2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826497 بازدید | 290067 پست
عزیزم چون مجازیه تشویق و تنبیه نمیشه براش در نظر بگیریم هرکس رعایت نکنه به ضرر خودشه هرکس هم رعایت ک ...

باشه عزیزم کلا بیخیالش بشید 😊

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مرسی عزیزم چشم چجوری حلقه رو از دو طرف بزنم نمیتونم 😢

همه دو طرف میزنن خب.ی ست درجهت عقربه های ساعت و ی ست خلاف عقربه های ساعت.

من کلا حلقه بلدنیستم.

از اونایی ک بلدن بپرس.

پری جون هم مسئول ورزشمونه. ازش سوال کن. @pari95  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@بامدادخمار   اون پیامت ر یپ نشد😕 الهه رفتم دوباره پیامت رو خوندم آروم و آهسته فهمیدم ...

😂😂 قربونت عزیزم ممنون 😘😘❤️

ببین پست بالارو یبار دیگه ورزشو کامل توضیح دادم امیدوارم مفید باشه ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یعنی اینکه تو شش هفته باید حتما گروه عوض کنید وگرنه حذف میشید😎😎 بقیش هم که واضحه،الان سه هفته هست ...

هستی جون کلا منتفیه ☹️ 

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه ها از اونجایی که با هر پنج کیلو کاهش گروهتون رو تغییر میدید به هر کدوم از ا ...

❌❌❌❌❌❌❌ 

بچه ها من پیشنهاد خودم رو پس میگیرم گویا همه راضی نیستن

غلط کردمو واسه همین وقتا گذاشتن 😆😆😆😆😆

❌❌❌❌❌❌❌  بچه ها من پیشنهاد خودم رو پس میگیرم غلط کردمو واسه همین وقتا گذاشتن 😆😆😆😆😆

😅😅😅😅😅😂😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 

توجه کنید میخوام تاپیکوقفل کنم چون نمیشه تگ کرد و خراب شده و ممکنه کسی پیامو نبینه 

بچه هایی که تو گروه زیبا @kiarash_mami  بودید توجه کنید همتون اگه دیدید لایک کنید (لطفا بجز بچه های زیبا کسی لایک نکنه میخوام کاربریشونو پیدا کنم ) 

زیبا جون یه مدت سرش شلوغه و نمیتونه بیا فعلا سرگروهتون تغییر میکنه و زهرا جون سرگروه جدیده  @آسنات99 که اونم گویا تگ نمیشه ☹️ 

لطفا گزارش و وزنتون  رو به آسنات99 بدید 

من فردا به نی نی یار پیام میدم که تگ هارو درست کنن تا وقتی درست بشه میتونید ریپلایش کنید یا منو تگ کنید که ببینم 

هر کی تگش خراب شده فردا یادم بندازه اسمو بگم بیشتر بچه های زیبا هم تگ نمیشن  

گزارش#  

افطار چای خرما پنیر ۳۰گرم گوجه خیار لواش ۳کف(۱۶۰)

شام آش رشته ۱۰ ق (۲۸۰)

میان وعده هلو ۲تا.چای.خرما.چاقاله ۱۰تا.شیر کم چرب ۱لیوان(۲۹۶)

مصرفی ۷۳۶

اب ۸لیوان

بیست مین پیاده روی.۱۰۰طناب.چالش شکم و دراز نشست

@sepiiiiiideh  

#خودتو_دوست_داشته_باش.‍ خودمو دوست دارم چون یه مامانه با اراده ام💪💪💪یه مامان خوش هیکل میشم واسه بچه هام🤗🤗🤗

@مهدیه24

گزارش#

سلام عزیزم

خوبی؟ 

از الان بگم یکم از کالری رو برای شیرافزا درنظر گرفتم، یکمشو هم واسه شب که مادرم و پدرم میان خونمون. 

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی 1131

صبحانه: 206 گرم مسقطی بدون کره و شیرین شده با عسل+ 1 کف دست نون(346 کالری) 

میان وعده کل روز: نصف موز+ 5گوجه سبز+ 4 ازگیل+ 3خرما+ 1 ق غ شیره خرما(240 کالری) 

ناهار: 200گرم سالاد یونانی(202 کالری) 

شام: 15 ق غ سوپ جو+ 1 کف دست نون بربری+ 1 قوطی کبریت پنیرخامه ای(343 کالری) 

آب 5 لیوان

ورزش: رقص+ چالش دراز نشست+ حرکات ران پا

من خودمو دوست دارم#  ‍ ‍

چون قلب مهربونی دارمو سعی میکنم به کسی بدی نکنم

انگیزه#

آدمی به دنیا اومده تا کشف کنه و پیشرفت کنه، منم میخوام با کم. کردن وزنم اراده مو قوی تر کنم تا بتونم تو هر زمینه ای همینقدر تلاش به خرج بدمو رفته رفته پیشرفت کنم

وقتی بتونی از لذت غذا خوردن که بالاترین لذته بگذری پس میتونی از بقیه چیزا هم بگذری

@عروسترکم  

سلام عزیز دیشب اومدم گزارش بدم دیدم تایپک قفل

گزارش#  

صبحانه،چای،مویز،نصف نیمرو

ناهار،سبزیخوردن،ماست،کوکو

شام،شامی،سینه اردک،سالاد،ماست

میان وعده،هندوانه،دوغ،یه قاشق عسل،ازگیل

چالش قند و شکر💖

چالش#  

انگیزه میخوام لاغر شم تا باخیال راحت برم خرید نه استرس که بگن سایزتون نداریم،

خودمو دوست دارم ،چون چشم مای درشتی دارم،🙈

💕💞