2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
هرچه میخواهد دل تنگت بگو عزیزم؟؟؟❤❤❤🌷🌷 چرا شیطون گولت بزنه

نمیدونم یه تجربه بد داشتم ازهمونه میترسم تا63رفتم بعدچاق شدم چون عاشق تنقلات وکاکایو بودم دیگه نمیخوام. ازهمین یه ترسی تودلمه انگار هنوز باور ندارم. مثلا رفتم اگرمسافرت چیکارکنم گول نخورم؟ ببخش عزیزم دغدغه ام شده امروز این. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا گلم حالت گرفتس؟؟

ارادم کم شده دوسدارم ورزش کنم .تغذیم ب اندازه کالری هست اما میوه و سبزیجاتش کمه تحرکم کمه تو ماه رمضون خابم زیاد بوده ورزشمم کم بوده خودم خودمو چشم کردم اول هفته ۱تا۱و نیم کم میکردم حالا دوهفتس مورچه ای ک چ عرض کنم حلزونی کم شدم .۳هفتس ب شوهرم میگم از دیجی کالا حلقه و طناب سفارش بده هی امروز فردا میکنه .چن روز پیشم با اینک اصن بهش نگفتم رژیمم اما میفهمه کم میخورم بهم گف تو لاغر بشو نیستی😶با اینک تا الان خوب لاغر شدم قشنگ تو ظاهرم معلومه.خودم میدونم مشکل کم نشدنم چیه اما نمیدونم ارادمو چیکار کنم😶

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

شيرين_آردا@

گزارش#  

صبحانه=يه كف دست نان لواش+پنير

ناهار=٥ ق برنج+يه تيكه گوشت كوچيك 

ميان وعده=٥عدد گوجه سبز

شام= ٦ ق كباب تركي 

اب=٧ليوان

چالش دراز نشست✅

حذف قند✅

رقص=٤٠دقيقه

ورزش ران =٢٠دقيقه

گروه نارنجي🧡

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
نمیدونم یه تجربه بد داشتم ازهمونه میترسم تا63رفتم بعدچاق شدم چون عاشق تنقلات وکاکایو بودم دیگه نمیخو ...

عزیرم باید رو انگیزت کار کنی دیگه 

ببین همه چی بخور ک چشمت روش نمونه ولی خیلی کم

اصلا خودتو محروم نکن ک بعدش بری انتحاری بزنی 

اگه دوس داشتی انگیزه# رو بخون💜

مسافرتم میری اندازه کالریت بخور 💃💃💃💃

@هستی،بانو     هستی جون میشه این دوستمون بیاد گروهت؟

😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیرم باید رو انگیزت کار کنی دیگه  ببین همه چی بخور ک چشمت روش نمونه ولی خیلی کم اصلا خودتو م ...

روی چشمام پس یعنی دلم بخواد مثل امروز که تخمه خوردم یدونه ماکاکائوهم بخورم؟ معتادشم اینجوری بقول تودیگه یهونمیخوام انتحاری بزنم ازهمین انتحاری وجودم میترسم. 

ای به چشم اگربرم حتما رعایت میکنم, خداخیرت بده عزیزدلمی خیلی خوشحالم کنارشمام. تنهایی ادم قطع میکنه. 

ارادم کم شده دوسدارم ورزش کنم .تغذیم ب اندازه کالری هست اما میوه و سبزیجاتش کمه تحرکم کمه تو ماه رمض ...

حالا از این ب بعد ک دیگه ماه رمضون تموم شد دیگه بیشتر سبزیجات بگیر❤ل

ورزشم ک بنظرم فعلا ک حلقه و طناب نداری قدرتی بیشتر کار کن 💪💪💪💪💪

کنار ورزشت کار خونه هم انجام بده تحرکت کم نشه

انگیزه# رو هم بخون

@شیرین_آردا  

صبحانه=تخم مرغ آبپز ی کوچولو سفیده🍳+خامه2ق🍥+نون بربری3کف🍞=>279کالری☺
ناهار=تن ماهی260🐟+نون سنگک3.5کف🍞262=>522کالری😐
شام=برنج5ق🍛+خوراک لوبیا🍜+آلو2تا🍑+دوغ2لیوان⚱=>393کالری🙂
میان وعده صبح=بیسکوییت🍪+هندونه🍉+شکلات تلخ🍫=>179کالری🙂
میان وعده بعداز ظهر=گوجه سبز🐊105کالری😋
مصرفی1478
مجاز1494
زینک مولتی+E+D✔

حذف قند✔

ورزش نکردم ولی کلی کار خونه کردم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

@سمیه1396  

امروز خوب نبودم ببخشید...مجاز 1200 مصرفی 1168

ورزشامم دارم انجام‌میدم ایشالا تیک همشون و میزنم

چالش حذف قند ✅

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

انگیزشی:یه روز به خودت میای میبینی کاری کردی که یه زمانی جزو فانتزیات بود...اینا همه معجزه ارادس...

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

خودم و دوست دارم چون چشمام خوشگله ⁦👁️⁩⁦👁️⁩⁦

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
فکر کنم جاریت برات نقشه کشیده😆😆😆😆

نه عزیزم😂این جاری بزرگمه ۱۰سال ازم بزرگتره اون که گفت اگه هیکل توروداشتم خودمومیکشتم ازمن کوچیکتره من ۵تاجاری دارم 😅😅😅ایناهمشون لاغرن تنقلاتم زیادمیخورن😳

سلام عزيزم خسته نباشى گزارش# صبحانه٤٠ گرم سفيده تخم مرغ ٥٠ گرم سوسيس ٦٠ گرم هندوانه٢٢٥ كالرى نا ...

سلام ممنون عزیزم آفرین گلم اگه تونستی آب بیشتربخور👌ورزشم نداشتی؟چالش درازنشست نمیری؟کالریتوکامل پرکن که استپ نشی🌼