2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
گریه نکن بهتر و خوشگلتر میشی 💋💋💋💋قدت بلنده😍😍😍

ممنون 💗آره بلنده قدم 😁😁😁

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون 💗آره بلنده قدم 😁😁😁

همون دیگه همه جوره خوشگلی😍😍😍مخصوصا پاهات 🤤🤤🤤🤤

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مهدیه24     سلام عزیزم روزت بخیر من دیدم نت دارم گفتم گزارشمو بدم گزارش#   سحر ...

باشه عزیزم اشکال نداره

گزارشت که عالیییی بود حرف نداری دختر👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اشکال نداره رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود نی نی هم خوبه ممنون

مایده از پروفایل یه کاربر زردا اسکرین بگیر

بخدا نمیدونم کدوم صفحه ست😥

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
همون دیگه همه جوره خوشگلی😍😍😍مخصوصا پاهات 🤤🤤🤤🤤

قابل نداره بیا بدم به تو 😂😂😂😂آره خیلی خوب بود الان لباس تنم نمیشه لباس های قبلیم شوهرم قبلا میگفت خیلی چاق شدی محدثه 😂😂😂یکی باید به خودش بگه ها شکم داره چی یه تیکه این سیکس بک نیست دوبل بکسه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
قابل نداره بیا بدم به تو 😂😂😂😂آره خیلی خوب بود الان لباس تنم نمیشه لباس های قبلیم شوهرم قبلا میگف ...

😂😂😂😂😂عزیزم😂😂😂😂

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

وزن#  

@شیرین_آردا    

سلام عزیزم 

وزن شروع هفته قبل این هفته هدف 

زینب  83.       74/900.            74           60

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

عزیزای دل ی چی بگم پشماتون بریزه!!!؟؟؟

من79بوده وزن سه سال پیشم...

پارسال53شدم عید....تاپاییزیکم اضاف کردم 59شدم ولی دوسه ماه رژیم دست وپاشکسته دارم ک کم کنم وبرسم همون53یاکمتر😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
😂😂😂😂😂عزیزم😂😂😂😂

میخوای شب از اندام اش عکس میگیرم فجیح شکم داره انگار دوقلو حامله است 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جالب اینجاست تلاشی هم نمیکنه لاغر شه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=137237284]میخوای شب از اندام اش عکس میگیرم فجیح شکم داره انگار دوقلو حامله است 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂😂😂 ...[/QUمردا همینن خودشونو نمیبینن 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فقط کافیه خانم یذره چاق بشه 😪😪😪

ممنون 💗آره بلنده قدم 😁😁😁

عکست بدارمنم ببینم😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
خودم ذوق دارم برم ببینم چند کیلو شدم خیلی ذوق دارم 😁😁😁😁

اجی ایشالله یه کاهش تپل داشتی حتما

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
[QUOTE=137237284]میخوای شب از اندام اش عکس میگیرم فجیح شکم داره انگار دوقلو حامله است 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 ...

بعضی اوقات بهش میگم کی به دنیا میاد میگه چند روز دیگه 🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂بخدا انقدز شکم آورده دیگه لباس هاش تنش نمیشه 😔😔😔😂😂😂😂

کاهشمو دیدی عشقم؟؟ خوبه بنظرت؟؟ باید میزان کالریمو عوض کنم؟

فانتوم پرخوری نکنی که مدیونی هااااا😂😄