2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست
محدثه جون عزیزم ناراحت نشیا اما خب وقتی نمیتونی هم گزارش هم وزن ندی در حق بقیه اجحاف میشه گلی میخوای ...

باشه عزیزم ببخشید 

میشه بیام حرف بزنم دیگه نمیشه ؟

میشه خوب شدم دوباره عضو چالش بشم عزیزم ؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@مهدیه24   وزن هدفم 62 هستش قربونت برم

مائده جون بزار هستی جونم لیست بزاره بگم بری تو کدام نارنجی

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش#  

رژیم_شوک#  

@donyay_kochak  

صبحانه : یه لیوان شیر +دوتا خرما:۱۵۳کالری

ناهار : ۵ قاشق املت+۴ کف دست نان تافتون+سبزی+یه لیوان ماءالشعیر:۴۶۷کالری

شام : پیتزا+یه لیوان ماءالشعیر:۷۰۹ کالری

میان وعده:شیرینی +بستنی+چیپس: ۸۶۳ کالری

کالری مصرفی: ۲۱۹۴ کالری

اب ۸ لیوان 

ورزش نیم ساعت حلقه 

امروز اولین روز رژیم شوک بودامیدوارم بعد ۷روز بهترین نتیجه رو بگیرم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
@cr_97    گلم وزنت را اعلام نکردی؟؟ ۱ ساعت دیگه لیست بسته میشه

سلام گلم

وای اصلا کلا حواسم نبود وزنم شده ۵۰/۱۰۰  کلی مهمون برام اومد دیگه وقت نکردم بیام تاپیک 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
باشه عزیزم ببخشید  میشه بیام حرف بزنم دیگه نمیشه ؟ میشه خوب شدم دوباره عضو چالش بشم عزیزم ؟

چرا حرف نزنی دیوووونه تو عشق منی چون وزن اعلام نمیکنی و گزارش نمیدی واسه همون گفتم میشی خواننده خاموش اما دوستمون اگه هم خواستی بمونی بمون اما منتهی چون هر هفته جلو اسمت علامت وزن نداد میزارم واسه همون میگم بخدا 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بازم خوبه کاهش داشتی... علت کم نشدم وزن رابخون و برام بعدش بیا بگو🌸👇👇👇 علت کم نشدن وزن

عشقم ببخشيد اگه ميشه من امشب گزارش ندم تا ٩ خوب بودم

خونه مادرشوهرمم نشد گند زدم

علتارم شب ميخونم بهت ميگم فداتشم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
گزارش#   رژیم_شوک#   @donyay_kochak     صبحانه : یه لیوان شیر +دوتا خ ...

من چه جوری میتونم وارداین گروه هابشم؟؟؟؟

خیلی دلم میخوادمیشه راهنمایم کنی؟؟

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
@مهدیه24   وزن هدفم 62 هستش قربونت برم

مائده جون نگین میگه لیست خراب میشه هفته دیگه درست میکنیم

ببخشید🥺🤕

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   رژیم_شوک#   @donyay_kochak     صبحانه : یه لیوان شیر +دوتا خ ...

نوش جونت اما خوب بود حذف قند رو رعایت میکردی 

مائده جون نگین میگه لیست خراب میشه هفته دیگه درست میکنیم ببخشید🥺🤕

چون میخواد بره نارنجی اشکالی هم نداره از هفته دیگه سر گروه جدیدش درست میکنه

لیست خراب میشه مهدیه بزار هفته دیگه درست میکنی ☹

نگیننن من مدت ها کاهش داشتم شدم ۶۱/۱۰

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

صبحانه: 1 کف دست بربری+ پنیر+ 1 عددخرما +2 لیوان چای

نهار: 5 قاشق کته ی بدون روغن + 4 عدد جوجه کباب

شام: 1 لیوان ماست کم چرب + 1 کف دست لواش

میان وعده:  1 عدد ساقه طلایی + 5 عدد الوچه + 5 عدد توت فرنگی + 1 عدد هلو کوچک

کالری مجاز کامل.

اب: 8 لیوان+ مولتی ویتامین

@هستی،بانو  

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍