2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
مرسی عزیز خیلی خوب بود. کالریتو حتما پر کن تاشب. نسکافه هم روی بسته ش رو بخون. 90درصدشون شکر دارن. ...

ممنونعزیزم باشه حتما می بینم تا سر بیدارم که همسرم سحری بخوره بچه ها هم صبح زود بیدار میشن برای همین بدون نسکافه بیدار نمی تونم بمونم کسری خواب دارم شدیییییید  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
خوبه هستی جان. سعی کن هیچ وعده رو حذف نکنی.

گزارش# صبحانه 1کف لواش 2لیوان چای 3ق کشک میان وعده نخوردم نهار 1لیوان آب گوشت 5ق نخود کوبیده بدون گوشت 2ق ترشی 2کف سنگک میان وعده عصر 4لیوان چای شام  املت 5ق 1کف لواش کالری 1400کالری مجاز 1400

چالش حذف شکر انجام شد آب 7لیوان ولی ورزش هیچی توحموم سر خوردم لبم پاره شد کمرم خورد به دیوار دارم میمیرم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#  

@donyay_kochak  

سلام نگین جونم خوبی عشقم💙

سحری: ۲ تاقاچ 🍉+یه سیخ جوجه+۷ قاشق پلو کم چرب:۶۲۰  کالری

افطار : یه قوطی کبریت🧀+نصف🥒و🍅+۳ کف دست 🍞+سبزی خوردن +نصف خرما:۱۹۹کالری

شام:۱۵۰ گرم قارچ پخته:۴۲کالری

میان وعده:نصف🍌+یه🍏+یه قاچ🍉+یه 🍊:۲۹۷ کالری

کالری مصرفی:۱۱۶۰

مجاز:۱۱۶۰

چالش دراز نشست👍

چالش حذف قند👍

آب ۸ لیوان 

ورزش فقط ۲۰ دقیقه حلقه هولاهوپ .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
گزارش#   @donyay_kochak     سلام نگین جونم خوبی عشقم💙 سحری: ۲ تاقاچ 🍉+یه سیخ ...

ممنونم ستایش جون عالی ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ایشالله یکشنبه یه کاهش توپ ☺️☺️☺️

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   @donyay_kochak     سلام نگین جونم خوبی عشقم💙 سحری: ۲ تاقاچ 🍉+یه سیخ ...

چقدرم خوشگل موشگل نوشته با سلیقه 😝

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
چقدرم خوشگل موشگل نوشته با سلیقه 😝

😎😎😎😎

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها کی هنوز ورزش نکرده ؟؟؟

@sepiiiiiideh  

سلام سپیده جونم🌸💓🌸
سحری 👈🏻 ۷ قاشق پلو +۴ قاشق قرمه سبزی (۳۷۰)
افطار👈🏻 چای +۲ خرما + هندوانه (۲۰۰)
شام 👈🏻 کوبیده مرغ + سالاد فصل (۴۹۰)
میانوعده 👈🏻 شیر و مغزیجات (۳۰۰)
💙مجاز ۱۷۰۰💙
💙مصرفی ۱۶۶۰💙
ورزش 👈🏻 نیم ساعت رقص
✅ دراز نشست
✅شنای دیوار
✅۷ لیوان آب
✅مولتی و کلسیم

@termeeee1393  

@bahar_amir‍ 

ورزش روز هوازی و قدرتی مال دیروز

۵۰ دقیقه پیاده روی 

حرکت چرخش پهلو دوتا۳۰تا

حرکت درازونشست دوتا ۳۰تا

حرکت پهلو بغل دوتا۳۰تا

حرکت زیر شکم دوتا۱۶تا

حرکت درازونشست اونی که الهه جون گذاشته دوتا۵تا سخت بود کم کم زیادش میکنم

ورزش روز فرمدهی باتسن

یه دونه موز هم خوردم 

@سمیه1396

@sanaz718‍ 

@پسرزمستان  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
یکی بهم یاد بده چجوری مطلب انگیزه گروه پیدا کنم؟

انگیزه# بزن روش