2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
@barankhanomi     @mamanali95     @جوجو1400     @کابوووس &nb ...

@زهرا14  

@zahra1376  

@viddaaa  

@setaesh  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ندیده عزیزم صبر کن میاد 

بود نخوند 😁

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم عزیز دلم من جا دارم ولی از الهه جون بپرس بری تو کدوم گروه مگه نگفت بری گروه کیارش مامی؟؟&n ...

اشتباه ریپ زدم عزیزم

@بامدادخمار  

🌟خدایا شکرت که منو به همه آرزوهام میرسونی🌟
گزارش_سرگروه#   صبحانه: ۲/۵ کف دست نان سنگک+سبزی+پنیر😳 میانوعده: شکلات تلخ +هندوانه😋 ناها ...

خیلی عاالیی باربی خانممم👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اشتباه ریپ زدم عزیزم @بامدادخمار    

پروفایلتو ابی کن گلم

گزارش_سرگروه#   صبحانه: ۲/۵ کف دست نان سنگک+سبزی+پنیر😳 میانوعده: شکلات تلخ +هندوانه😋 ناها ...

عزیزم چالش درازنشست یعنی چندتامیرین؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
بچه ها دوتا چالش باحال داریم که به کاهش وزن و حس خوب و انرژی مثبت خیلی کمک میکنه ✅چالش اجباریه وقت ز ...

@ar_zu  

@امید_به_اینده  

@zizigoli  

@لاغرمیشم  

@دوباره_زندگی  

بچه هاا لطفا همتون شرکت کنید خیلی خوبه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

وزن کردی دختر قرار بود تگمون کنی 😃😃😃😃

گزارش# ،سلام سپیده جان 🌹🌹🌹🌹🌹❤❤ ص👈پنیر،خیار،گوجه،شیر،خرما 

ن👈پلو+خورشت+سبزی 

م،و👈مویز،تخمه،پرتقال،گوجه سبز،

ش👈عدسی+سالاد +روغن زیتون

ورزش👈یک ربع تردمیل+قدرتی با چوب

مصرف آب👈۸لیوان

چالش حذف شکر رعایت شد🛑

چالش شکم انجام شد🛑

مصرفی ومجاز👈1600

@sepiiiiiideh    ‍ ‍ eh

انگیزه# 👈من به هدف ام میرسم‌چون خودم و سلامتی بدن ام رو دوست دارم 💜💜💜

@بامدادخمار‍ 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

بچهاکالری مجازم1030دیشب900نتونستم بیشترپرکنم.مونده بودم چی بخورم.اخه میگین40گرم بیشتردر روزمجازنیستیم بخوریم....

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
@kiarash_mami   @sepiiiiiideh   @donyay_kochak   @عروسترکم   👆🏻👆🏻 ...

چشم عزیزم خیییلی عالیه👌👌👌😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!