2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835967 بازدید | 290067 پست
صفحه۱۲۸۰۲هم جواب من هست که خودتون لایک کردید راستی ببخشید مگه نبایدباسه باراخطاری که به طرف بدین حذ ...

عزیزم الهه رو ریپ کرده بودی فک کنم منم لایک کردم ولی نگفتی بهم  منم تگت کردم ولی جواب ندادی 

تگتم خرابه فک میکنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اشکال نداره.کاهشت هم مبارک باشه عزیزم تبریک میگم بهت آفرین👏👏👏👏👏❤❤❤❤

عزیزم سلام

لطفا منو حذف کن مرسی😘😘😘

من نمیتونم با روش شما جلو برم شرمندت میشم 

رز قرمز سابق💖
سلام عشقم ببخشید الان گزارشمو میفرستم🙈🙈تازه اومدم😅😅 گزارش#   صبحانه: روز عید فطر اینجا ...

سلام عزیزدلم.

خیلی خوب بود ولی

کالریتو چرا پر نکردی دختر. استپ میشی هااااا.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@donyay_kochak  

سلام عزیزم منم کالریم‌منهایی ۲۰۰هستش بخاطر ماه رمضان🤦‍♀️بافست ۷۰۰ الان فست فردا را دوباره مث قبل میخوام ۵۰۰بگیرم‌پس منهایی ۱۰۰ باشم🧐🧐

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
سلام عزیزدلم. خیلی خوب بود ولی کالریتو چرا پر نکردی دختر. استپ میشی هااااا.

سهیلا کمکم میکنی نگین جون نیستن سوال بالا

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
جیب پشت شلوار که خوب میشه همون کیون خودمون جیب بغل خواهری  . والام نمیدونم شوهری میگه بخدا خ ...

راستمیگه شوهرت زنه و کیونش.کاریت نباشه بهش. اون دیگه اختیارش با تو نیست.مهر تایید زده صاحبش.ولشکن دیگه😄.

وااااای سحر داشتی در مورد کیون میگفتی بعد گفتی یه زمین خالی کنار خونمونه من چشام اینجوری بود😰😮 فک کردم رفتی تو زمین خالی دشوری کردی و حالا مثلا یه چیزی شده😂😂😂😂😂😂.

خدا بگم چیکارت نکنه😁😁😁😁.

چ عید به یادماندنی داشتین امروز.اتیش.ماکارونی.خواهرشوهر.مهمونا.....😀😀😀.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@donyay_kochak     سلام عزیزم منم کالریم‌منهایی ۲۰۰هستش بخاطر ماه رمضان🤦‍♀️بافست ۷۰۰ ال ...

اره عزیزم. 

اگه مبتونی با500تا سر کنی و اذیت نشی همون منهای 100کن.

گزارش# امروز صبحانه : نون سنگک دو کفه دست و پنیر نصف قوطی کبریت و یه گردو و یه خرما و یه قاشق چای ...

فریباجان کالری مجاز و مصرفیت رو ننوشتی برام گلم.

چالش انگیزشی هم سعی کن حتما بنویسی برای روحیه و اعتمادبنفس خودت خیلی خوبه.

چ ناهاری به به.شمالی خااالص😋😋

گزارش#  

صبحانه شیر ۱لیوان.کره ۱ق.عسل ۱ق.لواش ۲کف(۳۴۵)

ناهاز ابگوشت ۶۰گرم.گوشت کوبیده ۴ق.سنگک ۳کف.دوغ ۱لیوان (۵۷۶)

شام ماهی سرخ شده خالی یه پرس.۲۰زیتون(۴۰۰)

مبان وعده گوجه سبز ۲۰تا.هندوانه ۴۰۰گرم.زرد الو ۲تا(۳۲۰)

مجاز ۱۷۰۰ مصرفی۱۶۴۱

اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل ۵۰شنا دیوار دراز نشست و چالش شکم

انگیزه# دیشب بعد از ۳ماه خواهرشوهرم منو دید گفت واااااای چقد لاغر شدی😊😊😊من تو اسمونا سیر میکردم تا اخر شب.اخرین باری که منو دیده بود ۱۰۰کیلو بودم.😁ولی نگفتم رژیمما گفتم زیاد دنبال بچه ها بدو بدو میکنم😉

انگیزه خوبیه که یکی بهت بگه چقد لاغر شدی😂

@sepiiiiiideh