2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829426 بازدید | 290067 پست
گزارش#   @سمیه1396     سلام مهربون ❌روزششم چالش حذف قندوشکر سحری=لوبیا پلو+سین ...

سلام گلم🌸

به به گزارشت حرف نداره👌👌👌

رژیمی_نمونه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396     گلم خودمو وزن کردم با اینکه پری بودم ۶۷و۳۰۰ بودم 😍🤩😍🤩😍😭😭😭😭 نمیتو ...

عالیههههه🤩🤩🤩

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

بابا متابولیسمممم👌👌👌 ۲ هفته دیگه یه عدد تثبیتی هستی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام عزیزدل😍💚 وزن اول64.وزن هفته قبل   وزن الان 53😍🙏 ریس جونم من اولش ...

سلام گلم🌸

خیلییی هم عالیههه👌👌👌👌کاهشت مبارکههههه

باشه گلم شب بده😊

@سمیه1396   راستی اگه شب خوابم نبردبدون تسخیرتواه چونکه عکس گذاشتی من ندیدم😢😢😂😂😂😂😂😅

😂😂😂😂نبودیی خو

چند بار گذاشتم🤕

نگین جون این چی میگ الان چرا ساعت۲ ظهر۷۲بودم الان این 😒😒😒😒

عزیز من روزه بودی خوب باید ۴ ۵ وزن کنی این درسته حتما باید ۱۲ ساعت بگذره من نمیدونستم روزه ای حواسم نبود 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

سلام 😣😣😣😣😣🤤🤤🤤🤤

من یه کاری کردم یه کار بد 

خونه مادر شوهرم بودم عجله ای توی تایپیک ورزش پست گذاشتم اصلا نمیدونم چطوری رفتم اونجا 😥

خیلی گیج بازی در اوردم ببخشید 😔

@بامدادخمار‍ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@سمیه1396     وزن شروع.  وزن هفته ی قبل.   وزن این هفته.   وزن هدف  ...

افرین همینکه کاهش داری، عالیههه💃💃💃💃

ورزش و رژیم را بیشتر رعایت کنی، کاهشت بیشترم میشه😉

نگین خودت منو ارشاد میکنی خودت ناامیدی دختر مگه داریم مگه میشع  من پنج شنبه وقت گرفتم قراره بر ...

عزیز من کمر با تنبلی فرق میکنه ...... تنبلی تنها راهش رژیمه 

چه خوب که وقت گرفتی افرین 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وزن دو هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن امروز. ۵۶/۶۵۰😎😎😎😎😎😎😎😎 کاهش دو هفته۱/۱۵۰گرم امروز رفتم هفته سوم ...

باریکلاااا.. تو جقدر ژنت خوبههههه😒 به منم بده

خیلییی خوب داری پیش میریی.. افرین👏👏👏💪💪💪

راستی مطمعنی  تثبیتیی؟؟؟ داری کم میکنیی کهه😆😆😆😆