2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
مطمئنی؟آخه من الان ۴۴ ام یعنی با هفت کیلو این همه سایز تغییر می کنه؟ البته استخوان‌بندی درشتم

من الان 38 ام. 65 کیلوام. 

فرق میکنه استایلها باهم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جان

سرگروهتون تغییر کرده دنبال اسم کاربری تون بود من تگت کردم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#  

@عروسترکم  

صبحانه،چای،مویز،نان لواش،پنیر،خیار،گوجه،

ناهار،هویج پلو،سالاد فصل،سس ماست

شام ،شامی،سالاد فصل،سس ماست،

میان وعده،شیر،سیب،خیار،

مجاز۱۸۰۰

مصرفی۱۷۸۴

چالش قند💖

از فردا هم ورزش و شروع میکنم😍

💕💞
سلام خانم گلا  ببخشید من ی سوالی داشتم میخواستم بدونم کسی بوده اینجا که کم کاری تیروئید داشته ...

بله من تیروییدم کم کاره عزیزم و از ۸۲ رسیدم به ۴۹ البته الان بعد زایمان ۵۵ شدم 

اگه قرصتو منظم مصرف کنی و متابولیسمتو بالا نگه داری مثل بقیه کاهش داری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عشقم. من ران و پایین تنه کلا ندارم. بازو و سینه تا دلت بخواد دارم برا اونا هم بگو

سلام خوشگلم😘 

دندون رو جیگر جذابتون بزارید همه رو میگم 😂 

سلام خوشگلم😘  دندون رو جیگر جذابتون بزارید همه رو میگم 😂

دیدم،انلایندی  گفتم عرض ادبی کنم نیست که ذوق میکنم از انلاینید

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
عزیزم خیلی عالیه ک با برنامه ریزی غذا بخوری افرین👌❤ اره برام بنویس ک بدونم هی الکی نگم😅😘

فدات چشم عزیزم💙💙💙

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
😂😂😂.اینجوری نشیم صلبااات

دستت درد نکنه با این انگوزه دادنت 😒😂

من یه دوستی داشتم از ۹۰ کیلو رسیده بود به ۴۵ یعنی نصف شده بود دقیقا ولی اصلا تو دوران رژیمش ورزش نداشت فوقش یه پیاده روی معمولی بعد از کاهش دقیقا دستاش همین مدلی بود البته کمتر شوهرش  بهش میگفت اگه یکم دستاتو تند تکون بدی میتونی پرواز کنی 😂 

ولی یکسال که تو وزن هدفش یعنی همون ۴۵موند و ورزش کرد قششنگ جمع شد اصلا میدیدیش فکر نمیکردی این یروز چاق بوده 

اگه تو دوران رژیم ورزش باشه و بعدش به بدن زمان بدیم درست میشه

اخه مشکل من اینه ک همش دلم میخواد چیزای شیرین بخورم😔 خیلی بد شدم جدیدا... از خودم بدم میاد....انقد ...

انگیزه# رو بخون عزیزم