2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829505 بازدید | 290067 پست
سلام گلم ورزشات عالی👌👌👌 فقط قرار بود برنج کم بخوریا☹ بقیه اش خوبه مرسی🤗😍چالشایی ک الهه گفته ا ...

سلام عزیزم مرسی 

بله همو هفت ق ولی چرب در نظر گرفتم 

دراز نشست رو من از هر کدوم سه ست ۱۵تایی میرم هر کدوم ۴۵ تا چون خیلی کمه اونجوری ،چون بدنم عادت کرده تازه با این مقدار گرم میشم 😎

الانم کالری برنج دیشبم رو سوزوندم ۴۰دقیقه ورزش انلاین فانکشنال رفتم خوب عرقم دراومد ۲۰۰تا سوزوندم 

عصر هم حلقه و چالش درازنشست رو میرم 

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
انگیزشی#   عجب مامان دافی شده😁😁😁

بیچاره تاتوش چ بی ریخت شده اول رودستش بوده از کل دستش تاتوهست خخخ

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این برعکس‌ما هس😆😆😆 قبلش هیکلامون خوبه، بچه که میاریمم ، یهوو وا میریم😅😅😅

😂😂😂😂.

وای من سر بارداریم تا92 رفتم. خدا دید خطر انفجار نزدیکه متوقفش کرد😅😅😅

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بیچاره تاتوش چ بی ریخت شده اول رودستش بوده از کل دستش تاتوهست خخخ

تاتوش هم لاغر و کشیدههه شده😆😆😆

ولی ارزششو داره😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂. وای من سر بارداریم تا92 رفتم. خدا دید خطر انفجار نزدیکه متوقفش کرد😅😅😅

خدایشش خیلی با اراده ای💪💪💪دمت گرم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انگیزشی#   عجب مامان دافی شده😁😁😁

سمیه جون با انگیزه# بزن عکساتو.

مطالب رژیمی هم الهه جان گفت با

مطالب_مفید_رژیم#  یا 

نکات_مفید_رژیم#   بزنیم که همه ببینن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ن عزیزم. گوجه سبز ترشه چربیسوزی داره خودش.

خب پس خيالم راحت شد

واب امروز افطار مهمون دارم 

نميدونم چرا از همون سحري كه غذا خوردم احساس گشنگي دارم

خدا كنه اذيت نشم زياد ميخوام عذا بپزم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب پس خيالم راحت شد واب امروز افطار مهمون دارم  نميدونم چرا از همون سحري كه غذا خوردم احساس گ ...

حواستباشه انتحاری نزنی.

اب زیاد بخور.

اول هم با سالاد شروع کن غذاتو.

غذا و مهمونی همیشه هست عزیزم.

ب فکر اندامت و هدفت باش. ایشالا بعداز تثبیت دستت بازتره یه مقدار.☺

حواستباشه انتحاری نزنی. اب زیاد بخور. اول هم با سالاد شروع کن غذاتو. غذا و مهمونی همیشه هست عزیزم ...

روزه ام خواهر چه انتحاري پريودم خوب شد بالاخره

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام خدمت سرگروه عزیزم

سحر:2.5 کف تافتون.2 خرما.150 گ طالبی.نصف لیوان آب گوشت.2.5 ق آبگوشت.سبزی:کالری352

افطار:ابجوش.3 خرما:کالری 59

شام:لوبیا 3 چهارم لیوان.تافتون 3 کف.سبزی:کالری359

میان وعده:مغز.میوه.خرما:کالری679

کالری دریافتی:1540

کالری مجاز:1540

*آب 8 لیوان

*چالش نه به قند مصنوعی رعایت شد و این چند وقت چقدر سخت رعایت میشه هر چی چیز خوشمزه هست که سالی چند بار بیش تر نمیخوریم جلو مون میخورن

*چالش دراز نشست نمیتونم انجام بدم

*ورزش:25 مین تردمیل.15 مین قدرتی

ماشالله ب اراده تون😍😍😍 دعا کنید منم بتونم واقعا سختم شده  فشار خون و چربی خون و.... 😔

قربونت عزیزم.

تمام بچه هایی ک اینجان همشون اراده دارن.اراده کردن که الان اینجان. فقط باید زود ب زود بیاییم تاپیک که انگیزه بگیریم و اراده داشته مون رو فولادیش کنیم با توکل ب خدا و کمک و همدلی دوستای گلی ک اینجا پیدا کردیم.

از من ب شما نصیحت هر وقت خاستیم سرد بشین از رژیم و به اصطلاح گند بزنین سرررریع گوشی دست بگیرین و بپرین تو تاپیک.

😊😊😊