2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834784 بازدید | 290067 پست
سلام گللللم.  فداتونم عزیزای من😍😍😍. شماها تگ میشین. از روز تعنیر سایت من تگم خراب شده. نمی ...

گزارش#   @mamanali95  

صبحانه : ۳ کف نان و پنیر خامه ای (۱۶۷ تا)
ناهار : دلمه برگ مو (۳۶۰ تا)
شام : نان و کوبیده😑 (۴۶۵ تا)
میان وعده ها : چای و خرما ، طالبی ، هندونه ، توت سفید ، چیپس ۱۰ گرم (۲۹۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۸۲
۸ لیوان آب ✔
حذف قند ✔
درازنشست ✔
ورزشم هیچی😔😕 نمیرسم باور کن😞😞 درازنشستمم زوری میرم😭😭 انشاالله برم تو خونم جاگیر شم یه فکر اساسی برا ورزشم بکنم.انشاالله🤲

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام عزیزمممممممم عیدتون مبارک باشهههههههههه ما هم التماس دعا داریم عزیزم چشم حتما اعلام می کنم&nbs ...

مررررسی گلم.عید خودتم مبارک عزیزم.

خیلی خووووب گزارشت 👍👍👍.

خواهرشوهرت از حسادت نده بهت بخوری چاخ شییییی😂😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی امین عزیزم. قربونت ممنونم. 😘😘😘 وای خدا ایشالله اون روزبیاد منم عضو گروه شماشم. 😍

حتما میرسه اون روز گلم. خیلی خیلی نزدیکه اون روز.

چشم ب هم بزنی پریدی تو بغل خودم.😊😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

اخطار ندادن گزارش❌❌❌❌❌❌❌

@o_mina

@nadia2019  

@رaها

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
فدایی داری عزیزمممممم ممنون خانمی به هر حال شما داری برامون وقت می گذاری و ما هم می خوایم به هدفمون ...

قربونت برم عزیزم.

خییییلی لطف دارین بهم. واقعااااا خوشحالم . خداروشکر .ایشالا تا اخرین لحظه ازم راضی باشین😊😊

نه والا شرمنده دروغ نگم یادم رفت فاطمه جان. 😬😬 خسته ام ازکارای شوهرم دلم تنوع میخوادش. پس هم مشکل ...

اشکال نداره دوستم فدای سرت

چه تنوعی😁

وایی اره باید بریم تو کارش🙂😻

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نهههه سست نباش اصلااااا فقط ۹۰۰ گرمت مونده بشی گروه آبی😍😍😍😍😍😍

👯👯👯👯👯💃💃💃💃💃 انشاالله بتونم دوباره از فردا عزممو جرم میکنم شیرین جونم  من کربو رو حذف میکنم وزنم بهتر پایین میاد مثلا هفته ای دوروز نون و دوروز برنج اشکال ندارد اینکارو کنم

👯👯👯👯👯💃💃💃💃💃 انشاالله بتونم دوباره از فردا عزممو جرم میکنم شیرین جونم  من کربو رو حذف م ...

آره عالیه👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   @mamanali95     صبحانه : ۳ کف نان و پنیر خامه ای (۱۶۷ تا) ناهار : دلمه ...

ایشالا عزیزم.

همه چی خوب بود گلم. 

فقط کالریتو حتما باید پر کنی. 

شیر بخور اگه داری

یعنی منم فردا گروهمو عوض میکنم😍😍

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@سمیه1396  

سلام عیدتون مبارک 
ص:شیر و خرما
ن:سالاد کاهو و یک تکه سینه ی مرغ
ش:جوجه کباب در فر ۴تکه اونم فقط سینه ش
جمع کالری ۵٠٠
ورزش:پیاده روی و رقص 
چالش شکم و ٣٠شنا دیوار
چالش_انگیزه#
همین الآنم جاریام دارن از حسودی میمیرن که من لاغر شدم اونا هم به تکاپو رژیم افتادن  پس برا کوری چشمشون ادامه میدم و به هدفم میرسم  من میتونممممممممم👍👍👍👍

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍