2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832732 بازدید | 290067 پست
گریه نکن بهتر و خوشگلتر میشی 💋💋💋💋قدت بلنده😍😍😍

ممنون 💗آره بلنده قدم 😁😁😁

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون 💗آره بلنده قدم 😁😁😁

همون دیگه همه جوره خوشگلی😍😍😍مخصوصا پاهات 🤤🤤🤤🤤

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@مهدیه24     سلام عزیزم روزت بخیر من دیدم نت دارم گفتم گزارشمو بدم گزارش#   سحر ...

باشه عزیزم اشکال نداره

گزارشت که عالیییی بود حرف نداری دختر👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اشکال نداره رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود نی نی هم خوبه ممنون

مایده از پروفایل یه کاربر زردا اسکرین بگیر

بخدا نمیدونم کدوم صفحه ست😥

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
همون دیگه همه جوره خوشگلی😍😍😍مخصوصا پاهات 🤤🤤🤤🤤

قابل نداره بیا بدم به تو 😂😂😂😂آره خیلی خوب بود الان لباس تنم نمیشه لباس های قبلیم شوهرم قبلا میگفت خیلی چاق شدی محدثه 😂😂😂یکی باید به خودش بگه ها شکم داره چی یه تیکه این سیکس بک نیست دوبل بکسه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
قابل نداره بیا بدم به تو 😂😂😂😂آره خیلی خوب بود الان لباس تنم نمیشه لباس های قبلیم شوهرم قبلا میگف ...

😂😂😂😂😂عزیزم😂😂😂😂

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

وزن#  

@شیرین_آردا    

سلام عزیزم 

وزن شروع هفته قبل این هفته هدف 

زینب  83.       74/900.            74           60

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

عزیزای دل ی چی بگم پشماتون بریزه!!!؟؟؟

من79بوده وزن سه سال پیشم...

پارسال53شدم عید....تاپاییزیکم اضاف کردم 59شدم ولی دوسه ماه رژیم دست وپاشکسته دارم ک کم کنم وبرسم همون53یاکمتر😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
😂😂😂😂😂عزیزم😂😂😂😂

میخوای شب از اندام اش عکس میگیرم فجیح شکم داره انگار دوقلو حامله است 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جالب اینجاست تلاشی هم نمیکنه لاغر شه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=137237284]میخوای شب از اندام اش عکس میگیرم فجیح شکم داره انگار دوقلو حامله است 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂 ...[/QUمردا همینن خودشونو نمیبینن 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فقط کافیه خانم یذره چاق بشه 😪😪😪

ممنون 💗آره بلنده قدم 😁😁😁

عکست بدارمنم ببینم😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
خودم ذوق دارم برم ببینم چند کیلو شدم خیلی ذوق دارم 😁😁😁😁

اجی ایشالله یه کاهش تپل داشتی حتما

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
[QUOTE=137237284]میخوای شب از اندام اش عکس میگیرم فجیح شکم داره انگار دوقلو حامله است 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 ...

بعضی اوقات بهش میگم کی به دنیا میاد میگه چند روز دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂بخدا انقدز شکم آورده دیگه لباس هاش تنش نمیشه 😔😔😔😂😂😂😂

کاهشمو دیدی عشقم؟؟ خوبه بنظرت؟؟ باید میزان کالریمو عوض کنم؟

فانتوم پرخوری نکنی که مدیونی هااااا😂😄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز