2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
خیییییییلی. زنداداشم هی میگه کوجولو شدی. @کابوووس     اکی بیا بگو کوشولو شدم😂😂

جاااانم آره بچه ها واقعا سهیلا کلاداره ب دوران کودکی برمیگرده انقدر کوچولو شده ک نگو خیلی تغییر کرده من میگم ک دیگه بسشه خیلی لاغر شده ولی گوش نمیده

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
وااااای عاشقتم دختر. خیلی خوبه که به همه حرفام گوش میدی. 😘😘😘😘😘😘😘 کالریتم پر کن🧡

من بیشتر عزیزم 

چشم  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره اینم هست.. 🤔 هر جی هست ، نی نی یارا زیر بار هک کردن نمیرن، 😅

گزارش#  

باورت نمیشه امشب ۳ بار نوشتم گوشیم حالا یهو زرنگ شده زرتی برمیگرده عقب😐😐😠😠

صبحانه شیر +شیره خرما +نون پنیر+خیار گوجه 

میان وعده سیب+پرتقال 

ناهار رون مرغ آبپز +سیب زمینی+سالاد 

میان وعده گردو+کشمش

شام بادمجون کباب +کشک +نون 

میان وعده هندونه 

چالش ورزش✔

اب ✔

حذف قند مصنوعی ✔

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم من بغل ران چربی میزنه بیرون قسمت بیرونی ران اونو میخواستم 

باشه گلم چشم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارشت خیلی خوبه 😍👌

ممنون عزیزم

وقتی شما و بچه های سرگروه بدون چشم داشتی به ما کمک میکنید پس ارزش وقت گذاشتن برای یه گزارش خوب پیشش هیچه  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
@شیرین_آردا     سلام عزیزم🤗 از صب تا حالا من ۵۸۷ کالری مصرف کردم  برای وعده شام ...

گزارش کامل بده عزیزم از صبح تا شب چیا خوردی. بذار یدونه نمونه گزارش بفرستم مثل اون هر روز گزارش بده

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   @شیرین_آردا     سلام سرگروه عزیزم     صبحانه:یه لیوان شیر+2خ ...

@dokhtare_royaha2
مثل ایشون گزارش بده. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش کامل بده عزیزم از صبح تا شب چیا خوردی. بذار یدونه نمونه گزارش بفرستم مثل اون هر روز گزارش بده

ن میدونم گلم ۱۱ گزارش میدم

فقط خواستم بدونم دلمه ۳۰۰ کالری مشکلی نداره؟

کالری مجازم ۱۶۰۰

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
گزارش#   باورت نمیشه امشب ۳ بار نوشتم گوشیم حالا یهو زرنگ شده زرتی برمیگرده عقب😐😐😠😠 صبحا ...

دختررر ، گزارشت حرف نداره👏👏👏👏👏👏

از این به بعد بنویس بعدش اول یه کپی بگیر ، بعدش بفرس😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ن میدونم گلم ۱۱ گزارش میدم فقط خواستم بدونم دلمه ۳۰۰ کالری مشکلی نداره؟ کالری مجازم ۱۶۰۰

اگه از صبح برنج نخوردی بخور. 

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1333

صبحانه: نان+پنیر+چای

ناهار: خوراک جوجه

میان وعده: قهوه+قهوه+قهوه (دارم از خواب میمیرم دیگه  )

شام:بندری

چالش ورزش+درازنشست+چالش آب انجام شد

انگیزه#  خیلی حال میده لباس های  ماه پیشم اندازه ام نیست  شلوارم از پام داشت می افتاد  

من_خودمو_دوست_دارم#  من اراده خودم رو تحسینمی کنم که با بچه کوچیک تونستم ارشدم رو بگیرم چیزی که خیلیا می گفتن نمی تونی  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عزیزم من بغل ران چربی میزنه بیرون قسمت بیرونی ران اونو میخواستم  

سلام‌گلم خسته نباشی میگم بنظرت سحری چی بزارم واسه خودم‌😑سینه مرغ ندارم وگرنه خیلی خوبه باکاهو سیر میشم

هم کاهوم تموم شده حالا لوبیابهتره یاعدسی😒😒؟ 

تخم مرغ وسیب زمینی ک اصلا سیر نمیشم چون معمولا روزا خیلی ضعف دارم کدومش بهتره؟خوراک لوبیا.عدسی.نون پنیر

اگ بنظرت مشکلی نیس ک نون پنیر گردو میخورم؟

چقدر سوال خخخ

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@زهرا14     @zahra1376     @viddaaa     @setaesh   &nbs ...

سلام عشقم الان گزارش میدم .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
باشه گلم چشم

مرسی فدات شم هر چی سرچ کردم پیدا نکردم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪