2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
آره امروز همش دوست داشتم بخورم  چالش قند رعایت کردم ورزش وقت نشد اصلاشرمنده برای کاهش اشتها ب ...

مونده اشتهاتو با چی میتونی کنترل کنی یکی با آدامسه یکی با مصرف پروتئین یکیم مثل من با خوردن چای

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
باشه حتما

🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@donyay_kochak     نگین جان عزیز من شکمم یوبس بخاطر رژیم باید چیکار کنم😔

عزیز دلم فیبر زیاد بخور الو انجیر خشک و شربت لاکسی ژل هم عالیه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   سحر:نان۴کف دست🤦‍♀️+پنیر+گردو+خیار(۲۸۲) افطار:چای+خرما+شیر+عسل(۱۹۱) شام:کباب کوبید ...

گزارش#   @مامان_الیساهستم  

صبحانه : نان و کره و عسل (۳۶۰ تا)
ناهار : نان و عدسی (۳۱۶ تا)
شام : دو کف نان و دو قاشق عدسی ته مونده غذا پسرم😕 (۱۱۰ تا)  میخواستیم بعد افطار بریم جایی شام نخوردم فقط هول هولی غذا پسرمو دادم ته کاسه شم خودم خوردم😁
میان وعده ها : یه تکه نون خشک و یه پرتقال و خرما و چایی (۱۹۲ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۹۷۸   😳 باورم نمیشه بار اوله کمتر شده دارم شاخ در میارم😳.البته دارم از گشنگی تلف میشم میدونم اینجوری محیا هم میخواد تا صبح اویزونم باشه باید پاشم یه چی بخورم😩کم میخورم.
ورزش یه ربع حلقه😕
۸ لیوان آب ✔
حذف قند ✔
درازنشست ✔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام خوبين؟؟ من رژيم روباشماشروع كردم سه كيلو هم كم كردم ولي يك هفته س خيلي ميلم به غذازيادشده درا ...

سلام عزیزم.

افرررین ب ارادت ک داری خاموش دنبال میکنی و رژیم میگیری.

ببین عزیزم اول از همه هدفت از رژیم رو مشخص کن. و همیشه اینو جلو چشمت بیار ک انگیزت کم نشه.

تو تامیک زیاد بیا.با بچه ها مشارکت کن.بحث کن. انگیزه# هم بخون.

ی مدت رعایت کن ک ایشالا زودی برسی تثبیت.

بخاطر روزه هم هست ک گرسنه میمونی و یه دفعه ای میری سمت غذا . بعداز ماه رمضون چون میتونی میان وعده بخوری دیگه اینجوری نمیشی.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
عزیز دلم فیبر زیاد بخور الو انجیر خشک و شربت لاکسی ژل هم عالیه

مثلا چندتا در روز انجیر یا الو بخورم کافی

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

عزیزم چرا ورزش قدرتی نداشتی 

نگین جونم اصلا نمیدونم چمه خیلی بهم ریختم اصلا حوصله ورزش کردن ندارم،خیلی روحیم خرابه بزور تکان میخورم چیزیم نشده ها ولی بهم ریختم شاید بخاطر پریودی ایطورم خودمم نمیدونم چمه خیلی بی حوصلم ای روزا😥😥😥😥😥

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
مثلا چندتا در روز انجیر یا الو بخورم کافی

سبزیجات هم مصرف کن کاهو خیار و سبزی خوردنو الو پنج تا روزی بخور بر حسب کالریت خودت تقسیم کن انجیر خیس کن بخور من از الو نتیجه گرفتم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @مامان_الیساهستم     صبحانه : نان و کره و عسل (۳۶۰ تا) ناهار : نان و ...

عزیزم نون فک کنم زیاد خوردی. 

کالریتو حتما باید پرکنی.فردام فسته.تا زوده پاشو برو پرش کن.باشیر و میوه و مغزیجات. هرچی داری.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
نگین جونم اصلا نمیدونم چمه خیلی بهم ریختم اصلا حوصله ورزش کردن ندارم،خیلی روحیم خرابه بزور تکان میخو ...

تنبل جان کلا سرد میشیا یهو 😞

سلام عزیزم. افرررین ب ارادت ک داری خاموش دنبال میکنی و رژیم میگیری. ببین عزیزم اول از همه هدفت از ...

ممنون ازراهنماييت

امامن چون شيرميدم روزه نميگيرم انگيزه روهم حفظ شدم ازبس كه خوندم خيلي هم تاپيك رودنبال ميكنم

اماميگم رعايت ميكنم اخرشب أصلا انگارديوونه ميشم بخدا وقتي ميخورم بازميشنم خودموسرزنش ميكنم!!

ممنون ازراهنماييت امامن چون شيرميدم روزه نميگيرم انگيزه روهم حفظ شدم ازبس كه خوندم خيلي هم تاپيك رو ...

پس بخاطر شبردهیت هم هست.

فک کنم پرخوری عصبی داری.

تو توضیحات رژیم امضای استارتر هست در موردش. اونم بخون