2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
به به کییییف کردم. چ گزااااارشی. دمت گررررم. کااااامل  و خوشجیل موشجیل😊😊. کالریتم خیلی خوب ...

سلام عزیزم

چون هدفمون یکیه می پرسم

من ۸۲بودم الان ۶۷

بازوها ران،پهلو چربی های پشت همه اب شدن 

معده ام کوچیک شده

فقط تیکه ی پایینی شکمم مونده به نظرت درست میشه؟هدفم ۶۰هست

و اینکه برای خوش فرم شدن بدن بعد رژیم چه راهی و چه ورزشی هست

البته بعد کنکور ایشالا⁦☺️⁩

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
نه گلم این دوره تموم بشه انشالله دوره ی بعد🌸

سلام سپیده جون ظهرتون بخیر...  یه سوال داشتم عزیزم چه کار کنم مصرف کربو هیدراتم بیاد پایین ؟؟؟؟ یا باید برنج بخورم یا نون اصلا غذا  بدون نون مثل مرغ خالی یا لوبیا و عدسی بدون نون نمیتونم 😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها براتون انگیزه اوردم😁

انگیزه#  

من شلوار لی ابیه رو مامانم از مکه برام اورد خیلی تنگم بود نتونستم بپوشم سایزش ۵۰ هست😱

یه جایی قایمش کردم که شوهرم نبینه ونگه عه چرا اندازت نیس وحیف😑

(منم که طبق معمول فکر میکردم که سرنوشت منه چاقی ودیگه همینه که هست)🤪

دیگه یادم رفته بود تا الان که اومدم کمدمو مرتب کنم پیداش کردم😒

شلوار رویی یعنی طوسیه سایزش ۴۰هست روشم نوشته L

خلاصه که در اسمانها به سر میبرم😀

پوشیدمش اون ابیه رو هر دوتا پام تو یه پاچه رفت🙃😝

اینم بگم روییه چسبون نیست گودی گیر میده برا بیرون🤨

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بچه ها براتون انگیزه اوردم😁 انگیزه#   من شلوار لی ابیه رو مامانم از مکه برام اورد خیلی تنگ ...

آفرین خوشتیپ💪💪💪💪خیلی خوبه این حس😍

و یسر لی امری (خدایا کارم را برایم آسان گردان)💕❤
بچه ها براتون انگیزه اوردم😁 انگیزه#   من شلوار لی ابیه رو مامانم از مکه برام اورد خیلی تنگ ...

از این انگیزه ها منم زیاد دارم

چندتا لباس دارم که دست نخورده مونده

مخصوصا شلوار لیییییییی که قبل عید خریدم

بااااااااید اندازه ام بشه😉😉😉

البته فکر کنم تا پاییز باید بدم دوباره تنگش کنن😁😁

از این انگیزه ها منم زیاد دارم چندتا لباس دارم که دست نخورده مونده مخصوصا شلوار لیییییییی که قبل ع ...

خیلی خوبه👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

من تماااام لباس هامو دادم رفت همه سایز ۴۶ ۴۸ الان ۴۰ میپوشم😍🏆 ۳۸ بشم دیگه غمی ندارم👍🏻💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
نوش جونت گلم. منم میگم ک کاهش بسه. ب شوهرت بگو سهیلای بخ بخ هم میگه دیگه بسسسسسه.ولی کو گوش شنوا😇

مرسی قندعسل،،، دور از جونت گلم😘😘ورزشامو بیشتر کردم، روند کاهشی طی بشه تا هر چقدر رفتم دیگه😅😅

به حکمتش دل بسپار 🌿
من تماااام لباس هامو دادم رفت همه سایز ۴۶ ۴۸ الان ۴۰ میپوشم😍🏆 ۳۸ بشم دیگه غمی ندارم👍🏻💪🏻

من میخوام هم بالاتنه هم پایین تنه بشم ۳۶

یه دوستام میگفت چه اشتباهی کردی اینقدر به خودت زحمت دادی دوباره یه بچه میاری روز از نو روزی ازنو😑

گفتم حداقل الان حال خوب دارم نه یه عالمه دنبه وگوشت اضافه

ولذت زندگیمو نبرم

بعدشم حامله بشم نمیذارم مثل قبل بشم سبک زندگیم تغییر کرده

گزارش#   @مامان_الیساهستم     سحری=سیب زمینی ابپز(۱۱۹) افطار=خرما یک عدد ...

کالری مصرفیت چندتا شد عزیزم؟

خیلی خوبه.شامت رو همون خورشت رو بخور افرین پلو نخور.

ورزشات عااالیه.👍👍👍👍

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

وای عزیزممممممم عالیهههههه بهت تبریک می گم گلم   

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
من میخوام هم بالاتنه هم پایین تنه بشم ۳۶ یه دوستام میگفت چه اشتباهی کردی اینقدر به خودت زحمت داد ...

آفرین مهدیه تو خودت باید بزنن بالای تاپیک به عنوان انگیزه خفن 

من کمکم داشتم انگیزه مو از دست میدادم  هی میگفتم باشه بابا دیگه لاغر شدم چه این شکلی چه لاغرتر مهصوصا که حسودا هی نیگفتن واااای چقد لاغرشدی

مخصوصا نوه عمه ام قبل عیدی میگفت چقد چاقی هفته پیش میگفت من بیام اینجا یه چیزی بدم تو بخوری از استخونی دربیایی(البته شوخی میکردیم ولی معلوم بود که اونم فهمیده لاغر شدم).

خلاصه که تو گزارشامم گتد میزدم حرص نگین درمی اومد

ولی الان حس کردم باید پاشم دوباره برم تا هدفم ۵۸ کیلو 

دوست دارم عزیزززم همیشه شاد باشی و بخندی و لاغر رو باشی😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
دیگه روم نشد بگم یکمم گلاب به روت بالا اوردم دیگه امشب واقعا نشد بخورم  ولی چشم اینبار حتما پر ...

اشکالی نداره باشه بازم تاکید کردم❤🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!