2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
این هفته پری بودی؟

امروز روز دوممه

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم  

وزن شروع        وزن هفته قبل    وزن جدید      وزن هدف

۷۴/۵۰۰                     ۶۷/۱۰۰         ۶۶/۶۰۰😍      ۵۸

سلام عشقم بعد از این همه رعایت و ورزش نیم کیلو کاهش،،،حس میکنم بدنم واقعا کالری سوزوندنش افتضاح سخته،،،،😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

@مامان_الیساهستم  

صبحانه=خرما+شیر(۱۰۴)

ناهار=ماکارونی+ماست(۴۳۶)

شام=حلیم دوازده قاشق(۴۸۰)

میان وعده=تخمه +هندوانه(۱۷۶)

کالری مصرفی(۱۱۹۶)

کالری مجاز(۱۲۰۰)

چالش ۸ لیوان آب 

چالش دراز و نشست 

چالش حذف قند

ورزش=پیاده روی به علت پری 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
الان که روزه ای گشنته اینجوری میگی😅

😂

نه بابا قبلا همین قدر خوش خوراک بودم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

وااااای چ کاهش توپییییی👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 یک کیلو نیم کاهش💪💪💪 ای جونم مهدیه ما ...

ممنون عزیزم از محبتت و مهربونیات و زحمت ایی که واسم کشیدی

18 کیلو تا 63 مونده.در واقع هفته گذشته باید ظاهرا میرفتم گروه زرد ولی حواسم نبود که 5 کیلوم تمام شده

الان باید مهدیه جون والهه جون را من تگ کنم یا شما؟

@مامان_الیساهستم     وزن شروع        وزن هفته قبل   &nbs ...

فاطمه دیگه چیزی نداری بدنت چیو اب کنه استخوان که اب نمیشه 😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
 بسلامتی مبارک باشه پرجمعیت میشید😂😂😂بهش بگو باهم لاغر بشیم 🤔

نمیتونه غذا خیلی دوست داره😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وزن#  

@شیرین_آردا  ‍ 

ستاره_دنباله_دار11‍ 

سلام سرگروه جونی ببین راضی ای ازم 😊

وزن اولیه     هفته قبل      وزن امروز.             وزن هدف

🥴۶۸           ۶۴.500        ۶۳.۵۰۰                 🤗۵۰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
وزن دو هفته قبل ۵۷/۸۰۰ وزن امروز. ۵۶/۶۵۰😎😎😎😎😎😎😎😎 کاهش دو هفته۱/۱۵۰گرم امروز رفتم هفته سوم ...

تو تثبیتم کم میکنی بابا ایول دمت گرم خخخ ژن خوب 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪