2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826533 بازدید | 290067 پست
روزه ام خواهر چه انتحاري پريودم خوب شد بالاخره

سر شام و افطار میگم خواهر.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
انگیزشی#   عجب مامان دافی شده😁😁😁

بچه ها هیکل من دقیقا مث این خانمست یعنی خیلی داغونم اینا چحور رژیم میگیرن پوشتاشون شل نمیشه ترک بر نمیداره پوست من یکم وزن کم گردم همه ترک ترک شده

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گزارش#  

@شیرین_آردا  

سلام عزیزم خسته نباشی 

ببین گلم نمیدونم چرا اینقدر بیحال و کم انرژی ام بعد اینکه موهامم خیلی کم پشت شده به نظرت چیکار باید بکنم ؟

سحري: شير+شيره انگور+ سوپ جو+ نان سنگك👈👈👈٤٥٩ كالري

افطار:نان تست+پنير+گردو+عسل+موز+چاي+خرما👈👈👈

٢٨٣ كالري

شام : سالاد كاهو+سينه مرغ + ليموترش + روغن زيتون👈👈

٣٠٢ كالري

ميان وعده : سيب ، چاي ، خرما 👈👈👈٩٧ كالري

٨ ليوان آب 

ورزش 👈👈چالش دراز نشست + حذف قند (كه من از اول رعايت ميكردم ) + پياده روي ١٥ مين + قدرتي 

مجاز : ١٢٠٠

مصرفي : ١١٤٠ براي اينكه ديروز ٦٠ تا بيشتر شد 😢 سرگروه جوني منو ببخش 🙏🙏

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
😂😂😂😂. وای من سر بارداریم تا92 رفتم. خدا دید خطر انفجار نزدیکه متوقفش کرد😅😅😅

من ک روز زایمان ۱۰۰بودم😥😥😥

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

انگیزه#  

اینم یه پست انگیزشی برای کسایی که میگن نمیتونیم و زمان بره 😏😏😏😏

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام عزیزم چون هم نون خوردی هم برنج و دیروزم برنج خوردی ۶ تا فلال خیلی زیاده😱😥کمترش کن مثلا ۲ تا ب ...

اوووکی عزیزم...مرسی که هستی زیبا جون💙💙💙💙💙💙💙💙پس همون ۲تا میخورم باقی کالریمو با شیر ومیوه پر میکنم عشقم.ممنون بابت راهناییت گلم⚘⚘⚘💐💐💐

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
من ک روز زایمان ۱۰۰بودم😥😥😥

خو خوبه تا 9 ماهگی 

من تو 7ماهگی92 بودم.😀😀.

اخه من از همون بچگی چاق بودم کلا. الان رو ابرام☁☁

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

@سمیه1396    

سلام مهربون

روزچهارم چالش حذف قندو شکر

سحری=تخم مرغ+نان تافتون+کاهو+چای سبز+خرما+کشمش=۳۲۹ کالری

ورزش+هوازی+چالش تاپیک+چالش های خودم+حلقه نیم ساعت

افطار=شیرودارچین+شکلات تلخ=۲۰۸ کالری

شام=سیب زمینی آب پز+کاهو+گوجه خام=۲۱۳

میان وعده شام=موز+طالبی=۲۴۷

ورزش نیم ساعت حلقه+چالش تاپیک

کالری مصرفی۹۹۹

کالری مجاز ۱۰۰۰

آب هم ۱۲ لیوان

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍