2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
@barankhanomi    

سلام مربی جان صبحت بخیر

من دیشب ساعت ۱۱ صفحه ۱۳۲۴۷ گزارش دادم تگت هم کرده بودم قربونت.

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
قربونت گلم لطف داری 💋💋 @مهدیه24    آجی این فرزندامو تحویل تو میدم 😭😭 @pigili  ...

باشه عزیزم

اجی پی گی لی که تگ نمیشه بگو منو تگ کنه

مرسی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مهدیه24   گزارش# سلام عزیزم من نتم از دیروز درست شد دیگه هر روز میام گزارش میدم خیلی خیلی ...

سلام عزیزم 

عه خوب دیگه شده امروز فست نباش پس

🙃

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سرگروهای باربی و خوشگل🌸🌸🌸🌸🌸 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 بچه ها این ۱۰ خرداد،  روز اخر چال ...

باوشههه خیلی خوبه منتظریم چالش غذاییم بذار😄

مرسی عزیزم خوبیم  نه تازه رفتم ماهه ۸  ولی تو خیلی خوب کم کردی ماشاالله  احسنت به ...

بسلامتی🌼

قربونت مرسی گلم

خودتم با اراده ای ان شاالله زایمان کنی زود کم میکنی

گزارش# روز دوشنبه سلام مهدیه جان @مهدیه24   کالری مجاز ۱۴۴۰ کالری مصرفی۱۴۳۴    ۹

خیلی خیلی عالی بود

صبحانه ات 👌🏻میان وعده هاتم همشون سالم ومفید

شامم که عالی نون نخوردی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🌼🌼🌼

@شیرین_آردا      

گزارش#

6/3

صبحانه=یه قوطی کبریت پنیر تبریزی+4کف دست نان سنگک=277🧡

میان وعده =شیر +شیره خرما=219🧡

ناهار=تخمرغ آب پز+نان سنگک=348🧡

میان وعده =توت فرنگی +ملون+شاه توت+خرما=190🧡

شام=خورشت قرمه سبزی+نان سنگک+یک لیوان دوغ =380🧡

کالری مجاز=1420🧡

کالری مصرفی=1410🧡

آب 8 لیوان🧡

چالش دراز نشست ✔️

چالش حذف قند مصنوعی ✔️

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم چون من یه ملکه مهربون و صبور هستم🧡

انگیزه#  از دیروز که به زنداداشم گفتم تو رژیمم و بهم گفته هه تو هم نمیتووی مثل من حالااا میبینم 😏😒😒😒😒😒 انگیزم دو چندان شده😍😍

من میتونم شیکم و پهلو هامو آب کنم 💪💪💪💪💪😒😒

گروه نارنجی وزن الانم 76 🙈وزن هدف اول 66 هدف دوم 60 😍 شروع رژیم 1/3 سال 99 💪باغی که خوب از اون مراقبت می‌کردن اگه مدت زمانی به حال خودش رها میکردن همش پُرمیشد از علف های هرز و بد.... پس خودتون و هیکلتون رو هیچوقت بحال خودش رها نکنین 😉😍 بامدادی بشین 😍😍  عاشق پسرم و همسرم هستم😍 یاد گرفتم اول خودمو دوست داشته باشم تا بقیه هم بتونن دوسم داشته باشن😘 یه خانوم متعهد و وفادار ب همسرم هستم❤️!  👌 ایمان دارم ک بهترو عاشق تر و مهربون تر و وفادارتر خوش اخلاق تر و خوش تیپ تر و... از همسرم وجود نداره ✋! ❤️عاشقانه دوستش دارم و دیوانه وار بعد از خداوند همسرم را میپرستم ❤️                                                                                        5 سال کنارم هستش و 4 ساله که همسرم شده همه جوره بهم ثابت کرده ک خصوصیات 👆 بالا رو داره به همین دلیل 👈❤️ میتونم مرد ترین مردها بدونمش و از کنار بودنش خوشحالم چون بهم آرامش و عشق میده❤️👉مرد مهربون و جذاب من بعد تو من به هیچکس به چشمم نیومده و نخواهد اومد چون تو بهترینی 👍 و برام ثابت شده ای زیبااااای من 🙂                                            💑تو مرا جان و جهانی حضرت یااار💏
خخخخخخخ. چ ناسسسسسن.  🐣🐥🐤🐣🐤🐥🐓🐔

گزارش#  

سلااااااااااااااااااااااام😍😍😍😍😍😍😍

💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘

👑👑صبحانه: ۲۸ گرم لواش+۱ تخم مرغ نیمرو = ۲۰۶کالری💙

بعد از خوردن صبحانه یادم اومد امروز فسته😂

👑ناهار: ۲۱۰گرم خوراک لوبیا+۱ کاسه ماست+۳۰ گرم کاهو= ۲۵۹ کالری💙

👑شام: ۱۰گرم کشمش + ۱ لیوان شیر=۱۴۴ کالری💙

👑میانوعده: ۳۰۰ گرم هندونه +کاهو=۹۰ کالری💙

🚰چالش ۸ لیوان آب️✔

🚫چالش حذف قند و شکر️✔

💟چالش درازنشست️✔

🏅کالری مجاز فست ۷۰۰🏅

🏅کالری دریافتی ۶۹۹🏅

🎖ورزش پیاده روی و ۳۰ روز تناسب،،، زیاد بخودم فشار نمیارم هر چقدر تونستم انجامش میدم پایین شکمم دردداره تخمدان راستم،،، احتیاط میکنم️✔️✔

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوسدارم چون اشرف مخلوقاتم 💖 برای این اشرف بودن تمام تلاشمو میکنم ک بهترین در کارم باشم💕. 

چالش_انگیزه# هر وقت یکاری رو انجام دادی و نتیجه نگرفتی😢و نا امید و خسته شدی، یاد مورچه ها بیفت ک برای زندگی چطور تلاش میکنن ممکنه ۱۰۰بار از یجایی بیفتن اما بازم تلاششونو میکنن تا نتیجه بگیرن 💓

💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘💘

به حکمتش دل بسپار 🌿
@مری۲۷ @گل_گلاب4859     @azie     @abremaman     @فانتوم & ...

گزارش#  

سلام سپیده جون 

صبحانه:2 خرما   :کالری40

ناهار: 2.5 کف تافتون.3 چهارم لیوان سبزی.آبگوشت کوبیده. 5 ق.آب گوشت نصف لیوان:کالری288

شام :2 کف تافتون.سبزی نصف لیوان.1 چهارم ق کبریت پنیر  :کالری132

میان وعده ها: میوه.مغزیجات : کالری260

کالریمجاز:700

کالری مصرفی: 700

*قرص مولتی ویتامین

*آب 8 لیوان

*نه به قند مصنوعی

*دراز نشست نمیتونم

*ورزش 25 مین تردمیل. 15 مین قدرتی ‍

خودتو_دوست_داشته_باش# 

خودما دوست دارم چون ارادم نسبت به اطرافیانم قویه

انگیزشی# ‍ 

قسمت کمر و شکم تمام شلوار ام برام گشاد شدن و دائم میان پایین ولی من حس تنگ کردنش را ندارم

سلام صبحتون قشنگ

من میخوام دوباره اول صبح برنامه غذایی روزمو بنویسم و تلاشمو بکنم بهش پایبند باشم 

کالری مجازم ۱۳۰۰ اما ۱۱۰۰ تاشو مینویسم و ۲۰۰ کالری میزارم برای تعارفات همیشگی چون هروروز به مادرم یا مادرشوهرم که تنها هستن سر میزنیم یا اخر شب باید شیر و پودرسنجد برای زانودردم بخورم.

@هستی،بانو    

گزارش#  

صبحانه تخم مرغ آبپز 🥚گوجه فرنگی🍅 نان لواش🍞🍞 کالری ۲۰۰

میانوعده چای چای سبز گوجه فرنگی خام 🍅🍅😅 کالری ۲۰

نهار پلو ۵ ق🍛 یک تکه مرغ 🍗و ۵ ق سالاد مخلوط🥗 کالری ۵۸۰

میانوعده هندوانه کالری ۸۵ 🍉

شام یک ملاقه آش کشک🍲🍲 ۲۷۵

کالری ۱۱۶۰ بعلاوه تعارفات🎉🎉🎉

کالری مجاز ۱۳۰۰

ورزش اپ ۳۰ روزه💪💪

چالش آب ۸ لیوان🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

چالش درازنشست🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

انگیزشی# من تو عروسی حسابی باربی خواهم بود🎀🎀

خودتو_دوست_داشته_باش# خودمو دوست دارم آخه من دخمل خوبی ولسه مامانمم 🤗🤗🤗هرچند اون قبول نداره😑😑😑

چالش حذف قند🎯

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام صبحتون قشنگ من میخوام دوباره اول صبح برنامه غذایی روزمو بنویسم و تلاشمو بکنم بهش پایبند باشم&n ...

به به چ گزارشی کیف کردم😍😍😍

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

سلام روز فست تون بخیر😉😉😉😉😉😉🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪دلم براتون تنگ شده 

@donyay_kochak  

سرگروه سلام 😀🥰🥰🥰🥰😀😀

خوبی سرگروه 🤪🤪🤪🤪

دیگه کسی نیست اذیتت کنه 🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩