2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
@سمیه1396     خوردن مولتی،آهن،تیروئید✔ خوردن 10لیوان به بالاآب✔ کالری مصرفی1100✔ ورزش ...

افرین گلم🌸🌸🌸خیلییی عالیییی و خوب خوردی😅👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396   سلام شبت بخیرگلم💚♥ گزارش# ۳/۸الان رسیدم خونه ببخش عزیز ناشتاخاکشیرعسل۲۱ ص: ...

سلام عزیزم.. مرسی گلم🌸

گلم اتفاقا خیلیی خوب پیش رفتی تو‌مهمونیی..👏👏👏

دیگه جیزی که واست اورده بود، نمیشد ، بگی نه... حق انتخاب نداشتی خوو😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
هنوز دکتر برای تبم نرفتمومن شاید برم شمال خونه مامانم اونجا آنتن ضعیفه به نظرت ترازمو ببرم من بدون ت ...

منم تازه خریدم ترازو یه سوال برنج خورشتو چجوری با ترازو اندازه میگیری؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام ،گزارش مجاز 1300تا ،ورزش یک ساعت هوازی و قدرتی .

چالشوو دیگههه ترکوندیشش🥴 زبونم مو دراورد...

ورزشات عالیی بودش👏👏👏

@سمیه1396       گزارش#   8.خرداد صبحانه:25گ مربا آلبالو+75گ سنگک+25گر ...

به به..  همه چیی یه طرف.. اون انگیزه ات یه طرف😆👌

سلام، من گوشیم‌ ایراد داشته نمیدونستم تو سایت بیام حالا دیگه نمیدونم حذف شدم یا نه،فقط اعلانات چک کردم سمیه جان منو تگ کردن برام اومده و گفتین سپیده جان نیستن

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گزارش#  ۹ خرداد @سمیه1396     صبحانه :  شیر دارچین👈 ۱۳۳ میان وعده : ه ...

عالی و کامل👌👌👌👌

تو.بینظیری#  

هنوز دکتر برای تبم نرفتمومن شاید برم شمال خونه مامانم اونجا آنتن ضعیفه به نظرت ترازمو ببرم من بدون ت ...

حتمااا دکتر بروو..

اره ببرش .. 😊

ترازو واسه وزنت چییی؟؟ اونم میبری😅من ازت وزن میخان یکشنبه

سلام، من گوشیم‌ ایراد داشته نمیدونستم تو سایت بیام حالا دیگه نمیدونم حذف شدم یا نه،فقط اعلانات چک کر ...

@سمیه1396  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
@سمیه1396     سلام گلی من برنامه غذاییم امروز مشخص نیست  شیر و ماست ومغزیجات و همه ...

اخه نمیدونم در طول چی خوردی؟؟؟

اگه کربو زیاد نخوردی، شب پلو و خورشت بخور... که فردا جون داشته باشی واسه فست.. خودتو گشنه نزاریا...

اخه نمیدونم در طول چی خوردی؟؟؟ اگه کربو زیاد نخوردی، شب پلو و خورشت بخور... که فردا جون داش ...

531 کالری خوردم 

گفتم پلو وخورشت بخورم ک هم حریص نشم فردا هم اینکه بتونم چیزای رژیمی بخورم 

حالا بازم نظر سرگروه مهمه😆😁

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام، من گوشیم‌ ایراد داشته نمیدونستم تو سایت بیام حالا دیگه نمیدونم حذف شدم یا نه،فقط اعلانات چک کر ...

سلام سپیده جون رفتن مسافرت فعلا من سرگروه شما هستم موقتا به بنده گزارش بدید 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم