2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829695 بازدید | 290067 پست
برو زیر کولرررر. من دارم چایی هم میخورم تازه😂

كولرو تنبل خان هنوز درست نكرده😭😭

خودش سركارش اسپيلته خونرو تنبلي ميكنه بهش گفتم امروز ٥ بياد يكيو بياره درست كنه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
مطمئن باش خدا خیلی دوستش داشته که رو پا بوده و ازبینتون رفته. خدا رحمتش کنه.روحش شاد باشه.

ان شالله عزیزم ممنونم گلم

خدارفتگان شمارو بیامرزه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اینا نگفتم ننه😕 میگم باباش میشد پسرخاله اقاجونم یه زنگ به خونواده من نزدن 

من با خانوادش کارندارم. ولی دختر عموش به تو حداقل باید تسلیت میگفت. اگه یه نفر از خانواده من فوت بشه انتظار دارم به خودم زنگ بزنن. البته من زیاد برا کسی که فوت میشه احساس ندارم😕 خیلی زود از یادم میره نهایت تا سوم! شایدم خیلی زودتر. کلا از اولش اینجوری بودم. یه بار مامانم پرسید من بمیرم گریه میکنی (خدانکنه البته) منم گفتم سه روز آره! 😅😅😅😅 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش_سرگروه#  

روز فست

صبحانه👈🏻۱۰گرم نان سبوس دار+۱۳گرم پنیر لیقوان+۱۰۰گرم هندوانه

میان وعده👈🏻قهوه و۳گرم شکلات ۹۹درصد

ناهار👈🏻۱۲۰گرم ته چین مرغ

میان وعده👈🏻دو لیوان دم نوش زیره زعفران

۱فنجون قهوه

شام👈🏻تخم مرغ ابپز+گوجه +خیار شور

جمع کل ۵۰۰

ورزش👈🏻۱۵۰تا سوزیده تردمیل+نیم ساعت حلقه+چالش شکم سطح سخت

خودمو_دوست_دارم#  

چون پوستم سفید چشمام درشت وعسلیه هرچی میپوشم بهم میاد

خودشیفته ام خودتونین😁

انگیزه#  

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر

قال سمیه😄

@سمیه1396  

@sepiiiiiideh  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من با خانوادش کارندارم. ولی دختر عموش به تو حداقل باید تسلیت میگفت. اگه یه نفر از خانواده من فوت بشه ...

خب شاید اینایی که فوت شدن وابستگی بهشون نداشتی

ان شاالله همیشه هم سایه بزرگترهات روسرت باشه

😅😅من دیگه انتظار از دختر عموعه نداشتم😁😄

ولی کلا خانواده داغدیده به تسلی اطرافیان نیاز دارن

گزارش_سرگروه#  

🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠

ناشتا آب گرم

صبحانه ۲ تا سفیده تخم مرغ با فلفل سیاه و پودر نعناع

میان وعده یدونه سیب

ناهار نصف سینه مرغ و سالاد فصل یه بشقاب و یک فنجان آب کرفس

عصرانه نصف موز 

شام گوشت ماهیچه ۱ تیکه با سالاد فصل یه بشقاب با یک فنجان آب کرفس

آب ۸ لیوان

ورزش پیاده روی تند نیم ساعت نیم ساعت قدرتی

کالری مجاز ۵۰۰

مصرفی ۵۰۰

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خب شاید اینایی که فوت شدن وابستگی بهشون نداشتی ان شاالله همیشه هم سایه بزرگترهات روسرت باشه 😅😅من ...

ولی من داشتم🙄 خدا بهتون صبر بده. من بودم عروسی میرفتم خیلی هم میرقصیدم مدل به مدل عاشق رقصیدن توی عروسیم. ولی زیاد تحویلشون نمیگرفتم یا هم میگفتم که ممنون زنگ زدین تسلیمون دادین😊

خب شاید اینایی که فوت شدن وابستگی بهشون نداشتی ان شاالله همیشه هم سایه بزرگترهات روسرت باشه 😅😅من ...

ولی صدی صد جمله آخرمو نمیگم. کلا آدم تلافی و حرف انداختن نیستم ولی کاش بودم برا یسری آدما باید مثل خودشون رفتار کنی😕

تو چن سال این همه کم کردیی

عزیز یک سال و ۱۱ماه

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

سرگروهای باربی و خوشگل🌸🌸🌸🌸🌸 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 بچه ها این ۱۰ خرداد،  روز اخر چال ...

اخ جون ۱۲ خرداد تولد پسرمه میتونم کیک بخورم💃💃💃

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

ببخشید من نمیتونم تگتون کنم از دیروز چند بار امتحان کردم نشد

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
👆👆👆👆👆 @pari95     @beauty_queen     @viddaaa     @somyi ...

سلام سمیه جون..وقت بخیر

عزیزم من دندونمو کشیدم خیلی درد میکنه امروز فقط مایعات استفاده میکنم..نمیتونم گزارش بدم و ورزش هم یکم پیاذه روی کردم

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚
میدونی سمیه فامیل در فامیلیم😕 مامان اینام گفتن هر کاری تو بکنی ما موافقیم ولی من ۱درصد دلم نمیخوا ...

منم به روابط خیلی حساسم...

نظر من اینه به کسایی که بهم ارزش قایل باشن، ارزش میذارم و برای کسایی که بی احترامی میکنند، بهشون بی احترامی نمیکنم ولی سعی میکنم ازشون فاصله بگیرم. تا خودشون متوجه اشتباهشون بشن البته اگه شعور داشته باشن، 😅 

اگه نه که همون بهتر که باهاشون رابطه نداشته باشم..

مث قانون کنش و واکنش 😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸