏👏👏ازفرداقدرتیارودوباره شروع کن دوباره تومیتونی عزیزم😘😘😘 آفرین بهت که ...

سرگروه عزیزممم سلام

صبحانه :سیب یک عدد(۹۶کالری)

ناهار:سوپ گوجه فرنگی و مرغ ۳۰۰گرم (۱۰۵کالری)

شام:ماکارونی با سویا ۸قاشق😩 +سالادشیرازی(۳۵۷کالری)

۵۵۶کالری شد😭😭خیلی گرسنم بود 

اب ۸لیوان

ورزش قدرتی نیم ساعت +سه ست۱۵تایی درازنشست+۲۰۰۰گام

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودتو دوست دارم چون باهمه خوبم..

انگیزشی#  

من میتونم همونجور ک تاالان رو تونستم..

چالش ورزش رو الان خونه نیستم رفتم حتما انجام میدم

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

@هستی،بانو

شلام عزیزم نبات رو چی بزنم تو مانکن؟ 

من امروز حالم خوب نبود ناهار و صبحانه نخوردم دمنوش خوردم توش نبات انداختم

ک نمیدونم کالریش چقدره

شام هم نخوردم

عصر هندوانه 2قاچ. آب دوغ خیار و نان 2 کف دست 

مصرفی 427

ورزش هم نداشتم

آب 8 لیوان 

خودمو دوست دارم چون قلب مهربونی دارم

من امید دارم ک خدا هوامو داره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز