2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
سلام گللللم.  فداتونم عزیزای من😍😍😍. شماها تگ میشین. از روز تعنیر سایت من تگم خراب شده. نمی ...

گزارش#   @mamanali95  

صبحانه : ۳ کف نان و پنیر خامه ای (۱۶۷ تا)
ناهار : دلمه برگ مو (۳۶۰ تا)
شام : نان و کوبیده😑 (۴۶۵ تا)
میان وعده ها : چای و خرما ، طالبی ، هندونه ، توت سفید ، چیپس ۱۰ گرم (۲۹۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۸۲
۸ لیوان آب ✔
حذف قند ✔
درازنشست ✔
ورزشم هیچی😔😕 نمیرسم باور کن😞😞 درازنشستمم زوری میرم😭😭 انشاالله برم تو خونم جاگیر شم یه فکر اساسی برا ورزشم بکنم.انشاالله🤲

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام عزیزمممممممم عیدتون مبارک باشهههههههههه ما هم التماس دعا داریم عزیزم چشم حتما اعلام می کنم&nbs ...

مررررسی گلم.عید خودتم مبارک عزیزم.

خیلی خووووب گزارشت 👍👍👍.

خواهرشوهرت از حسادت نده بهت بخوری چاخ شییییی😂😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی امین عزیزم. قربونت ممنونم. 😘😘😘 وای خدا ایشالله اون روزبیاد منم عضو گروه شماشم. 😍

حتما میرسه اون روز گلم. خیلی خیلی نزدیکه اون روز.

چشم ب هم بزنی پریدی تو بغل خودم.😊😊

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

اخطار ندادن گزارش❌❌❌❌❌❌❌

@o_mina

@nadia2019  

@رaها

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
فدایی داری عزیزمممممم ممنون خانمی به هر حال شما داری برامون وقت می گذاری و ما هم می خوایم به هدفمون ...

قربونت برم عزیزم.

خییییلی لطف دارین بهم. واقعااااا خوشحالم . خداروشکر .ایشالا تا اخرین لحظه ازم راضی باشین😊😊

نه والا شرمنده دروغ نگم یادم رفت فاطمه جان. 😬😬 خسته ام ازکارای شوهرم دلم تنوع میخوادش. پس هم مشکل ...

اشکال نداره دوستم فدای سرت

چه تنوعی😁

وایی اره باید بریم تو کارش🙂😻

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نهههه سست نباش اصلااااا فقط ۹۰۰ گرمت مونده بشی گروه آبی😍😍😍😍😍😍

👯👯👯👯👯💃💃💃💃💃 انشاالله بتونم دوباره از فردا عزممو جرم میکنم شیرین جونم  من کربو رو حذف میکنم وزنم بهتر پایین میاد مثلا هفته ای دوروز نون و دوروز برنج اشکال ندارد اینکارو کنم

👯👯👯👯👯💃💃💃💃💃 انشاالله بتونم دوباره از فردا عزممو جرم میکنم شیرین جونم  من کربو رو حذف م ...

آره عالیه👍🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   @mamanali95     صبحانه : ۳ کف نان و پنیر خامه ای (۱۶۷ تا) ناهار : دلمه ...

ایشالا عزیزم.

همه چی خوب بود گلم. 

فقط کالریتو حتما باید پر کنی. 

شیر بخور اگه داری

یعنی منم فردا گروهمو عوض میکنم😍😍

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

@سمیه1396  

سلام عیدتون مبارک 
ص:شیر و خرما
ن:سالاد کاهو و یک تکه سینه ی مرغ
ش:جوجه کباب در فر ۴تکه اونم فقط سینه ش
جمع کالری ۵٠٠
ورزش:پیاده روی و رقص 
چالش شکم و ٣٠شنا دیوار
چالش_انگیزه#
همین الآنم جاریام دارن از حسودی میمیرن که من لاغر شدم اونا هم به تکاپو رژیم افتادن  پس برا کوری چشمشون ادامه میدم و به هدفم میرسم  من میتونممممممممم👍👍👍👍

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍