2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829415 بازدید | 290067 پست
عریزم میتونم میگیرم من میتووونم💪 فقط همه چی میشه خورد؟مشکل من اینه کالری همون ولی قندم داشته باشه ...

عدسی بخور. تخم مرغ آبپز سیب زمینی آبپز سینه مرغ آب پز خوراک لوبیا. اینا سیر میکنن کالریشونم زیاد بالا نیس. اول کالریشو حساب کن بعد بخور که زیاد نشه از مجازت

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گل 

گزارش# @kiarash_mami      

خودتو_دوست_داشته_باش# خودم رو دوست دارم چون بدن سالمی دارم که همه چیش منظم و رو حساب و کتابه 😄

چالش_انگیزه# دوست دارم زودتر لاغر شم برم بیکینی و تاپ و شورت بخرم😭😭 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@سمیه1396     گزارش#   سحری:25گ سنگک+ا نیمرو افطار:150گرم کوبیده+پلو ساده با رو ...

افرین...  عجب چیزییی گفتیاااا🤔 تاحالا به خط خطیای شکم اینقدر زیباا فکر نکرده بودم،، منووو تو فکر فروو برد😅

چالش ها را عالییی رعایت کردی گلم..👏👏👏

حواست باشه فردا کالاریت بالا نزنه😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام من امروز دندونپزشکی بودم و برنامه ام یه کم  قاطی پاتی شده وقت کم داشتم کلی کارداشتم و حا ...

سلام گلم..

کارای دندونت تموم شد؟؟؟

پلوو چییی؟؟ تموم شد؟؟🤨تَهشووو در اوردی ؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم‍ 

شرمنده دیر شد

صبحانه:شیر+خرما+چای+۱دونه شیرینی زبان=۱۲۲(🙈)

.

ناهار ۲۵۰ گرم پلو کته بدون روغن+خورش بادمجون۱۰۰گرم+خیار=۵۲۸

.

شام=۲ کف دست نون لواش+۱/۵کف دست نون سنگک+گوشت کوبیده۳قاشق+۷قاشق ماست=۳۷۷.

.

میان وعده :چای+خرنا+هندوانه+سیب=۱۰۲

.

چالش قند😣

چالش ورزش😊

ورزش🙈🙈🙈نرفتم الان اومدم خونه نیت ورزش دارم(شام که خوردم حالم بهتر شد)

.

آب۴ لیوان اصلا آب از گلوم پایین نمیره نمیدونم چرا

.

عزیزم ببخشید امروز کربوم خیلی زیاد بود میدونم دیگه تکرار نمیشه

نیت داشتم شام میوه بخورم فقط که جاری گفت بیا اونجا دیگه این شد مجبوری برا شام موندم تازه بهونه معده درد وگرنه یه ۵۰۰ کالری میکرد تو حلقم😒

-------------------------------------------------------

چالش الهه جون درست یادم نیست

ولی امروز هیکلمو که میدیدم واقعا حالم خوب شد یه انرژی خوب ازش گرفتم با اینکه کلییییییی کار داره هنوز😊

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
افرین...  عجب چیزییی گفتیاااا🤔 تاحالا به خط خطیای شکم اینقدر زیباا فکر نکرده بودم،، منووو تو ف ...

ان شاءالله ب زودی قسمتت بشه سرگروه خوش اندامم❤❤

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
تو دوماه مبخوای بشی ۵۵؟

توی دوماه نه منطورم این بود کم کم وزنم بیاد پایین حداقل تا اون موقع 75 اینا بشم تا عروسی که به وزن ایده الم برسم

غبار غم‌برود حال خوش شود.... 😍 iam a feminist👌
@beauty_queen     @raha_rohamm     تبریک میگم بچه ها من سرم شلوغ میشه نمیفه ...

ممنون از وقتی که برام گذاشتید.همیشه شاد و سلامت و موفق باشید.😍😍😍😍😘😘😘😘

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
آب 6+ورزش دمبل و میان تنه +مجاز1200+مصرفی1002

معدت کوچیک شده😌 

میوه هم بخور🌸

چالش قند را عالی رعایت کردی👏👏👏

ان شاءالله ب زودی قسمتت بشه سرگروه خوش اندامم❤❤

مرسی گلم🌸

میترسممم از بارداری و زایمان🙈

ممنون از وقتی که برام گذاشتید.همیشه شاد و سلامت و موفق باشید.😍😍😍😍😘😘😘😘

قربونت عزیز دلم ایشالله هر چه زود تر تثبیت 💪💪💪

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
توی دوماه نه منطورم این بود کم کم وزنم بیاد پایین حداقل تا اون موقع 75 اینا بشم تا عروسی که به وزن ا ...

ایشالله عزیزم،

حتما از فردا شروع کن من تو یه ماه ۵کیلو کم کردم،با اینکه این هفته فقط۲۰۰گرم کم کرده بودم،

حتما هر روز ورزش داشته باش،موفق باشی عزیزم،

ایشالله که خوشبخت شی💖

💕💞