2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826512 بازدید | 290067 پست
از خوبیت عزیزم😉😘حالاتو داداش نداری من هنو جواب شکوه ندادم😁حالا

ن من یکی داشتم خودم براش زن پیدا کردم. دیگه ندارم.😁

ولی برادرشوهردارم.بلندقد.خوشتیپ.خوش هیکل.چشم ابرومشکی.😍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیز دلمی منم دلم برات تنگ شده نازنین ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قربون تو🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جمله اولش یادمه که گفتی بالاخره افرین گرفتم ....... اهان گفتی نمیتونی تا یکشنبه گزارش بدی درسته ؟؟؟ ...

میشه وزن هفته قبلمو ثبت کنی بااین🎈.یکشنبه که نه شنبهههه .یکشنبه هستم ولی بازم پریودم 😂

خـدایا شکرت♥ 
نازگل خوبه ممنون ورزش کردم الان دارم بهش شیر میدم بخوابه

نوش جونش😋😋

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

فداتشم مینای قشنگم 🥰 خداروشکر🤲🥰 چقد خوشحالم که بهتری 🥰🥰 قربونت برم هیچی سلامتی. در کش و گیر جم ...

مبارکتون باشه عزیزم..انشالله ک همه چی رو ب راه میشه❤🙏🙏🙏

زیرسفره و روفرشی پهن کن حداقل

عزیزمی دختر. میگم عاقا زندایی منم ک جنوبیه و ماهشهره. یعنی اندامش و قدش و پوستش و موهاش شبیه خودته. ...

آ میگم چقدر آشناهستی😂😂😂

ا من زنداییت بودم و نمیدونستم😂😂

آخی یادم نبووووود بگم😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

@مهدیه24

گزارش#

کالری مجاز 1360

کالری مصرفی1232

صبحانه: 2 کف دست نون بربری+ 5 گرم کره+ 1.5 ق غ عسل(268.5 کالری) 

میان وعده: 2 خرما، 1 ق غ شیره خرما، 60گرم نون خرمایی(330 کالری) 

ناهار: 100 گرم خوراک لوبیا+ 3 ق غ ماست(128 کالری) 

شام: 7 ق غ حلیم+ 2 ق غ عسل + 1 کف دست نان بربری یا سنگک(506 کالری) 

ورزش: 8 دقیقه رقص تند+ چالش درازنشست+ حرکات ران و شکم

کالریمو هم تا شب پر میکنم انشالله

من خودمو دوست دارم#  ‍ ‍ ‍

چون وقتی اراده میکنم تا اون کارو انجام ندم دست بردار نیستم

انگیزه#

میخوام به خودم ثابت کنم که خواستن توانستن است

میشه وزن هفته قبلمو ثبت کنی بااین🎈.یکشنبه که نه شنبهههه .یکشنبه هستم ولی بازم پریودم 😂

دوبار پریود میشی تو ماه 🙄

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
نوش جونش😋😋

سلام عزیزم روزت بخیر   گزارش#  صبحانه دوکف دست نان با سه قاشق خامه عسل   ناهار ده قاشق برنج پنج قاشق قرمه سبزی  یه پیش دست سبزی شام یه برش کوکو سبزی دوکف دست نان یه گوجه میان وعده  پنج لیوان چای  سه عدد خرما یه دانه سوهان  یه دونه پرتقال     چالش دراز نشست   ورزش ران  کالری مجاز 1900 مصرفی1400 بقیشم پر میکنم

گروه قرمز    وزن فعلی :۱۰۳     وزن هدف:80
بزار واسه اون اگه ورزش خوب پیدا کردم برات میزارم به پری هم بگو  نه میتونی هر روز مخصوص یه قسمت ...

خب من شکمم همونجور که میدونی به مراتب ازپایین تنه ام کوچیک تره

چون هر روز فقط میتونم. نیم ساعت ورزش کنم چون نازگل واقعا نمیزاره و نمیشه تنهاش گذاشت یهو میره وایمیسته باید مواظبش باشم

اینجوری وقت بیشتری میتونم ورزش پا یا شکم انجام بدم اگه 1روز در میون باشه

قربون معرفتت😘😘😘 ان شاء الله  واااااااااای عزیزم مگه حرف تو کله ی شوهرم میره🙄😑 از الان ...

نگران نباش. مولا علی با توکل ب خدا قلبش رو برات ب تالاپ تلوپ میندازه. از الان تا 120 سال دیگه. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
مبارکتون باشه عزیزم..انشالله ک همه چی رو ب راه میشه❤🙏🙏🙏 زیرسفره و روفرشی پهن کن حداقل

مرسی فداتشم 

چوم اره باید همینکارو بکنم😩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
😢😢😢😢چرا همتون منو بیرون میکنین من میگم بچه مظلومیم 🙊منو عفو بفرمایید😁

باید الهه جون امر کنه.