2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836835 بازدید | 290067 پست
اره سمیه...کاش بدونی چه کمک هایی بهم کرده اصلن نمیشه توصیف کرد انگار از چاه عمیقی ک توش افتاده بود ...

عزیزدلم

مینای گلم

خوبی و‌خانومی همش از خودته خوشگل خانوم

من کاری نکردم دوست گلم

انشاالله همیشه لبت خندون و لحظه هات پر از اتفاقای خوب باشه

از خدا میخام بحق این لحظات اخراین ماه عزیز

همیشه زندگیت مملو‌از عشق باشه

خیلی دوستت دارم خواهر گلم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
سلام عزیزم عیدت مبارک, خوبی؟  شکرخدا خوبه دارم باهاش کم کم دوست میشم ومیفهمم چی بخورم گشنه نشم ...

به به عالیه

واییی من با قدرتی مشکل دارم🤕 مخصوصا الان ک فرش نداریم سختمه رو سرامیک ها.. 

این خیلی خوبه افرین👏👏

من خداروشکر امشب خوب بودم🙂 گرسنم نشد زیاد

فقط موقع طناب زدن مچ پام گرفت کم زدم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم عالی

خواهش میکنم .راستی عیدت مبارک عزیزم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم عیدت مبارک, خوبی؟  شکرخدا خوبه دارم باهاش کم کم دوست میشم ومیفهمم چی بخورم گشنه نشم ...

ممنون قشنگم عید شماهم مبارک💋💋

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم توضیحاتی درموردروزای فست میخام بخونم.چطورسرچ کنم؟

🤭 چه سوالی پرسیدی

بلد نیسنم

ببین اول تایپک هست؟ 

یا تو امضای الهه جون

متلا چه توضیحی؟ منم برم بخونم😁

خواهش میکنم .راستی عیدت مبارک عزیزم 

فدات شم شرمنده مجبور شدی از اول تایپ کنی عید توم میبارک گلم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
به به عالیه واییی من با قدرتی مشکل دارم🤕 مخصوصا الان ک فرش نداریم سختمه رو سرامیک ها..  ا ...

خداروشکر بازتو ورزش داری من فقط پیاده روی یارقص. 

من خوابمو تنظیم کنم خوب میشه دیرمیخوابم دیربیدار. توحامله ای دختر؟؟؟ 

گزارش#  

@هستی،بانو    

صبحانه سیب زمینی و یک کف دست نان لواش ۱۹۰

نهار سنگک ماشینی و پنیر گردو و یک تکه کوکو چای ۵۰۰

میانوعده هندوانه ۸۵

شام ماکارونی یک و نیم لیوان ۴۵۰

چالش حدف قند رعایت شد

چالش درازنشست 

آب 

ورزش یک ربع پیاده روی 

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی حدود ۱۳۰۰

انگیزشی# من تموم تلاشمو میکنم که به سایز دوران دانشجوییم برگردم سایزم ۳۶ بود🤗🤗🤗

خودتو_دوست_داشته_باش#  

من خودمو دوست دارم چون مهربونترین پسر کوچولوی دنیا و البته شیطون ترینش😏😏😏 قسمتم شده😙😙😙

عزیرم من دیشب تا ۱.۵ منتطر شدم تاپسک از قفل دربیاد گزارش بدم ...نشد

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
خداروشکر بازتو ورزش داری من فقط پیاده روی یارقص.  من خوابمو تنظیم کنم خوب میشه دیرمیخوابم دیرب ...

🤕🤕 منم همین مشکل رو دارم

شب تا بعد اذان بیدارم ظهر تا 12 خوابم

به خودم فشار نمیارم عزیزم هرچقدر بتونم انجام میدم

گاهی خیلی ورزش میکنم گاهی کم 

شاید اشتباه باشه🤦‍♀️

عه!!!! 

منو یادت رفته مگه؟؟؟ 

نه بابا چه بچه ای، مشکل ناباروری داریم و ای وی اف منفی داشتم 

واقعا یادت نیست🤦‍♀️

@donyay_kochak  

نگین جونم طاعات وعباداتت مقبول درگاه حق گلم گزارشمو دیدی🤔🤔🤔🤔

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
🤕🤕 منم همین مشکل رو دارم شب تا بعد اذان بیدارم ظهر تا 12 خوابم به خودم فشار نمیارم عزیزم هرچق ...

نه والا شرمنده دروغ نگم یادم رفت فاطمه جان. 😬😬

خسته ام ازکارای شوهرم دلم تنوع میخوادش. پس هم مشکلیم ایشالله دیگه رمضون تموم شد دیگه تنظیم کنیم

نه هدفم رو کم کردم یادت نیست هدفم شد ۵۳

عه خوب شد گفتی. تو لیست بزنم برات.فردا اعلام وزن کردی هدفتو بگو بهم .یادم نره

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@donyay_kochak     #گزارش دو لیوان آب ولرم ناشتا صبحانه:نان سنگک یک کف دست+پنیر۲۲ گرم+ ...

عزیز دلم چرا کالریتو پر نکردی مگه بدون فست حساب نکرده بودی چرا اینجوری یا کالری فستو حساب کن یابی فست .... 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪