2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836822 بازدید | 290067 پست
☝☝☝ @برکه1     @سحررخانومی     @بهنازی_۲۰     @mediiisaa & ...

ص:نان وپنیر وخرما وچای ۲۵۰

ن:ته چین مرغ دو کفگیر ۴۰۰

ش:خوراک لوبیا وقارچ یک لیوان .۲۵۰

م وعده:هندوانه ۳۰۰

۸لیوان آب .چالش شکم و پهلو .ورزش ۴۰ دقیقه ایروبیک

مصرفی ۱۲۵۰

مجاز ۱۳۰۰

انگیزشی# بدون محدودیت فکر کن به چیزهای که میتوانی برسی و داشته باشی  انموقع از زندگیت یک شاهکار میسازی 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@sepiiiiiideh   سلام سپیده جون نمیشه منم تو گروهتون بمونم سرگروه زرد اصلا نیستن من از ظهر همش ...

هستش عزیزم تعطییلات کلا تاپیک خلوت میشه وگرنه مهدیه گلی ماهه🌷🌷🌷🌷 تگش کن بیاد حتما جواب میده

سلام عزیزم. تولدش مبارکا بااااشه ایشالا دومادش کنی عزیزم.  گزارشتم عالی بود. خوش بگذره😍😍

ممنونم عزیزدلم تولدش دراصل 31تیر ولی من دوشنبه 12خرداد میگیرم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
آره عشقم خوبم  تو خوبی عشق من ؟

قربونت خوبم کم پیدایی

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم اگه جواب کرونای ما منفی بود از بعد پریودم میرم اقدام قبلش به تثبیت برسم خوبه ببین من صبح تا ظ ...

انشاالله که منفیع..

چندم موعدت هست؟؟؟

چیزای گرمیجات بخور‌ واسه ورم شکم خوبه. با روغن زیتون هم ماساژ بده. ولی توی اقدام دیگه ماساژ نده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 ناشتا اب و ابلیمو صبحانه لواش ۴کف.پنیر ۳۰گرم.گردو ۱.گوجه خیار چای(۱۹۹) ناهار نصف سیخ جوجه ...

💪💪💪💜💜💜

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@pari95     

@sepiiiiiideh   سلام سپیده جونم هستی یانه؟ 

سلام گل خانوم, گزارشات امروز من:

کالری مصرفی685

مجاز700

کالری سوزانده شده1326

ورزشام:1ساعت رقص، 20تادرازنشست، 20تاحرکات پا، 20تاپروانه

متاسفانه دیروزم مهمون داشتم ورزش نکرده بودم. 😡

عزیزم منم عروسی خواهر شوهرمه کلیم عجله دارن فقط منتظر بودن تالارا باز شه تازه بچم ۹ ماهشه میگن تالار ...

😭😭😭😭😭😭

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
پریناز جوونم عزیزم واقعا ممنونم ازت باعث زحمتت شد شرمنده عزیزدلم💜💋💋💋🌷🌷

سلام سپیده جون خواهش میکنم گلم کاری نکردم دشمنت عزیزم 

ایشالله خوش بگذره  😙😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربونت خوبم کم پیدایی

درگیر دکترم هرروز میرم فردا دوباره باید برم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@pari95     سلام گل خانوم, گزارشات امروز من: کالری مصرفی685 مجاز700 کالری سوزانده شده ...

سلام عزیزم عالی💜💜

ورزشات💪👏👏👏👏