2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836822 بازدید | 290067 پست
من خیلی گشنمه چیکار کنم؟؟؟  ناهار هم لازانیا  عصرونه یک کف دست نان خوردم با خامه 400 تا ...

گلم سعی کن قبل ۱۰ شب کالاریت را ببندی..

.

حالا هم که گشنه ای برو، شیر با خرما بخور..

یا اگه تو خونه خورشتی چیزی داری با کاهو بخور و یه کف نان

تو خونه اصلا چی داری😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم سعی کن قبل ۱۰ شب کالاریت را ببندی.. . حالا هم که گشنه ای برو، شیر با خرما بخور.. یا اگه تو ...

هندوانه 

خورشت فسنجان 

چیزی نداریم فعلا🤕

کاهو ندارم

میوه ام ندارم😂😂

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکمم اومده جلو غذام همونه ها    

اشکالی نداره.. فقط کربوو زیاد نخوریا😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مهدیه24     چی دستور میدی عشقم 600 تا مجاز دارم هنوز

غذا😑

جا که داری نذار برای اخر شب ننه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
هندوانه  خورشت فسنجان  چیزی نداریم فعلا🤕 کاهو ندارم میوه ام ندارم😂😂

همون چند قاشق خورشت بخور با یه کف دست نون.. بیشتر نون نخوریا، چون قبلشم با خامه نون خوردی..

بقیشم با هندونه  پر کن...

غذا😑 جا که داری نذار برای اخر شب ننه

خیلی گرسنمه 

ولی حخب همش کربو میشه که🤕

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

همون چند قاشق خورشت بخور با یه کف دست نون.. بیشتر نون نخوریا، چون قبلشم با خامه نون خوردی.. ب ...

اوهوم باش ممنون🤕 چطوری 600 تا رو با هندوانه پر کنم اخه

گزارش#  

سلام سپیده جان   @sepiiiiiideh‍ 

ص:نون روغنی+پنیر+خرما۲۱۷

ن:عدس پلو۲۷۷

ش:۲کف لواش+املت۹۸

م و:پفیلا+توت فرنگی+زردآلو+هندوانه+بستنی:سپیده جون برادرم برد بیرون خرید برام هرچقدگفتم نمیخورم مجبور شدم دیگه.تخمه۹۶۳

مجاز۱۷۰۰ مصرفی۱۵۵۷

ورزش پیاده روی خیلی کردم.دوسه روز نمیتونم زیاد ورزش کنم

آب خوردم

چالش حذف قند خراب شد با بستنی

چالش دراز نشست انجام شد

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوست دارم چون لایق بهترینام

انگیزشی#  

امیدوارم تا آخرش باانگیزه بتونم جلو برم

نگین جان تازه درد های اصلی این شروع شده میشه من گزارش ندم حواسم هست به رژیم فدات شم 😘😘😘😘😘😘

محدثه جون عزیزم ناراحت نشیا اما خب وقتی نمیتونی هم گزارش هم وزن ندی در حق بقیه اجحاف میشه گلی میخوای تو چالش نباش اما عضو تاپیک باش

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خیلی گرسنمه  ولی حخب همش کربو میشه که🤕

همون خورشت فسنجونا رو بخور با هندونه 

شیر 

عسل وگردو پر میشه وسیر میشی

یا نون پنیر هندوانه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
محدثه جون عزیزم ناراحت نشیا اما خب وقتی نمیتونی هم گزارش هم وزن ندی در حق بقیه اجحاف میشه گلی میخوای ...

نگین من وزن هدف مائده را اشتباه نوشتم چیکار کنم🥺

نگین من وزن هدف مائده را اشتباه نوشتم چیکار کنم🥺

لیست خراب میشه مهدیه بزار هفته دیگه درست میکنی ☹

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪