2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835241 بازدید | 290067 پست
من یه سری تا ۵۹ اومدم  بهش گفتم جایز چی میدی گفت بشی ۶۵ جایزه میدم قشششسنگ گند زد به حسم 😑 ب ...

نه من از اول رژیمم به همسرم گفتم هر ۵ کیلو برام جایزه بگیر که انگیزه بگیرم. اونم خداییش میگرفت. لباس خونگی میگرفتم. خودم میگفتم چیزای گرون نخر کامل لاغر شم بعدش خرید کنم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هاااا

❌❌❌❌❌❌❌❌❌

کسی میدونه آب نخود یا کف نخود برای چی خوبه؟؟ یه جا خونده بودم یادم نیس. اگه کسی میدونه بگه لطفا

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
فک کنم واسه سرفه میگن خوبه

بنظرت کف نخودو ماسک بذارم برا صورتم؟؟🥴

@kiarash_mami    زیبا جونی من کجایی عزیزم ندیدمت چند روزه😃😃 @مامانجوجوبودم   ...

سلام خوشگلم خوبی؟چه خبرا؟دارم با کوهی از چربی و دمبه کارامو انجام میدم.

میترسم اصلا دیگه برم رو ترازو😂

دیشب میگفتم فردا را فقست میگرم صبح تا حالا یه 4 تا شکلات خوردم و یه دونه دونات همش قندو و کربوهیدرات

سلام خوشگلم خوبی؟چه خبرا؟دارم با کوهی از چربی و دمبه کارامو انجام میدم. میترسم اصلا دیگه برم رو ترا ...

😂😂😂😂😂

اوووف دونات😍😍😍😍

منم دلم دونات تازه رضوی میخواد😥😥

منم امروزو روزه گرفتم اگه خدا قبول کنه چ خبرا؟؟

آقادون چطورِس؟

گزارش#   سحر:نان۳/۵کف دست+قیمه(۴۳۶) افطار:چای+خرما(۶۲) شام:کوکوسیب زمینی+کاهو(۴۴۰) میانوعد ...

وای انگیزه ت🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گزارش#   سحر:نان۳/۵کف دست+قیمه(۴۳۶) افطار:چای+خرما(۶۲) شام:کوکوسیب زمینی+کاهو(۴۴۰) میانوعد ...

گزارش#   @مامان_الیساهستم    عزیزم دیشب اومدم گزارش بدم قفل بود🥺احطار ندی بم🥺

صبحانه : نان و پنیر و خرما و گردو (۳۳۰ تا)
ناهار : نان و خورشت بادمجان (۳۹۵ تا)
شام : پلو و قیمه سیب زمینی (۴۲۸ تا)
میان وعده ها : طالبی ،شادونه، چای و خرما (۱۷۵ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۲۹
۸ لیوان آب ✔
 درازنشست ✔
حذف قند ✔

انگیزه#  

جدیدا که وزن کم کردم کنار همسرم با اعتماد به تفس بیشتری راه میرم 🤩🤩🤩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
صبحانه شیرقهوه و شکلات تلخ (۱۰۶) میانوعده چای و خرما(۴۰) ناهار سیبزیجات بخارپز (هرسبزی تو خونه داش ...

کییییف کردم. افرین👍👍👍.کالری مصرفیت چند بود

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
افررررین دسر رو پس میزنی پس این یعنی اراده. یعنی رسیدن ب هدفت. یعنی از همین الان دیدن هدف نهایی.💪💪 ...

گزارش#  

صبحانه سیب و دارچین (80 )

ناهار سه برگ کاهو ویه گوجه و تخم مرغ آبپز و یه گردو و یه خیار ( 150)

شام سه برگ کاهو و سیب و پرتقال (120 )

میان وعده چای سبز و دارچین و خرما دوبار خوردم و پسته و بادام زمینی و بادام درختی هرکدام 5تا و توت فرنگی (250 )

کالری مجاز (1100 )

کالری مصرفی (600 )

ورزشها  پروانه 50تا و دراز نشست 100 و شنای دیوار 100  و چالش دراز نشست انجام شد 

چالش حذف قند انجام شد 

8آب  میخورم

انگیزشی#   دوست دارم یه مادر شاد باشم و بچه هام ازم یاد بگیرن که باید به خودشون بر سن و هیچ وقت دیر نیست و اگر اراده کنن هر کاری رو میتونن انجام بدن💪💪

خودمو دوست دارم چون تا حالا با زبانم دل کسی رو نشکوندم و برای همه خوبی خواستم 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
گزارش#   @مامان_الیساهستم    عزیزم دیشب اومدم گزارش بدم قفل بود🥺احطار ندی بم🥺 ...

ن گلم اخطار نمیدم قفل بود تاپیک.

خیلی خوب بود عزیزم.شامت رو بیشتر خورشت بخور.ک برنج کمتربخوری. فردا وزنکشیه چون فیت نمیگیری سنگین نباشی.

سعی کن از ساعت10شب ب بعد دیگه چیزی نخوری.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز