2777
2789

سلام

دوستان گلم میدونم ترسیدین حق دارین

اول __ برای این که خیالتون راحت باشه رمزتون رو عوض کنین و یک رمز سخت بذارین برای چند روز یک جا یادداشت کنین یادتون نره

دوم __ بچه ها ببینین تمام اینایی که دیشب تاپیک معیارجنسی زدن با ایمیل عضو شده بودن تا جایی که من چک کردم خیلی هاشون رو دیدم جز یه نفر که با شماره عضو شده بود همین معلوم میکنه اونا یه دسته بودن و همشون ممکنه یکی باشن خب چرا هک کردن همه رو با ایمیل هستن هک کردن کسانی که با شماره بودن نمیتونستن هک کنن؟ مکه برای هکر فرقی هم داره؟ بعد اگر دقت کرده باشین اکثرشون اسمهاشون انگلیسی بود الان چندین نفرشون رو براتون می نویسم ببینین فکر میکنم حساب شده عضو شده بودن

farriin
takhasosameine
zinaa
mehdips90

سيدمهدي

mohsenkamrani

moeinmr
aylarammmm
poptaraneh
hamidreza62
aaaasaa
amir_s

سوم __ بین اینایی که هک شدن کاربر اشنایی دیدین؟ همه کاربر متفرقه بودن مسلما وقتی عده زیادی هک میشن نباید بینشون یک اشنا باشه؟ یکی از دوستای شما باشه؟

چهارم __ برای این که خودشو ثابت کنه چرا کاربر معروف و فعال سایت و هک نکرد؟ چرا منو هک نکرد؟ چرا مونا تهرانی رو هک نکرد؟ ما هم عین شما کاربر ساده هستیم وقتی تو سایتیم

پنجم __ ما داریم پیگیری میکنیم همشون باید تاوان ترسوندن شما رو بدن اینطوری نیست بیان بترسونن شما رو برن

ششم __ کسی سایت رو هک میکنه کاربری رو میخواد چکار اول باید لوگوی سایت رو عوض کنه یا صفحه اول سایت بنویسه من اینجا رو هک کردم یا ما نتونیم دیگه وارد بشیم

هفتم __ کاربری شما تو سایته ولی اطلاعاتتون تو سایت نیست جدا هست رو یک سرور دیگه کسی جز فنی و برنامه نویس بهش دسترسی نداره 

بازم نگرانین؟ من که میگم مشکوک بودن همشون به هک نمیخورد 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من که اصلا در جریان نبودم چی شده؟؟

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ايني ك امروز ارمده بوده هكر نبوده اصلا خيلي احمقانس 

چراا كسايي كه بالاي ٣.٤ هزار تا پست دارن رو هك نكرده بود

چرا ني ني يار و مونا تهراني رو هك نكرده بود!

كسي كه كارش اينه يكاري ميكنه جذاب بنظر برسه نه يكار احمقانه 

باز٢٠ تا كاربري جديد بياد كه فقط عضويتشون مال ٩٦.٩٧ بوده

پست هاشون زير ٥٠ تا

واقعا ساده هستن بعضيا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نی نی یار جان کسی میتونه پیام های خصوصی رو هک کنه و بخونه؟؟؟

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

تازگیا اعضای جدید زیاد داریم ک سریع تاپیک جن... و ... میزنن خواهشا جلوشونو بگیرید سایت خیلی با قبل فرق کرده

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
ايني ك امروز ارمده بوده هكر نبوده اصلا خيلي احمقانس  چراا كسايي كه بالاي ٣.٤ هزار تا پست دارن ...

وای نازنین نمیدونی چخبر بود که نصف کاربرا داشتن خود سوزی می کردن😂

هر چی میگفتیم این هکر نیست چرا کاربرا فعال که پست زیاد دارنو هک نمیکنه تو گوششون نمی رفت😂

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤