2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
سلاممم من برگشتم به آغوش تاپیک الهه جون من الان جز کدوم گروه میشم سرگروه من کی میشه؟ اابته میدونم ...

سلام عزیزم تو گروه سمیه جون هستی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ببخشید دیر شد پسرم دندون درمیاره خیلی هم اذیت میشه هم اذیت میکنه    

الهی....

اشکال نداره عزیزم خیلیم دیر نبود چون گزارشاتو صبح میدادی نگرانت شدم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@بامدادخمار     سلام عزیزم اون کتابی ک گفتی اثر مرکب و خوندم واقعا خیلی کتاب خوبب بود😍

😘👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@kourosh1396  

@النا123  

اخطار ندادن گزارش❌

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
😘👌

واااای سلام الهه جون خوبی

دلم برات تنگ شده بودااا

خوش میگذره؟؟

برسام و بهارجون چطوره؟😍

گزارش#  ۸ خرداد

@سمیه1396  

صبحانه : نان+پنیر +کشمش👈 ۹۰

میان وعده : چای +خرما  👈 ۳۵

ناهار :  لوبیا پلو+دوغ+سالاد👈۶۲۲

میان وعده : شکلات تلخ+قهوه+آلو برقانی👈۹۳

شام  :  سینه مرغ+کاهو👈 ۱۸۷

مجاز : ۱۱۰۰

مصرفی : ۱۰۲۸

ورزش :  پیاده روی آهسته

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

@بامدادخمار     سلام عزیزم هیچکس نمیتونه منو تک کنه منم خیلی به سختی میتونم تگ کنم  ...

عزیزم مثل اینکه نینیار یه تاپیک زده برید تو تاپیکش بگید اینجا بگید فکر کنم رسیدگی نمیکنه 

سلام الی عزیزم خیییلی دوست دارم و دعاگوی همیشگیت   از93 کیلو رسیدم به ۷۶ فقط بخاطر وجود عزیز ...

سلام عشقم افرین خیلییییی عالی کم شدی دمت گرم چقدر با اراده ای 😍👌

قربونت عزیزدلم لطف داری خدارو شکر 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

تو رو خدا یه مسلمون بیاد کم

من تو مدت دو ماه و خورده 12کیلو کاهش داشتم با وجود شیر دهی

عالی بود واقعا

حالا از عید شل شدم،حسم پریده اصلا

فک کنین از عید تا الان یه کیلو کاهش داشتم

چکار کنم بقیه وزنم بره؟اصلا میشه آب کنم با وجود این همه خراب کاری😭

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
واااای سلام الهه جون خوبی دلم برات تنگ شده بودااا خوش میگذره؟؟ برسام و بهارجون چطوره؟😍

سلام عشقم 😘😘❤️ منم خیلیییی دلم تنگ شده بود برای همتون 

قربونت 😘😘❤️ سرم خیلیییی شلوغه نیم ساعت وقت داشتم فقط اومدم یه سر بزنم و پیامارو بخونم انرژی بگیرم برم 😍😍😍

گزارش من

سلام آبجی ❤️ 

کالری مجاز 1700 

پیاده روی یک ساعت 

قدرتی 20 دقیقه 

چالش حذف قند 

آب 8 لیوان 

درازنشست 60 تا 

طناب 60 

پروانه 60 

وکیوم 

من خودمو دوست دارم چون قدم بلند 😘😘😘😘😘😘😘

چند روز پیش که رفتم شهرستان همه بهم میگفتن چقدر لاغر شدی 😍 😍 😍 😍 😍 منم که می‌فهمیدم که لاغرنشده بودم 😬😬😬😬فقط سایز کم کردم 😂😂😂😂ولی بااین حال هم باعث تکون خوردن چند نفر شدم همه دارن رژیم میگیرن و تایم تعیین کردیم که هرکی زودتر نتیجه بگیره جایزه داره 😍😍😍😍😍😍🤭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
گزارش من سلام آبجی ❤️  کالری مجاز 1700  پیاده روی یک ساعت  قدرتی 20 دقیقه  ...

@pari95  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تو رو خدا یه مسلمون بیاد کم من تو مدت دو ماه و خورده 12کیلو کاهش داشتم با وجود شیر دهی عالی بود وا ...

اره میشه چرا نشه تا الان خوب کم کردی 

روی انگیزه و اراده ت کار کن 

هدفت از وزن کم کردن چیه اصلا ؟ 

صفحه دوم تاپیک توضیح جامع رو بخون روش تقویت اراده انگیزه# رو هم بخون 

سلام عزیزم خوبی؟ شبت بخیر منم ازاین میتونم انجام بدم یابمونه ماه بعد؟ 

سلام عزیزم میتونی انجام بدی