2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
 افرین گلم👏👏👏👏👏 عالیییی بود👌👌👌👌 ان شاالله که منفیع ..😊

سلام من دیروزصبح گزارش دادم تگ هم شدگزارشموندیدیدگلم ریپلایتونم کردم بازهمه روجواب دادیدجزمن ازدستم خسته شدی  سمیه جون😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باریکلا ورزشکار💪💪💪

مرسی الگوی خوشتیپ😍😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
گزارش# روز چهارشنبه @مهدیه24   کالری مجاز ۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۴۳۷  

خیلی خوبه عزیزم👌🏻👌🏻

ورزش ؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وای مهدیه تو روخدا از این بمب ها به من نده😢😭😭من کالری شماری میکنم ولی واقعا سه شنبه یادم رفت میشه ...

فعلا که الهه جون گفته اجباریه بعدا که اومد بیاد بگیم بهش ببینیم چی میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام عزیزم  چطورتاحالا اخطاری ندادی یهوشدم دوتا😑 راستی هرچندکیلوکم کنیم باید گروهمونوعوض کنی ...

سلام گلم

هر ۵کیلو کاهش

قبلا یه اخطار خورده بودی عزیزم ببخشید

ولی اصلا برات مهم نیست برای وزنم باید تگت کنم تا بیای

اگه نمیخوای که من اصراری ندارم 

اون هفته که اصلا گزارش ندادی کلا همون هفته اول گزارش دادی ودیگه تمام

بچه ها لطفا بهم انگیزه وانرژی بدین  من چندوقتیه اترژیم رفته  ازنظرروحی به هم ریختم و دند ...

هروقت انگیزتو از دست دادی بیا تاپیک نه اینکه نیای بدتر میری تو دیگ

انگیزه#  

رو بخون

به این فکر کن که میتونی راحت لباسیو که میخوای پیدا کنی

مهمونی میری همه بهت نگاه میکنن وتعجب میکنن که چقدر خوش اندام شدی 

اعتماد به نفست بالا میره

به جای اینکه فکر کنی حالا فعلا نمیتونم ماه بعد شروع میکنم

بلند شو از همین امروز شروع کن تا ماه بعد حداقل چند کیلو کم کرده باشی ویه عالمه سایز وشلوارت گشادت شده😄👌🏻

مثلا تولد ، یا یه تاریخی رو برای خودت علامت بزن بگو تا این تاریخ باید ۳کیلو کم کنم شده باشم ۷۰ بعدم که بهش رسیدی یه چیزی که دوس داری واسه خودت بخر

من برای خودم با هر ۵کیلو کاهش یه بستنی اسکوپ در نظر میگرفتم وقتی میخواستم جایزمو بگیرم دلم میسوخت میگفتم حیف این همه کاهش به جاش یه روسری میخریدم😄

نزدیک پری ات نیست؟؟ چیز ترش یا شور نخوردی؟؟؟ یه دلیلش همون قرصه هم هست..

نه پري ٢٠ امه ولي سينه هام درد ميكنه ممكنه زود شم بخاطره قرص

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
عالیههه..👌👌👌👌 نه گلم اشکالی نداره.حساب نکن😉 افرین.. اب خیلی خوبه...👌👌👌 ولی ۱۵ لیوان دیگه ...

باورت ميشه اولين بار بود 

ديروز همش تشنم بود وگرنه من ٨ ليوانو بزور ميخورم😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

سلام عشقای من چطوریییید دلم تنگ شده براتون لاناتیای جذذذاااب 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
توروجان عزیزت قسم بدادم برس میخوام لاغرشم.......منوعضوکن وزنم ۸۵هست قدم ۱۷۲

عزیزم چرا قسم میدی اگه اضافه وزنت بالای ۲۵ کیلو هست ممکنه گروه قرمز جا داشته باشه @عروسترکم مینا جونم جاداری ایشونو عضو کن ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام میشه من تو هفته دوروز فست بگیرم؟ خیلی خیلی وزن کم کردنم پایین اومده استپ نشده ولی کم نمیکنم اصل ...

سلام عزیزم مگه تو هفته چند تا فست میگرفتی خب همه دارن دوروز میگیرن دیگه 

توضیحو نخوندی 🤨

خوبیم عزیزم ماهم دلتنگ بودیم😍😙

😘😘🥰❤️❤️❤️

سلام سرگروه جونی ببخشید الان نتم اومد صبحانه=کره پسته نصف ق+نون لواش2کف=145 ناهار=قرمه سبزی6ق+برنج ...

منو اصرارم کنن پلو نمیخورم عزیزم سعی کن شبا اصلا پلو نخوری. چالش قندم که هیچ. قدرتی هم کار کن عزیزم🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋