2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست
واسه منم دعاکنید بچهااااا لطفااااااا خیلی محتاجم  دیگ از لحاظ روحی طاقت سقط ندارم  دعاک ...

الهی آمین 🤲

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چجوری میشه عکس از دستت دربره😅😅😅😅

چه میدونممم.. گفتم لابد شده دیگه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برم سحری خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم دوستان 💋💋الهی تکتکون به خواسته هاتون برسید و دامنتون سبز بشه به زودی😍😍😍😍بقیه هم شادی و آرامش و پول و خونه هرچی میخوان بهش برسن 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
واسه منم دعاکنید بچهااااا لطفااااااا خیلی محتاجم  دیگ از لحاظ روحی طاقت سقط ندارم  دعاک ...

مگه مامان نشدی؟بایه پسر7/8ساله تصورت کردم گلم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بعله کالریامو اندازه میخورم فستامم میگیرم هفته ای دوبار برنج نونم خیلی کم میخورم شاید روزی یه وعده د ...

به به...

رژیمی_نمونه#  👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   فست😎 سحر:سینه مرغ+کاهو(۱۶۳)😁 افطار:چای+خرما(۶۲) شام:عدسی+کاهو(۱۹۰) میانوعده:چا ...

@مامان_الیساهستم   سهیلاجونم 😩 تا اومدم این گزارشو بنویسم و بدم ۲۰ بااار خوابم برد و بیدار شدم😩 ببخشید بازم خیلی دیر شد😞خیلی خسته میشم روزا اصن وقت ندارم یه ذره بخوابم😣

گزارش#  

صبحانه : نان و عسل و خامه شکلاتی (۳۸۷ تا)
ناهار : دمپخت گوجه و ته دیگ برنج (۳۲۰ تا)
شام : آبگوشت و گوشت کوبیده و نان خشک (۴۴۰ تا)
میان وعده ها : هندوانه، خرما، یه قاشق دمپخت🙄(۱۵۵ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۳۰۲
۸ لیوان آب ✔
چالش حذف قند مصنوعی ✔
چالش دراز نشست ✔
ورزش دو تا یه ربع حلقه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
6 ساله 

عزیزدلمممم انشاا...خدابحق حضرت علی وبحق کرامت وبزرگی این شب عزیز،خونتوپرکنه ازصدای بچهات بحق14معصوم🙏🙏🙏🙏

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

بچه ها جووون امشب منم از دعاهاتون بی نصیب نزارین🙏🙏🙏🙏🙏

انشالله اول فرج آقا امام زمان ,شفای همه ی بیماران,

هرکس ب هر حاجتی ک داره ب حق همین شبای عزیز بهش برس آمییین🙏🙏🙏

عزیزدلمممم انشاا...خدابحق حضرت علی وبحق کرامت وبزرگی این شب عزیز،خونتوپرکنه ازصدای بچهات بحق14معصوم ...

ان شاء الله 

الهی آمین 

ممنون مهربون جان

اگه این سری نشه باید اهدایی بگیرم ک....... 

همسرم خیلی اذیت میشه کاشکی بچه از خون خودش باشه 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من روزی یه ربع ازاین ورزشاانجام میدم بیشترخدایی نمیتونم پاهام دردمیگیره😢

عالیهه...فقط قبل هر ورزشی اول بدنت را با پیاده روی یا رقص گرم کن

بعدش ورزشات را از مقدماتی و تعداد کم شروع کن

اگه مرتب و منظم بری، بدنت کم کم قوی میشه و میتونی زمان بیشتر و تعداد بیشتری بری

به نسبت فرم بدنت، چالش های ورزشی را انتخاب کن.

مثلا یه روز چالش شکم

فرداش چالش ران

اینجوری کل بدنت یه دست سایز کم میکنه...

و اینکه فقط از یه مدل چالش شکم استفاده کن، اینجوری نشه که چند تا چالش شکم را قاطی پاتی بری.. چون حرکات ورزشی به مرور زمان و با تکرار هست که تاثیر میزاره😊

مگه مامان نشدی؟بایه پسر7/8ساله تصورت کردم گلم

یدونه پسر۴ساله دارم 

واسه بارداری دوم دوبار باردارشدم سقط شدن انشالله ایندفعه بارداربشم بمونه برام سالم 

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
یدونه پسر۴ساله دارم  واسه بارداری دوم دوبار باردارشدم سقط شدن انشالله ایندفعه بارداربشم بمونه ...

ان شاء الله 

من ساعت 2 

5 ق غ برنج و3 ق غ قیمه خوردم

الان گرسنمه چیکار کنم😤