2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829339 بازدید | 290067 پست
اسی باریکلا  24 کیلووووو کم کردی ?

۳۳ کیلو کم کردم 😎‌

از ۸۲ رسیدم به ۴۹ البته بعدش باردار شدم الان ۵۵ هستم 

چجوری حساب کردی ۵۵ هم باشم ۲۷ کیلو کم کردم 👅😅😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ کاهش توپیییی💃💃💃💃💃💃💃 مبارکههههه تارا جووونم❤❤🌷🌷👏👏👏👏

قربونت برم منننن الان باید تو روندم تغییری بدم؟؟

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
@بامدادخمار   عزیزم امشب داشتم اعمال رو به جا می‌اوردم یک دفعه ای یادت افتادم از خدا خواستم ...

مرسی عزیز دلم 😘😘❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خودم شلوار لی وروسری ولباس تو خونه ای و یه لباس زیر سفت برا ورزشم گرفتم برا محیام چند دست لباس خرید ...

اوووووف چقدر کارکردی ننه خسته نباشی👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

مهدیه امیرعباسم همینجوریه آشوووب😅😅😅😅😅

دیروز رفته دبه خیارشور و باز کرده خودش رفتم دیدم ی فلفل و ی خیارشور دستشه داره میخوره😭😭

میدونم مینا جون خودم دیدم ❤️ ازتو و از همه ی سرکروه ها هم واقعا ممنونم که بدون چشمداشت وقت میزارید و ...

فدات بشم عزیزم ممنونم ک درک میکنی

جالب اینجاست ک تو اصلن اصرار نکردی واسه سرگروهی..من خودم دوست داشتم..اینقدر واسمون زحمت کشیدی ک جبران هیچ کدوم از کارهات نمیشه😔😔😔😔😔😔😔

من خودم روزی سه بار میام..ولی امتحانات ک شروع شده حداقل درروز ی بار میام ک کل گزارشارو بخونم

اصلن موندم تو توقع بعضی ها..حتی تو بیان کردنش هم‌جشماشونو میبندن و همینجوری تایپ میکنن

انگار هزینه داده...نگران ک پولش هدر بده

حالا ب خدا الهه من امروز گفتم چک کنم لیستمو...ا نایی ک الان ۴ روز گزارش ندادن رو حذف کنم..والا سخت گیر باشم انگار بهتره

فقط تحسینت میکنم الهه🥰🥰🥰🥰🥰🥰👏👏👏👏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام خوشبحالت آفرین به اراده ات.به تثبیتم انشالله می‌رسی الآنم ایده‌آلی

سلام عزیز دلم..ممنونم عشقم..ولی ی خورده دوست دارم بازو و رون هام لاغرتر بشه💪💪

خیلی ممنونم ازت🥰❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ممنون عزیزم 💙

وزن#  

وزن اولیه      وزن هفته قبل     وزن فعلی       وزن هدف
   ۷۰                ۶۷/۷۰۰          ۶۷/۳۵۰               ۶۰

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
سلام صبح بخیر خوبین؟  من خودمو وزن کردم @شیرین_آردا   سلام نمیدونم پیامای دیروز من ...

مائده جون الان با باطری نو چند بار وزن کردی یه وزن نشون میده ؟ 

اگه اره پس همینو ملاک قرار بده احتمالا چون باطریش ضعیف بوده قبلا اشتباه بوده  پس وزن اولیه و وزن هفته ی پیشت رو دو کیلو بیشتر کن 

یعنی هفته ی پیش ۷۷/۵ بودی الان شدی ۷۶/۵ و وزن اولیه هم احتمالا ۸۰ بوده 

تو با این احتمال حساب کنی بنظرم درسته و کاهش داشتی 

اگه ترازوی جدید هم بخری ممکنه با مال خودت چند کیلو اختلاف داشته باشه