2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست
اهاا.. فهمیدم.. ۸۵۰ گرم هندونه😅ماشاالله.. گلم هندونه خوب هست ولی به اندازه،،، حواست باشه که اب ...

نزدیک ۳ بطری اب شیر

هر بطری حدود سه لیوان آب میگیره

دو لبوان دمنوش

دو لیوان اب ولرم

شکمم باد کرد دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396   آب فعلا5+ ورزش میان تنه+مجاز فست500 مصرفی 480 من یاد گرفتم صداهای مزا ...

باریکلااا.. عالیی هستی👏👏👏👏👏

واقعا جمله ی زیبایی بود👌👌

رژیمی_نمونه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نزدیک ۳ بطری اب شیر هر بطری حدود سه لیوان آب میگیره دو لبوان دمنوش دو لیوان اب ولرم شکمم باد کرد ...

اوووه..😳. 

کارت درستههه😅👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
همه چیو باید بگی. تا شب ساعت ۱۲ نهایتش

گزارش#  

صبحانه=يه كف دست نان و پنير

ناهار=٥ تا ق برنج و٤تا گوشت متوسط 

ميان وعده=گوجه سبز٨عدد،

شام=٧ تا ق برنج ٤تا گوشت متوسط

ورزش =20دقيقه رقص زومبا 

گروه نارنجي🧡

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
سوا سوا بزن 

نگین جان توی گوگل میکس بزنم ببینم کالریش فقط هر چقدر نداشت چی جدا بزنم موادش جدا بزنم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نگین جان توی گوگل میکس بزنم ببینم کالریش فقط هر چقدر نداشت چی جدا بزنم موادش جدا بزنم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 ...

مگه نمیگی کالری تخم مرغ و تن ماهی رو نمیدونی 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   صبحانه=يه كف دست نان و پنير ناهار=٥ تا ق برنج و٤تا گوشت متوسط  ميان وعده=گوجه ...

نادیا جان اینجوری پیش بری لاغر نمیکنی

هم ناهار هم شام برنج خوردی

امروز فست بود اونم رعایت نکردی

ورزش قدرتی نداشتی

گزارشت خیلی ناقصه نه کالری مجاز و مصرفی نوشتی

نه آب رو نوشتی

نه چالش هارو نوشتی

چالش درازنشست اجباریه

چالش انگیزه و خودمو دوس دارم اجباریه. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
چایی غلیظ دم میکنی به نسبت مساوی (۱۰۰گرم شیر ۱۰۰گرم چایی غلیظ میریزی با خرما یا عسل میخوری ،خیلی خوش ...

گزارش#  

صبحانه نان لواش و تخم مرغ آبپز ۲۴۰

میانوعده چای آلوخشک۷ عدد کالری۸۰

نهار سنگک ماشینی۵ کف دست چای پنیر ۲ ق حلوا شیره انگور ۳۵۰

میانوعده توت فرنگی هندونه نخودچی کشمش مجموعا ۲ ق کالری۲۶۰

شام ۴ ق کته کم روغن سینه بوقلمون پخته و قارچ با پیازداغ و سیر کالری۳۵۰

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی حدود ۱۳۰۰

چالش درازنشست ۳۱ بار

چالش حذف قند

چالش تناسب اندام ۳۰ روزه 

دوچرخه خوابیده ۶۰

مسگری ۱۰۰ بار

آب هم با بقیه مایعات بیشتر از ۸ لیوان خوردم

چالش ۱ چشمای من زیباست حتی وقتی خسته هستم

چالش ۲ من میتونم به اهدافم برسم و زندگی شادی داشته باشم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ببخشید دیگه 😊😊

این حرفا چیه ❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
مرسی عژیژم😊 خدا راشکر که عملشون به خوبی تموم شد و خیالتون راحت شد🌸 راستی چشمشون چه مشکلی داشت ...

قربونت برم مهربون😘مادرم یکم تاری دیدپیداکرده بودبردم دکترگفت هردوچشمش آب مرواریدوآب سیاه داره بایدعمل بشه تادیدش بهتربشه الان یکم سوزش داره ولی دیدش خداروشکربهتره🙏🙏تایک هفته هم سمت آشپزخونه نبایدبره آوردمش به زورپیش خودم که خیالم راحت بشه 😅کسایی عمل آب مرواریدمیکنن اکثراً بالای ۶۰سالن ولی چشمه مادرم زودآب مرواریدگرفت 😳

سلام بامداد جان.خوبی.سرگروهای عزیز خوبین.

خب چی میشد قبول میکردین منم باشم.من یکم دیر تاپیکتون رو پیدا کردم اما اگه عضو میشدم خب انگیزه واسه لاغری بیشتر داشتم چون یکی حواسش هست اما اینجوری بعضی روزها قاچاقی رد میشه.

😢😢😢😢