2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۱۵ گرم و پنیر و گردو و رطب ۱۲۶

ن:سالاد فصل و ماست و مرغ آبپز ۱۶۷

‌م و:گوجه سبز شکلات تلخ و زردالو ۱۰۸

شام:نان ۲۳ گرم و پنیر و رطب ۱۱۰

مصرفی ۵۱۱

ورزش:بیست مین حلقه چالش شکم 

چالش حذف قند 

انگیزه# از اینکه لباسای قبلیم داره سایزم میشه واقعا لذت میبرم 

خودتو_دوست_داشته_باش# من بدنمو تو هر حالتی باشه دوست دارم چون تو سختی آسونی غم خوشحالی منو همراهی کرده و تا اینجا رسونده 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منو تگ کنید زیرش یه لیستم واسه سرگروه درست میکنم 

اره برای بچه ها فهمیدم باید لیست ب خودت بدیم.

برای خودمون گفتم.

پس ب خودت میگیم عزیز

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
اره برای بچه ها فهمیدم باید لیست ب خودت بدیم. برای خودمون گفتم. پس ب خودت میگیم عزیز

ممنون گلم 🥰امید وارم فردا هر دومون یه کاهش تپل داشته باشیم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ریپ نشدی @سحررخانومی     راسمیگه واقعا مردی ک شکم نداره جدبه نداره😄. سحرجان پیاده رو ...

تگ دونت درست نشد ؟؟؟

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ممنون گلم 🥰امید وارم فردا هر دومون یه کاهش تپل داشته باشیم  

ایشالا.

من ک گرمی شدم.

ولی باز خداروشکر که کاهش داریم. من دیگه بدنم هنگ کرده بیچاره.23 کیلو  آب کرده دیگه بخ بخ.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
باشه عزیزم ببخشید نگین جون این کمر منم شده دردسر 😔😔😔😔😔

ای بابا ایشالله درست میشه 

محدثه جون سه هفتس وزن نمیدیا 😁واسه انگیزه خودتم خوبه انشالله هفته بعدی وزنتو میبینیم یعنی تو سه هفته چقدر کم کردی 😍😍😍😍راستی بهتر شدی ؟؟؟ خونه مامانتی ؟؟؟ رژیمی یان اخه گفتی نمیتونم گزارش بدم گفتم حتما کالری شماری نمیکنی 

ایشالا. من ک گرمی شدم. ولی باز خداروشکر که کاهش داریم. من دیگه بدنم هنگ کرده بیچاره.23 کیلو   ...

کم موندی تا هدفتم اخه 😁😁😁😁😁😁

تگ دونت درست نشد ؟؟؟

نهههه.

این بچه های من خیلی سختشونه والا.

باید بگردن پست منو پیدا کنن ریپ کنن.

😩😩

کم موندی تا هدفتم اخه 😁😁😁😁😁😁

اره 5تا دارم خداروشکر😊.

ولی نگین شکمم کوجیک شده نسبت ب هفته قبل😄😄

نهههه. این بچه های من خیلی سختشونه والا. باید بگردن پست منو پیدا کنن ریپ کنن. 😩😩

زنداداشتم تگ نمیشه 😭😭😭😭😭منم کار داشتنی میگردم دنبالش زیادم سایت نمیاد ۲۰ صفحه اعلان میرم جلو تا ریپش کنم 

اره 5تا دارم خداروشکر😊. ولی نگین شکمم کوجیک شده نسبت ب هفته قبل😄😄

چه خوب من استرس فردا رو دارم ورزشام کم شد این هفته به خاطر پری 

@سمیه1396  

سلام گلم‌

آخرشب گزارش میدم

مهمان دارم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
زنداداشتم تگ نمیشه 😭😭😭😭😭منم کار داشتنی میگردم دنبالش زیادم سایت نمیاد ۲۰ صفحه اعلان میرم جلو تا ...

اره اونم تگ نمیشه.

پسرش امتحان داره مشغول اونه.زیاد وقت نمیکنه بیاد تاپیک. یکی از بچه های من انقد منظم و مسئولیت پذیره دیروز ک قفل بود تاپیک گزارششو تو پیام خصوصی گفت😄

@مامان_دخترای_گل  

پریسا بیا ازت تعریف کردم دختر.