2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست
من کلا بااین چالش  هوس شیرینی از سرم پریده با وجودی که دیشب کیک نارگیلی وکلوچه کنجدی درس کردم ح ...

باریکلاااا..👏👏👏👏 

رژیمی_نمونه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسول شونه راستت کم کاری داره میکنه ها.. باید باهاش صحبت کنم😐😆

اره واقعااااا خودم متوجه کم کاریش شدم 🤣🤣🤣🤣

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
باریکلاااا..👏👏👏👏  رژیمی_نمونه#  

🙏❤

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

گزارش#  

@عروسترکم  

صبحانه،چای ،مویز،

ناهار،سینه اردگ،کدو سبز،سالاد فصل،سس ماست

شام،مثل ناهار،اردگ،کدو سبز،سالاد

میان وعده توت فرنگی،هندوانه

مجاز ۱۸۰۰

مصرفی۱۸۱۲

پفک و تخمه رو هم حساب کردم،

ورزش ۳۰دقیقه پیاده روی،درازو نشست ۶۰تا

چالش

خودمو دوست دارم چون خدا منو دوست داره

میخوام لاغر شم تاواسه شوهرم همون خانم خوش هیکل قبل شم🙈😍

💕💞
وای چشم, میشه منوتگ کنی؟ سراغموبگیری؟ خیلی ناراحتم.  بعددوماه پریودشدم هی ضعف داشتم

حتما عزیزم،

منم🎈هستم شدید هم هست همش گرسنم میشهالانم گرسنمه یه چیزای بخور که دلتو داشته باشه،

گردو ،اجیل ،شیر و خرما، چای و عسل 

💕💞
پشت پهلو میشه تقریبا

عههه به اونجا میگن کپل😂من نمیدونستم، به علمم  افزودی👍

حرکت کبری را اخر ورزشات برو

و این ورزش را

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام عشقیی🌸 به به چه ورزشای توپییی👏👏👏👏 گلم هر سحری ، برنج بخوری، خطرناکه هااا🤨شک ...

دیگه ماه رمضون تموم بشه

خدایی قول میدم تا چند روز برنج نخورم

قول شرف 😳

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
گل گفتی،🌸👌👌👌عالیی بود راستی ، سحری نون نخوردی؟؟ تن ماهی را خالی خالی خوردی؟؟

بله خالی خوردم ..کلا کربم و از میوه و سبزیجات یا ی مقدار خشکبار و بادام مصرف میکنم اما نون و برنج و شیرینی جان حذف کامله .. اما دو کیلو دیگه کم کنم میرم برای تثبیت ی کوچولو گاهی نون و گاهی برنج و اضافه میکنم

@kiarash_mami     @بامدادخمار     بازم منم 😆😆😆  حساب کردم دیدم که ...

گلم چرا خودتو اذیت میکنی.

ببین با همین فرمولی ک ما میریم همه که یک کیلو در هفته رو کم نمیکنن. بعضیامون بیشترازیک کیلو.بعضیاهمون یه کیلو و بعضیام حتی کمتراز نیم کیلو.بستگی ب متابولیسم و ورزش و تغدیه و اینکه کالریتو باچی پر کرده داره.

پس همون فرمولی ک همه ما رفتیم و نتیجه گرفتیم برو.

حالا چرا میخای نیم کیلو کم کنی؟؟؟؟هفته ای یک کیلو طبیعیه ها.

وزنت رو ضربدر20 کن و منهای 100با دوتا فست500تا.

یا

وزنت رو ضربدر20کن و منهای200بدون فست.یا با دوتا فست 700.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
چرا پر نکردی کالریتو؟؟

دخترم خیلی اذیتم میکنه😑اینارم ب زور خوردم

میوه خوردم یکم تا 12 البته یکمی بیشتر شد شامم یکم ته دیگ خوردم یادم رفت بنویسم البته کالریشو رو مرغ زده بودم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اره واقعااااا خودم متوجه کم کاریش شدم 🤣🤣🤣🤣

لهنتيييي😆🔫

عههه به اونجا میگن کپل😂من نمیدونستم، به علمم  افزودی👍 حرکت کبری را اخر ورزشات ...

مرسی عکس گذاشتی 

ممنون اره این سه تا تو چالش شکمم هست  میرم حس میکنم استپ کردم مواد پروتئینی به اندازه نمیخورم مشکلم اینه

دیگه ماه رمضون تموم بشه خدایی قول میدم تا چند روز برنج نخورم قول شرف 😳

يعني اينكع همچنان ادامه دارد تا اخر ماه رمضون🥴

ببینم بعد ماه رمضون چه میکنی💪