2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832622 بازدید | 290067 پست
اخییی, خخخ اره گاه ادم اینطور میشه بازانرژی بگیرادامه بده من درازنشست بیش از20تااصلانمیتونم

کم کم اضافه کن عشقم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

روغن زیتون عالیه تا چند روز شکم بند ببند روش حلقه بزن  توصیه های یک زخم خورده    

😂😂 دستت درد نکنه زخم خورده

میترسم بزنم🤕 

ولی الان پا میشم لااقل 5 دقیقه بزنم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش#  

صبحونه:عدسي+لواش+چاي(٢٥٠)

ميان وعده:هلو:٥٠

ناهار:نون جو+سفيده تخم مرغ+گوشت كوبيده+هندونه(٣٠٠)

عصرونه:چاي+گوجه سبز+زردالو+هلو(١٥٠)

شام:جوجه+نون جو(٣٠٠)

يه ساعت بعده شام شير ميخورم كالريم پر شه تقريبا(١٠٣)

كالري مصرفي:١١٥٣

مجاز:١٢٤٨

ورزش:حلقه

اب فعلا ٥ ليوان تا اخر شب ٨ ليوانش ميكنم

@سمیه1396  
@mamanali95  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام عزيزم خسته نباشى صبحانه ٤٠ گرم توت فرنگى ٣٤ گرم خرما و چاى ١٠٩ كالرى ناهار ٤٥٠ گرم سوپ ٥٤٦ كا ...

سلام ممنون گلم🌼خوب بودعزیزم 💙💙ورزشم انجام بدی عالی میشه👌

فقط دیروزم گزارش دادی من تقریباً تمام صفحات روخوندم ندیدم🤔

منم مثل توام😔 پری برا تو پایین تنه کوچیکه من کلا انگار ندارم صافه صاف😕

من یه چالش بالا تنه گذاشتم واسه خودم میخوام از شر چربیا بالا خلاص بشم 

بعدش سفت و سخت بچسبم به پایین تنه 😥😥

لامصب بعضیا رو اندام گلابی داده ابم نمیشه بعضیا هیچی ندارن صاف صاف😢😟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
منم ببینم من هیکل سمیه رو خیلی دوست دارم

من سمیه رو ندیدم 😢

باشه اومدی بگو بزارم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

ورزش روز هوازی و قدرتی

۲۰دقیقه حلقه زدم 

حرکت پهلو بغل دوتا۳۰تا

حرکت درازونشست نیمه دوتا ۳۰تا

حرکت چرخش پهلو دوتا۳۰تا

حرکت زیر شکم دوتا۱۶تا 

حرکت درازونشست کامل دوتا۸تا

@سمیه1396

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
😂😂😂😂😂😂واییییییییی عاشقتم که😘

سلاااااامممم بر سرگروه قشنگمممم 😍😍😍❤❤❤✋✋✋✋✋

خوبییی عزیزم 💋💋💋

گزارش#        99/3/8

ناشتا آب گرم +دارچین

صبحانه 👈نان+عسل+پنیر

نهار 👈کوکو سبزی+نان خشک+ماست و شوید

شام👈شیر کم چرب+عسل

میان وعده 👈نسکافه بدون شکر +خرما+آب سیب طبیعی+بادام،+گردو

ورزش👈۲۰دقیقه قدرتی+شنا دیواری+نیم ساعت حلقه 

چالش دراز نشست 💪

چالش حذف قند و شکر💪

کالری مصرفی 👈۹۲۲(دیشب ی خورده زیاد شد امروز جبران کردم🙈)

کالری مجاز👈۱۱۶۰

آب👈۸لیوان

کالری سوزانده👈۴۵۰کالری❤❤

مرسی بابت وقتی ک میگذاری گل نازمممم💋💋💋😍😍

خدا خیرت بده الهیییییی 🤗🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

گروه_بنفش#    💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

توجهههههههه 📣📣📣📣📣📣📣

یه سریا هستن توی لیست وزن حضور دارن اما  دوروزه گزارشی ندادن کجایید اعلام حضور لطفاااااا 🚫🚫🚫🚫

کسایی که گزارششون رو میدن  تیک میخوره توی یاداشت  و بعد تحویل سپیده جون داده میشه 😊😉

به امید خدا 🌈  گزارش#  اولین روز خگخ 🥬🥒🥕🥦 🍳صبحانه : ۶ عدد برگه زرد آلو +۳عدد ...

@termeeee1393  رقیب جون یادم رفت تو گزارشم تگت کنم 💖

💜گروه بنفش ، بامداد خمار 💜  وزن شروع ۹۲ وزن فعلی ۷۶ هدف ۵۵ 🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣  من میتوانم 💪🏻                💟 هیچ چیز قوی تر از زنی نیست که بدنشو دوباره ساخته 💟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز