2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
من طناب پیاده روی حلقه با چالش ها 60-65 بود فک کنم

خیلی خوب کم شده من هر چقدرم تلاش میکنم از ۶۰ تکون نمیخوره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خخخخخ حواستو جمع کن خواهر 😂😂😂😂تجربشو داشتم که میگم 

ععع شما هم دور بودین؟

من عزا گرفتیم از الان ک دوریم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واویلااا چراا اینجوریی‌میشههه...🥴 من اگه ببینم ۲۰۰ درصد هم لایک میکنم و هم ریپ میکنم.😕ندیدمش.. ...

عزیزم 😙 فهمیدم ندیدی چون همیشه جواب دادی گزارشمو😍 ببخشید دیر دیدم پیامت رو دیگه خودت پیدا کردی گزارش رو😘

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

ععع شما هم دور بودین؟ من عزا گرفتیم از الان ک دوریم

ما نیم ساعت باهم تفاوت داشتیم اما به خاطر کارش یه هفته یه بار میدیدیم همو شبم میموندم مگه چقدر دورین 🤔چه نسبتی داری باهاش 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ببخشید کالری مصرفیمو یادم رف بزنم  ۷۰۰ تا

هستی جان مادر من امروز رژیم نبودم اصلا واسه همین گزارش ندادم با اجازت 🤕🤕🤕

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

گزارش#  

رژیم_شوک#  

@donyay_kochak  

سلام نگین جون روز ۵ رژیم شوک و فست بودم

صبحانه: نصف قوطی پنیر +یه کف دست نان تافتون:۸۶کالری

ناهار: ۴ قاشق قورمه سبزی+۳ کف دست نان تافتون:۳۳۳کالری

شام : ۲۰۰ گرم قارچ کبابی:۳۰ کالری

میان وعده : دوتا گوجه سبز+هویج +خرما:۵۴کالری

مجاز ۵۰۰

مصرفی۵۰۴

چالش حذف قند 

آب ۹ لیوان 

ورزش فقط ۱/۵ ساعت پیاده روی.(پریود شدم نتونستم ورزش کنم خیلی درد دارم)

(برای ناهار هم نگین جون متاسفانه جایی بودم . مجبور شدم قورمه سبزی بخورم .)

من انسان با اراده ای هستم .بارها به خودم و دیگران ثابت کردم این بار هم ثابت خواهم کرد👍

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
گزارش#   رژیم_شوک#   @donyay_kochak     سلام نگین جون روز ۵ رژیم شوک و ف ...

مرسی ستایش جون عالی بود قورمه سبزی که بد نیس ☺️

ما نیم ساعت باهم تفاوت داشتیم اما به خاطر کارش یه هفته یه بار میدیدیم همو شبم میموندم مگه چقدر دورین ...

دوست پسرمه فعلا

داریم میریم آزمایش برا عقد

12 ساعت دوریم

8 سال باهمیم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

خانوما من ی مدت کاربریم لغو شده بود میتونم دوباره عضو گروه بشم؟؟🙏

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
مرسی ستایش جون عالی بود قورمه سبزی که بد نیس ☺️

نه خوب جایی بودم .صاحب خونه هم اصرار که باید بخوری وای نگین ته دیگ بود چه ته دیگی 😭😭😭😭😭😭

من عاشق ته دیگم هر نوعش ....

ولی نخوردم .برنجم نخوردم الان ۵ روز هست که برنج نخوردم .

ولی فردا ظهر قیمه میپزم .میشه ته دیگ هم بخورم؟؟؟😕😕

من میخاستم تخم مرغ آبپز بخورم 😎

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
دوست پسرمه فعلا داریم میریم آزمایش برا عقد 12 ساعت دوریم 8 سال باهمیم

عشقتون پایدار 😊

نه خوب جایی بودم .صاحب خونه هم اصرار که باید بخوری وای نگین ته دیگ بود چه ته دیگی 😭😭😭😭😭😭 من ع ...

عین نداره بابا قورمه سبزی که مشکل نداره .... بخور عشقم با محاسبه کالریش یکم چشمت میمونه اونوقت میگی گور بابای رژیم انتحاری میزنی 😐