2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدلم  فکر میکنم سرما خوردم همه ی بدنم درد میکنه  ممکنه امروز ورزش نکنم  دراز به ...

همون مال کولره بوده 

چاییدی 

استراحت کن بیشتر ورزش نکنی بهتره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مهدیه24     سلام عزیز دلم طاعات و عباداتت قبول💛💕 گزارش#   سحری هفت ق آش رشته ...

قربونت گلم از شمام قبول باشه❤

وای من که عاشقتم ❤

ایول داری بخدا👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏

عالییی هستی 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

خسته نباشی👌🏻👌🏻👌🏻💪

عالیه کارت#  

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
همون مال کولره بوده  چاییدی  استراحت کن بیشتر ورزش نکنی بهتره

ممنون عزیزم😘

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

گزارش#   سحر:پلو+قیمه+ماست(۴۰۵) افطار:چای+خرما(۶۲) شام:فلافل+خیارشور+گوجه فرنگی+کاهو(۳۱۳) ...

خوب بود عزیزم افرین👌👌👌.

گفتم بهتون خب برنج اصلا سیرکنندگی نداره فقط تخصصش بزرگ کردن شکم و بالابردن وزنه.

آش بخور.

تخم مرغ و سیب زمینی ابپز بخور

ابگوشت بخور

کوکو کتلت کوفته

حلیم

اینا خیلی خوبن.

هم سیر نگه میداره هم کالریشون پایینتره.

لوبیاچیتی ک محشره

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
۲/۲۴  @مامان_الیساهستم ‍  ص:نان عسل وخامه ۳۵۰ ن:پلو ۷ ق غ .مرغ دو تکه ۴۵۰ ش:کشک ...

افرین گلم.

عااالی.

کالریتو حتما پر کن.

خامه هم خیلی کم بخور. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ببین من دور سینه۹۴ دور کمرم ۷۹ دور باسن.م ۹۵  سایز چقد میشه؟🤷‍♀️🤔

این دقیقه

@مهدیه24

سلام ورزش یه ربع بیشتر نکردم آب 5یا 6تا بیشتر نمیتونم بخورم چالش شکمم رفتم وسطیش خیلی برام سخته خوب نمیتونم برم

@مهدیه24  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خوب بود عزیزم افرین👌👌👌. گفتم بهتون خب برنج اصلا سیرکنندگی نداره فقط تخصصش بزرگ کردن شکم و بالابر ...

شوهرم فقط برنج میخوره خودم گاهی خورشت با نون یا مرغ و...میخورم دیشب خر شدم برنج خوردم 😤😤

امشب باز نون پنیر میخورم 👍بهتر سیر نگه میداره منو💃

ممنون سهیلاجونم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
شوهرم فقط برنج میخوره خودم گاهی خورشت با نون یا مرغ و...میخورم دیشب خر شدم برنج خوردم 😤😤 امشب باز ...

دوراز جونت عزیزم.

اره خودت زیاد نخور برنج. مرغ خورشت و گوشتشو با نون بخور.

خواهش میکنم گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز