2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826500 بازدید | 290067 پست
خواهش میکنم عزیزدلم. تموم سعی و تلاشم اینه که بتونم براتون مفید باشم و انگیزه بدم بهتون.تاجایی ک می ...

فدای تو بشم واقعا دستتون درد نکنه،،، سهیلا جونم واقعا ماه هستی و امیدوارم منم ب نوبه خودم بتونم قدردان زحمتت باشم عزیزم،، خدا حفظت کنه،، من ازت خیلی انگیزه میگیرم و بقیه سرگروهها و بچه های تاپیک،،، همتونو دوست دارم،،، واقعا ممنونم ازت مهربونم😍😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجیبهه؟؟؟؟ من تازه فهمیدم🤔

نی نی سایت هم یه حک شدنش کم داشت...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4392819/کاربران-عزیز-راجع-به-اتفاق-اخیر-بیایید-توضیح-بدم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🤣🤣🤣🤣🤣خدا خفت نکنه ترکیدم از خنده پس چرا گاو من ماما نمیکنه؟ 😒😒😒 وقتی ازش میپرسم میگه شکلا ...

😂😂 خب چون گاو من خره 😅 هی میگه مااا مااا ماکارانی 

حالا فکر کن ازش سوالم بپرسم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
۶۲تا۶۵

عزیزم جزو گروه آبی میشی و متاسفانه جا ندارن 

خودت توضیح امضامو بخون و رژیمو شروع کن موفق باشی ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سمیه هک بشه چیکار میتونن بکنن؟ یعنی ب گالریمون و اطلاعاتمون دسترسی پیدا میکنن؟

نه فقط کاربریمون را از دست میدیم..البته نی نی یاره میگفت اینا هک نشدن، اینا کاربری های از قبل ساخته شده بود که بیان واسه حمله😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عجیبهه؟؟؟؟ من تازه فهمیدم🤔 نی نی سایت هم یه حک شدنش کم داشت... https://www.ninisite.com/di ...

مثل اینکه هک نبوده الکی گفته 

بچه ها دوتا چالش باحال داریم که به کاهش وزن و حس خوب و انرژی مثبت خیلی کمک میکنه ✅چالش اجباریه وقت ز ...

@shimagh @shimahamed @marshmallow444 @honamik29192 @golpari9397  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰